Rum i kollektiv uthyres from 1 december

Stockholm, Enskede-Årsta-Vantör - Kallforsvägen
12 november
1/ Rum
78/ m2
1a/ Våning
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
5 200 kr
Månadshyra
12 november

Kostnader

Månadshyra
5200 kr

Funktioner

Möblerad
Balkong
Parkering

Beskrivning

Hej!
En av mina sambos kommer att flytta ut från min lägenhet i Bandhagen i Stockholm den sista november och jag söker därför en ny kollektivkompis att dela hushåll med from 1 december (eventuellt tidigare om du behöver).

Rummet som jag hyr ut finns i en trerumslägenhet i Bandhagen och kostar 5200 kronor i månaden. Du kan hyra det under en kortare period eller tills vidare.

Rummet är ungefär 15 kvadratmeter. Det finns god klädförvaring i form av två stora garderober, givetvis ett fönster och en dörr att stänga. Om du önskar rummet möblerat är det toppen eftersom det finns en stor säng, skrivbord, fotölj osv i rummet.

Vi delar på badrum (två stycken), hall som går att hänga i och rymligt kök med alla köksgrejer du kan tänkas behöva. Lägenheten har en balkong i söderläge och det finns en supermysig innergård.

I källaren finns en tvättstuga (tre maskiner) och en övernattningslägenhet som går att hyra. Det finns trådlöst internet i lägenheten som ingår i hyran precis som elen gör. Vi har även diskmaskin.

Lägenheten ligger ett par minuters promenad från tunnelbanestationen Bandhagen. Tunnelbanan tar dig till t-centralen på 18 minuter.

Du som flyttar in får gärna vara samhällsintresserad, social, vegetarian/vegan och tjej/kvinna. Är du queer och/eller hbt-person är det ett plus. Men inget av detta är något krav. Finast är om du gillar att bo med folk, att du är med på att vi städar dom gemensamma utrymmena tillsammans och att du kanske vill spela lite spel och hänga ibland.

Jag som hyr ut lägenheten är 38 år, jobbar som kommunikatör och tycker om att hänga med fina människor. Jag är queer och feminist.

I mitt rum bor det även en 6-åring (hur lugn och underbar som helst) så du får gärna gilla kids, det underlättar i alla fall;) Förutom oss bor även en fin person som heter Alex i lägenheten.

Hör av dig!! Så ses eller hörs vi och så kanske vi blir sambos!!!:)

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Enskede-Årsta-Vantör

3 r. · Lägenhet · 71
Stockholm, Göksholmsbacken
Fastigheten är byggd 1958.Utöver angiven hyra tillkommer driftskostnader för hushållsel.Om det finns
2 dagar sedan
8 078 kr

Populära söktermer