Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Smedjebacken

Lediga lägenheter i Smedjebacken

7 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 46 m²
Smedjebacken, Högstensgatan
4 724 SEKIgår
Fri kontakt
2 rum lägenhet på 70 m²
Björsjö, Ludvikavägen
5 996 SEK23 februari
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Smedjebacken på BostadsPortal

Smedjebacken är en liten ort som ligger i Dalarna och som tillhör Smedjebacken kommun. Orten i sig ligger vackert vid sjön Norra Barken, bara 4 mil från Borlänge . Denna ort är känd för sin järnindustri. Du som vill hitta en lägenhet i Smedjebacken, du har hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal kan du enkelt söka efter lediga lägenheter i Smedjebacken.

När du bor i Smedjebacken har du inte bara nära till Borlänge utan även Ludvika , Grängesberg och Norberg .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Smedjebacken

Vill du ha en hyreslägenhet i Smedjebacken eller kan du tänka dig att välja ett annat bostadsalternativ? Vi har dels lediga lägenheter i Smedjebacken, dels andra bra hyresrätter. Bland annat kan du hitta hus att hyra i Smedjebacken . Sedan kan du även hyra stuga så väl som du kan hyra rum i Smedjebacken .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Smedjebacken

Om du är inne på att hyra lägenhet i Smedjebacken så är det ju bra om du söker efter just detta. Här hos oss kan du söka på två sätt. Gör du en så kallad snabbsökning så får du fram alla lediga bostäder, inte bara lediga lägenheter i Smedjebacken. Du som bara vill se lägenheter, gör en avancerad sökning. Då kan du även filtrera efter andra val.

Sök med filtrering för att hitta en lägenhet i Smedjebacken

För att du ska kunna hitta en lägenhet i Smedjebacken som passar dig och de krav du med största säkerhet har, gör en avancerad sökning. När du gör en sådan sökning så kan du nämligen göra olika filtreringar för att få fram olika alternativ. Om du är ute efter att hitta en lägenhet med ett visst antal rum, då är det bra att fylla i just det.

Du kan även filtrera efter en mängd andra saker. Är du på jakt efter en lägenhet med balkong, då ska du klicka i den rutan.

Du har flera olika filtreringsmöjligheter när du gör en avancerad sökning. Fördelen är att du då får fram den typ av lägenhet du är ute efter.

Bostadsbevakning en bra hjälp för dig att hitta en hyreslägenhet i Smedjebacken

För att kunna hyra lägenhet i Smedjebacken så gäller det ju att du hittar en. Du kan komma in på våra sidor varje dag och söka efter lediga lägenheter i Smedjebacken om du vill. Dock kan det vara smart av dig att använda Bostadsbevakning . Denna innebär att vi har koll åt dig.

För att du ska kunna använda dig av bostadsbevakning så måste du först registrera dig hos oss. Sedan gör du bara din filtrerade sökning samt klickar i att den ska bevakas. Vi kommer sedan, varje gång vi får in nya lediga lägenheter att skicka dig ett e-mail.

Inom vilket område i Smedjebacken vill du hitta lägenhet?

När det gäller områden i Smedjebacken så har du några att välja mellan. Du kan bo i centrala Smedjebacken så väl som i Söderbärke eller södra Smedjebacken .

Hur du tar dig till och från Smedjebacken

Genom Smedjebacken så går väg 66. Sedan är det flera andra vägar från olika håll som ansluter till den. Du kan även välja att ta tåget. Det finns en station på järnvägslinjen Bergslagspendeln som trafikeras av Tåg i Bergslagen. Tågen går sträckan Ludvika - Smedjebacken - Fagersta C - Västerås .

Vad du kan hitta på att göra i Smedjebacken

Smedjebacken har en hel del för dig att se och göra. Om du är intresserad av konst, besök då Konsthallen Meken. Där arrangeras det ofta utställningar, konserter och en massa mer.

Ett annat trevligt besöksmål är Flatenbergs hytta. Den anlades på 1500-talet. Vid denna hytta finns det även ett museum.

Flogbergets gruva är även det värt ett besök. Det är en av få besöksgruvor som finns i Sverige. I denna gruva kan du ta del av dess 500 år långa historia. Du kan även fika på café Gruvstugan.

Ta dig även till hamnen i Smedjebacken. Det är en levande och vacker miljö som är värt att njuta av. I kommunen finns det även två trevliga hembygdsgårdar. Dessa heter Norrbärke hembygdsgård och Söderbärke hembygdsgård.

Vill du uppleva vacker natur, ta dig till Jätturn. Det är ett naturreservat. Där kan du vandra till en grotta, som du ror ut till. Här finns även en kolarkoja. Reservatet har också två kulturlämningar från två torpställen. Dessa heter Jätturnvallen och Lilla Bråfallet.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är viktigt att känna dig säker då du är ute på internet. Våra sidor är tillförlitliga. Så att vistas på vår portal är både tryggt och säkert. Vi har även noga kollat upp alla uthyrare hos oss. Så att hyra lägenhet i Smedjebacken via någon av dem är också det mycket tryggt.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du letar efter en lägenhet i Smedjebacken, fundera på om du inte ska välja att hyra en större lägenhet än vad du behöver ha på egen hand. För du kan då hyra ut ett rum till någon som är på jakt efter just det. Du kan givetvis hyra ut detta rum via oss.

BostadsPortal – enda sajten du behöver för att hitta en lägenhet i Smedjebacken

Du kan med fördel använda dig av oss och våra funktioner för att hitta en hyreslägenhet i Smedjebacken som passar just dig. Här har vi samlat en hel del lediga lägenheter i Smedjebacken så väl som i andra städer och orter.

Glöm inte att registrera dig hos oss så att du kan använda dig av Bostadsbevakning och mycket mer! Du kan då på enklare sätt leta efter lägenheter , hus , stugor och rum .

Du kan välja att kontakta oss, via vår kundtjänst, om du har en fråga du vill få svar på. Men testa även att kika in på vår sida med FAQ. Där har vi nämligen samlat en hel del vanliga frågor med svar.

Förhoppningsvis kommer du inom kort med hjälp av våra sidor att hitta en lägenhet i Smedjebacken, som passar dig, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA