Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Västervik

Lediga lägenheter i Västervik

5 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 48 m²
Peru-Lidhem, Midgård
4 888 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Västervik

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lediga hyreslägenheter i Västervik på BostadsPortal

Välkommen till en pärla i Västkustens skärgård. På BostadsPortal kan du finna något för alla önskemål. Ange de kriterier du har för att få fram matchande sökningar som passar in. Denna växande sommarstad med dess vackra öar är en populär plats att bosätta sig på.

Så enkelt hittar du en hyreslägenhet i Västervik

Letar du efter en hyreslägenhet i Västervik så är BostadsPortal rätt plats. Här finns smarta sökmöjligheter, en proffsig kundsupport, och smidiga vägar till att skapa nya kontakter med både hyresvärdar och hyresgäster. Både första- och andrahandsmöjligheter står till ditt förfogande.

Utforska andra bostadstyper att hyra i Västervik

Ifall du är sugen på att bo på annat sätt än i lägenhet så finns många alternativ. Det kan exempelvis handla om att bo i villa , i en pittoresk sommarstuga , eller i en sjöstuga vid vattnet. Det som är tjusningen med detta är att det finns så många smarta alternativ till att hyra en hel bostad själv. Du kan dela med någon eller bara hyra ett rum för att få ner kostnaderna och fokusera mer på det som händer i livet just nu.

BostadsPortals smarta sökfunktioner gör det möjligt att hitta flera spännande alternativ som Västervik har att erbjuda. Precisera dina kriterier genom att fylla i exempelvis storlek, kostnad, område, antal rum och så vidare för att komma fram till de rätta alternativen.

Skapa en bostadsbevakning för att lättare hitta en hyreslägenhet i Västervik

Det är lätt att missa fina chanser då du är upptagen med annat eller inte får någon påminnelse när något passande dyker upp. Se till att hålla koll på marknaden utan att behöva vara aktiv med hjälp av BostadsPortals bevakningstjänst som dessutom är gratis.

Registrera dina sökkriterier och din mail redan på söksidan för att sedan ständigt bli uppdaterad. Det går att skapa fler bevakningar samtidigt för att få ännu fler erbjudanden som matchar dina kriterier.

Inom vilket område i Västervik vill du hitta lägenhet?

Härifrån kan du ta dagliga tåg till Linköping och Åtvidaberg . Även bussar trafikerar fler omkringliggande städer för att underlätta pendlingsmöjligheter.

Blir du sugen på en båttur finns även en färja som dagligen trafikerar sträckan till Gotland . Det du mer kan utforska här är denna Tjust skärgård som är känt för sina flera tusen öar. Mer eller mindre befolkade och med lite olika sevärdheter att finna. Båtar går dagligen till fler av Öarna från Västerviks hamn.

En ledig lägenhet vid havet, charmigt vid den levande staden, eller en bit bort nära den fantastiska naturen. Vart du än bosätter dig är detta en underbar plats.

Västerviks kommun har som mål att du ska känna dig trygg och säker genom en välarbetad trygghetsplan och en aktiv polis.

Vårdcentraler och verksamheter som främjar särskilda behov finns det gott om. Likaså ett brett utbud av allt ifrån förskolor till skolor, gymnasium och vuxenutbildning.

Vackra Västervik

Upplev den magiska skärgården som denna vackra stad har att erbjuda. Med en bevarad stadskärna, doften av hav och spännande skogsäventyr i världsklass är det en stad att vara stolt över!

Besök Västerviks muséer för att få veta mer om stadens spännande historia bland pirater och borgarhem. Något för dig som är motorintresserad kan vara att gå till något av muséerna som erbjuder en visning av gamla mopeder, traktorer och båtar.

Det är en kulturell stad som bjuder på flera kulturella upplevelser bland gatumålningar, muséer och guidade stadsturer.

Njutningsfulla vandringsleder omger bygden, samt en enorm resort som erbjuder svindlande äventyr genom klättring och flera höghöjdsbanor. Utmana vännerna eller arbetslaget med ett gott skratt och kittlande upplevelser.

Trygghet och ökade möjligheter när du använder BostadsPortal

Med en professionell kundsupport och lång erfarenhet av bostadsförmedling så kan du vara säker på att du är i säkra händer när du använder dig av BostadsPortals tjänster.

Skapa pålitliga kontakter och försäkra dig om noggrant granskade annonser.

Se till att nå ut till fler hyresvärdar genom att skapa en komplett profil. Chanserna till att få den rätta lägenheten ökar betydligt ifall hyresvärdarna lär känna dig så bra som möjligt. Det lockar fler till att skapa en mer seriös kontakt och en vilja att ha just dig som hyresgäst.

Hyr en lägenhet och bli samtidigt själv en hyresvärd

BostadsPortal har en bred erfarenhet av bostadsförmedling och andrahandsuthyrning. Här kan du få hjälp och trygga råd som guidar dig hela vägen, från att hitta potentiella hyresgäster till att ni skapar ett pålitligt kontrakt.

Oavsett ifall du väljer att hyra ut hela eller delar av din lägenhet . Vi vill ge dig som hyresvärd extra stöttning och trygghet genom en rad särskilt framtagna digitala tjänster, såsom digitala hyreskontrakt och besiktningsprotokoll . Du får även tillgång till många smarta filtreringsverktyg som hjälper dig att söka efter hyresgäster som matchar dina valda kriterier.

Utforska dessa på vår hemsida och registrera dig för att börja ta del av dem redan idag. Kontakta gärna vår kundtjänst som kan guida dig rätt eller titta med fördel in på vår blogg eller sida på Facebook för mer inspiration.

Du får tillgång till många smarta filtreringsverktyg som hjälper dig att söka efter hyresgäster som matchar dina valda kriterier.

Därför är Västervik det perfekta valet

Här kan du välja att bo med havet och skärgården just inpå knuten. Den andra sidan bjuder på en levande landsbygd med vackra gamla anor och en intressant historia.

Västervik erbjuder livskvalitet varje dag och boendemiljöer utöver det vanliga med ett spännande liv både för arbete och fritid. Fråga familjen, fiskeamatören, sportnörden, eller den som älskar kultur och nöje. Västervik är ett givet val.

Hitta din framtid tillsammans med BostadsPortal

Vid Sveriges ostkust ligger denna skatt nära hav och slående natur. Västervik erbjuder enastående båtturer som tar dig runt den vackra skärgården. Det är en helande stad som erbjuder flera havsnära spaanläggningar som gör gott för hela själen. Kombinera rekreation med en mysig runda i den välbevarade stadskärnan.

Ta hjälp av BostadsPortals smarta tjänster och gedigna erfarenhet av bostadsförmedling för att hitta din framtida lägenhet i Västervik redan idag!

Här kan du skapa pålitliga kontakter som ger dig trygga val.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA