Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Helsingborg

Lägenheter i Helsingborg

229 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum6 rum
229 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 27 m²
Helsingborg, Drottninggatan
1 rums lägenhet i Helsingborg
4 timmar sedan
5 389 kr
...
Sida1av 13

Populära söktermer

Hyreslägenheter i Helsingborg

Välkommen till BostadsPortals sida för lägenheter som uthyres i Helsingborgs kommun!

Nu kan du börja direkt med att söka hyreslägenheter i hela Helsingborg, kuststaden med över 100 000 invånare. Bli en del av Öresundsregionen, även kallad Greater Copenhagen, med nära till Lund , Malmö och Köpenhamn.

Helsingborg är Skånes andra största tätort (efter Malmö). Helsingborg har ett rikt utbud av både kultur- och nöjesetablissemang. Kommunen har en god ekonomi och ger ofta bidrag till olika kultursatsningar, vilket stärker stadens kulturliv som är rikt på både teater och museum. Staden ligger vid Öresunds smalaste del med endast 3 750 meter hav som skiljer staden från Helsingör i Danmark. Det går färjor var 20.e minut från Helsingborg till Helsingör. Från Helsingör går det också fort att komma med tåg till Köpenhamn.  Kommunen bjuder också på inte mindre än tre fina kallbadhus: Pålsjöbaden, Kallis och Rååbaden för den badsugne.

Centrala Helsingborg är en tätbebyggd stenstad, med paradgator och monumentala hus mot paradgatorna. Men staden har också mer småskaliga och intima byggnader och kan erbjuda alla typer av hyreslägenheter för den som söker boende i Helsingborg. Helsingborg är en pulserande stad, men för den som vill bo lugnare kan man också bo lite utanför och enkelt ta sig in till staden med tåg eller buss. Det finns hyreslägenheter helsingborg för alla smaker.

Lunds universitet har ett campus i Helsingborg och här finns många studenter. Några av dem pendlar från Lund, medans andra bor i staden. Letar du efter en studentlägenhet kan du också titta på vår sida för studentboende i Helsingborg.

Helsingborgs hyresrätter som passar dina önskemål

Just nu söker du efter lägenheter i Helsingborg. Men högst upp på sidan kan du enkelt justera sökkriterierna så att de passar dina sökningar om du vill leta i ett specifikt område så som Mariastaden eller Planteringen . Letar du efter en annan typ av hyresrätt än en lägenhet? Söker du en stor lägenhet med fyra fem rum eller en liten 1:a? Vad kan du max betala för en hyreslägenhet just nu? Fyll i önskemålen och se alla lediga lägenheter Helsingborg just nu.

Du kan också använda kartfunktionen för att se hyreslägenheter Helsingborg som passar dina önskemål, men i ett lite större område.

För dig som vill se alla nya annonser för lägenheter i Helsingborg som dyker upp på enklast möjliga sätt så rekommenderar vi ett Bevakningsmail . På så sätt kan du enkelt prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ny annons på en ny Helsingborg lägenhet dyker upp.

Lägenheter som uthyres i Helsingborg

När du har hittat en eller flera spännande annonser för hyreslägenheter Helsingborg är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. För att göra detta behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang, du får då kontaktuppgifter till hyresvärdar som annonserar lediga hyreslägenheter i Helsingborg.

Söker du lägenhet i eller utanför Helsingborg?

I Skåne ligger allt nära. Många som söker lägenhet i Helsingborg är samtidigt intresserade av möjligheten att hyra en hyreslägenhet i Lund, Landskrona eller i en annan grannkommun. På just den här sidan har vi dock bara lediga hyreslägenheter som ligger i Helsingborg. Du kan finna hyreslägenheter i Lund direkt genom denna länk.

Om du exempelvis letar bostad i en eller flera skånska städer är det lätt att fylla i detta i sökkriterierna, både här på sidan och i bevakningsmailet. Detta gäller även om du söker någon annan typ av boende, om du letar efter en stuga eller lägenhet för korttidsuthyrning på semestern.

Vad som är bra med Helsingborg är att det ligger mitt i Skåne, men på västkusten, så om du hyr lägenhet Helsingborg är det enkelt att ta sig både norr och söderut. Plus att det är enkelt att komma till Danmark för den som vill det.

Om du söker studentboende har vi en sida med studentbostäder där vi har samlat lägenheter som antingen är exklusivt riktade till studenter eller som är små och billiga, vilket många studenter efterfrågar. Som studerande kan det ofta vara tufft att ta sig in på hyresmarknaden och därför kan du få hjälp på vår blogg med artiklar som både hjälper dig undvika fuskannonser på Facebook eller få tips från hyresvärdar på hur du bäst skriver en bostadsansökan.

Alla lediga hyreslägenheter i Helsingborg

Helsingborg är uppdelat i en mängd olika bostadsområden, och om du är intresserad av att läsa mer om dem kan du börja med att besöka Helsingborgs kommuns hemsida för att läsa mer om dem. På Bostadsportal kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter. Du kan enkelt justera sökkriterierna så att de passar till just dig. Genom annonsen kommer du också kunna se mycket om det område som du kan komma att bo i framtiden.Du kan enkelt ställa in vilken typ av lägenhet Helsingborg som passar dig genom att anpassa sökkriterierna på storlek, hyra eller antal rum. Genom att söka runt bland informationen kan du lättare ta det rätta beslutet om var du vill att ditt kommande boende ska ligga!

Lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA