lägenheter | Kalmar kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Kalmar
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Hyreslägenheter i Kalmar

För dig som söker lägenhet i Kalmar kommun

Här kan du börja direkt med att söka hyreslägenheter i Kalmar. I Kalmar kan du finna de flesta typer av hyresbostäder, både lägenheter, rum och hus. Våra annonser kommer från både privata och kommunala bostadsbolag, liksom från små privata uthyrare.

Kalmar är både centralort i Kalmar kommun och residensstad i länet med samma namn. Det är också tredje största tätorten i Småland efter Jönköping och Växjö. Området drar till sig turister från hela landet, speciellt som Ölandsbron, Sveriges längsta bro går från Kalmar över till soliga Öland. För studenter är det Linnéuniversitetet som lockar med drygt 100 utbildningsprogram. Namnet kommer naturligtvis från forskaren och smålänningen Carl von Linné.

Vilken typ av hyreslägenhet i Kalmar söker du?

På den här sidan kan du söka efter hyreslägenheter av alla typer i Kalmar kommun. Börja med att välja sökkriterier så att de passar dina sökningar. Första eller andrahand? Söker du en stor lägenhet med fyra rum eller en liten 1:a i Kalmar? Vad hoppas du betala i hyra? Fyll i dina önskemål och få tillgång till alla tillgängliga hyreslägenheter i Kalmar.

Lediga lägenheter Kalmar: börja med att bevaka alla som dyker upp!

För dig som vill se alla nya annonser för lägenheter i Kalmar som dyker upp på enklast möjliga sätt så rekommenderar vi ett Bevakningsmail. På så sätt kan du enkelt prenumerera på de annonser som intresserar dig, och få notifikationer i din mailbox varje gång en ny annons på ledig lägenhet i Kalmar dyker upp. Du kan även följa nya annonser som publiceras genom att gilla en av våra Facebooksidor som exempelvis lägenheter Kalmar.

Kontakta alla hyresvärdar med lediga lägenheter i Kalmar kommun

När en ny ledig lägenhet dyker upp som annons gäller det att vara snabb. Attraktiva annonser kan försvinna på några timmar. Därför gäller det att du är väl förberedd, och har en presentation och referenser klara.

Med ett HittaBostadsPaket kan du direkt ta kontakt med alla som annonserar lediga hyreslägenheter i Kalmar. BostadsPortal äger inga egna lägenheter, så du ska själv ta kontakten när du finner en intressant annons.
Kom också ihåg att förbereda dig på hur du ska skriva din intresseanmälan, de kan se olika ut för olika hyresvärdar, men de har vissa saker gemensamt, vilket du kan läsa mer om här: Så gör du en bra ansökan till hyresvärden!

När du söker lägenheter i Kalmar på BostadsPortal

Direkt här på sidan kan du söka efter alla typer av hyreslägenheter i Kalmar kommun både första och andrahandskontrakt, hur stor bostaden ska vara och vilken hyra du vill betala.
Välj i sökkriterierna hur många rum som du söker, och detaljer i lägenheten som om det ingår internet eller kostnad för el i hyran.
 

Om du söker lägenhet i Kalmar + fler kommuner 

Både här på sidan, och i bevakningsmailet kan du lätt fylla i vilken kommun du vill finna lägenheten i. Detsamma gäller om du söker efter en annan typ av hyresrätter i Kalmar.

Du kan även välja att finna oss på Facebook

BostadsPortal har förstås vår huvudsida på Facebook där vi berättar om nyheter från vår verksamhet, lägger ut fina annonser för hela Sverige och även delar bloggartiklar men du kan också välja att följa en av våra specifika sidor för olika typer av hyresbostäder i hela landet. Så om du söker bostad i Kalmar kommun men inte vill få uppdatering av annonser i din mailbox kan du istället välja att följa BostadsPortals sida för lägenheter Kalmar och se de nya lägenhetsannonserna. Det är viktigt att du ändå är aktiv: På Facebook är annonserna sällan aktiva mer än en dag, ibland är det bara några timmar innan hyresvärden avpublicerar dem.

Söker du studentboende i Kalmar?

Om du söker studentbostad har vi en studentsida där vi har samlat lägenheter i Kalmar där kraven antingen är att de som ska bo där är studenter eller som är små och billiga, lägenheter eller rum, vilket många studenter efterfrågar. De finns att hitta på vår sida för studentbostäder i Kalmar.
Som studerande kan det ofta vara tufft att ta sig in på hyresmarknaden och därför kan du få hjälp på vår studentavdelning på bloggen med artiklar som både hjälper dig på vägen. Du kan även ladda ner vår e-bok med TIO tips om hur du finner ditt studentboende.
Om du har frågor om BostadsPortals sajt, exempelvis var en lägenhet i en annons ligger, kan du kontakta oss på kundtjänst via  e-post. 

Lycka till i ditt letande efter en lägenhet i Kalmar kommun!

Support
Blogg