Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Vimmerby

Lediga lägenheter i Vimmerby

8 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
8 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 43 m²
Vimmerby, Storgatan
5 026 SEK4 dagar sedan
2 rum lägenhet på 39 m²
Vimmerby, Ingatorpsvägen
3 983 SEK2 maj

Liknande annonser i Vimmerby

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Vimmerby på BostadsPortal

Vimmerby som är en tätort i Småland är nog allra mest känt för Astrid Lindgren. Men denna ort är även mycket trevlig att bo i. Du som vill hitta en lägenhet att hyra i Vimmerby, du har hamnat rätt. På BostadsPortal kan du söka efter lediga hyreslägenheter i Vimmerby och det på ett mycket enkelt sätt.

Om du väljer att hyra lägenhet i Vimmerby så har du nära till mindre orter som Hultsfred , Lönneberga och Mariannelund . Men även Eksjö , Nässjö och Jönköping ligger inom rimligt avstånd.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Vimmerby

Kanske du har bestämt dig för att det är just en hyreslägenhet i Vimmerby du vill hyra? Om inte, så kan du även söka fram andra bostadsalternativ. Här på BostadsPortal hittar du nämligen även hus , stugor och rum som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet att hyra i Vimmerby

Vill du att det ska gå snabbt att hitta en hyreslägenhet i Vimmerby? Då kan du använda dig av snabbsökningen. Dock kommer du att få upp alla typer av bostäder via den sökningen. Du som har speciella krav eller önskemål, du kan med fördel använda dig av vår avancerade sökning.

Smart avancerad sökning med filtrering av önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Vimmerby så kanske du vet med dig att du vill bo i ett visst område eller att det är ett måste att denna lägenhet i Vimmerby har det du behöver. I den avancerade sökningen så går det utmärkt att filtrera ut vad du vill ska finnas eller inte finnas. Bland annat kan du fylla i vad du max vill betala i hyra, eller att lägenheten minst måste ha ett visst antal rum.

Andra filtreringar du kan ha med är att klicka i att den ska passa studenter, eller seniorer. Eller att det är en lägenhet där husdjur tillåts.

Testa vår bostadsbevakning

För att du inte ska behöva gå in varje dag och göra en ny sökning efter lediga lägenheter i Vimmerby så kan du använda dig av bostadsbevakning . Du börjar då med att registrera dig här på BostadsPortal. Gör sedan en avancerad sökning med din filtrering. Klicka i att denna sökning ska bevakas. Då kommer du att få ett mail så snart det dyker in nya, lediga lägenheter i Vimmerby. Du kan då välja att ta kontakt med uthyraren av den lägenhet du finner intressant.

Inom vilket område i Vimmerby vill du hyra en  lägenhet?

I Vimmerby har du flera områden där du kan bo. Bland annat Storebro , Vrångfall , Södra Vi och Gårdspånga , bara för att nämna några.

Så åker du till och från Vimmerby

Vimmerby har flera bra kommunikationer. Bland annat ligger riksväg 40 i utkanten av Vimmerby. Den går mellan Göteborg och Västervik . Sedan har du även riksväg 34 som är mellan Kalmar och Motala . Du kan även åka tåg, då du har Stångådalsbanan med en station för Krösatågen i centrum. Närmaste flygplats ligger i Hultsfred .

Vimmerby har mycket att se och göra

Vimmerby har en hel del för dig att både se och göra. Här har du nära till den småländska naturen som är rik på sjöar, skogar, ängar, grusvägar, röda stugor och mycket mer. Givetvis finns det en hel del som har med Astrid Lindgren att göra, då det var i denna ort hon föddes, 1907. Bland annat finns hennes barndomshem, gården Näs, bara ett par minuter från Vimmerby torg.

Att vandra runt i Vimmerby, det är mysigt, då det finns en mängd gränder och kullerstensgator i den gamla stadskärnan. Sedan är det inte fel att ta dig utanför Vimmerby, till landsbygden. För där finns bland annat Frödinge, som är berömd för sin ostkaka samt Åbro bryggeri. Sedan har du även strax utanför Vimmerby de kända orterna Katthult och Bullerbyn. Där spelades filmerna om Emil i Lönneberga och Barnen i Bullerbyn in. Ute på landsbygden går det även att möta både älgar och ardennerhästar, eller besöka ett museum.

Du har även Astrid Lindgrens värld, som är en slags park där du kan möta en mängd av Astrid Lindgrens alla figurer och karaktärer. Även alla de miljöer du känner igen från hennes sagor.

Vimmerby har även andra former av aktiviteter som simhall, bowlinghall och så klart friluftsaktiviteter. Du kan vandra, cykla, bada, fiska, rida och mycket mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en sajt du kan känna dig trygg i att använda. Du kan registrera dig hos oss och känna dig säker när du söker efter lediga lägenheter i Vimmerby. När du hittar en bra hyreslägenhet i Vimmerby som du vill hyra, så kan du även vara trygg i din kontakt med uthyraren. Det eftersom att här finns det bara seriösa uthyrare av bostäder.

Hittar du inte det du söker: Hyr en hyreslägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du sökt ett tag efter en lägenhet i Vimmerby, men inte riktigt hittat vad du är ute efter? Då har vi ett förslag till dig. Det är att du satsa på att hyra en större bostad för att sedan kunna hyra ut ett av de rummen till en annan person .

BostadsPortal är perfekt för att hitta en lägenhet i Vimmerby

Om du vill hyra lägenhet i Vimmerby så har du hittat rätt ställe. BostadsPortal är en trygg och säker sajt där du kan hitta många lediga hyreslägenheter i Vimmerby. Det är en fördel att du registrerar dig hos oss, så är det enklare att lägga upp bostadsbevakning med mera.

När du ska hitta en lägenhet att hyra i Vimmerby som hyrs ut, så är det bara att använda dig av våra olika sökfunktioner. Du kan då filtrera ut vad du är ute efter.

Har du frågor eller funderingar, så kontakta oss gärna

Om du vill ställa frågor eller veta mer om någon av våra funktioner, så har vi en kundtjänst du kan kontakta om du vill. Du kan även kika in på vår sida med FAQ. Det för att få svar på vanliga frågor.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att säga lycka till i din jakt på en bra hyreslägenhet i Vimmerby.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA