Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Skövde

Lediga lägenheter i Skövde

34 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
34 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 78 m²
Ulveket-Dälderna, Käpplunda Gränd
10 551 SEK3 dagar sedan
1 rum lägenhet på 39 m²
Norrmalm, Helenius gata
5 481 SEK10 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Skövde

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Skövde på BostadsPortal

Skövde i Västra Götaland är en mycket trevlig stad. Här finns det mycket att se och göra samt att de har en egen högskola. Om du vill hitta en hyreslägenhet i Skövde så har du kommit till rätt sida. Här på BostadsPortal kan du söka fram lediga lägenheter i Skövde. Det på ett mycket enkelt sätt.

Skövde ligger nedanför berget Billingen. Bor du här så har du även nära till Skara , Mariestad och Töreboda åt ena håller samt Falköping , Tidaholm och Jönköping åt andra.

Största utbudet av lediga lägenheter i Skövde

Här på BostadsPortal är vi stolta över att ha största utbudet av lediga lägenheter i Skövde. Så att välja oss som bostadsförmedlare, det är mycket smart! Du kan nämligen använda dig av en mängd olika sökfunktioner för att hitta lediga lägenheter i Skövde. Skövde i sig är en liten stad, som ändå har ett brett utbud av det mesta du kan tänka dig och kan behöva. Skövde har även bra kommunikationer och du kan enkelt nå andra närliggande kommuner på bara 20 minuter med buss eller tåg. Tåget mellan Göteborg och Stockholm passerar Skövde.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Skövde

Är det just en hyreslägenhet i Skövde du vill ha, eller kan det fungera med ett annat bostadsalternativ? Ska du plugga så kan det vara idé att leta efter ett rum , eller en studentlägenhet . Andra bra boende i Skövde är annars att hyra hus , eller hyra en stuga .

Så hittar du snabbt och smidigt en hyreslägenhet i Skövde

Det allra snabbaste sättet att få tag på en hyreslägenhet i Skövde, det är att skriva in Skövde i snabbsökrutan längst upp på sidan. Dock kommer du få upp alla typer av bostäder. Vill du göra en mer specifik sökning av lediga lägenheter att hyra i Skövde så är det bättre att du går in på den avancerade sökningen.

Välj avancerad sökning för att filtrera dina önskemål och krav

När du ska hyra lägenhet i Skövde, så har du säkert vissa krav eller önskemål kring denna lägenhet. Du kanske vill att den ska ha ett visst antal rum eller att det är ett måste att det finns en balkong. Under den avancerade sökningen så går det att filtrera fram olika saker du vill ska finnas. Du kan till exempel fylla i max hyra, eller klicka i att det måste finnas en hiss.

Gör en bostadsbevakning

Ett smidigt sätt att ha koll på alla lediga lägenheter att hyra i Skövde, det är att göra en bostadsbevakning av din sökning. Du registrerar dig först hos oss, sedan så gör du en avancerad sökning med de krav du har. Sedan klickar du i att denna sökning ska sparas som en bevakning. När det sedan dyker upp nya lägenheter i Skövde som är lediga, då får du ett mail. Du kan då välja att kontakta hyresvärden om denna bostad.

Inom vilket område i Skövde vill du hitta lägenhet?

I Skövde kan du välja att bo mitt i centrum samt att det även finns andra trevliga områden. Bland annat har du Södra Ryd , Norrmalm , Västermalm och Mariesjö .

Så tar du dig till Skövde

Genom Skövde går riksvägarna 26, 49 och 200. Åker du från Göteborg så tar du E20 N till Skara och svänger därifrån av mot Skövde på väg 49. Är det från Stockholm du åker så följer du E20 S till Mariestad och svänger sedan av på väg 26 mot Skövde.

Tåg och buss går även det bra att åka och det finns ett resecentrum i staden.

Upplev vad Skövde har att erbjuda

I Skövde har du som sagt en hel del att se och göra. Du har till exempelvis Billingens friluftsområde där det finns skidbacke, isbana, motionsspår, vandringsspår och mycket mer. Det finns även ett fiskeområde.

Bor du i Skövde så har du även nära till Hornborgasjön. Hit ska du åka om våren då tusentals tranor landar här.

I Skövde finns det även ett trevligt museum som är placerad i en textilfabrik. Det heter Skövde stadsmuseum och de visar upp en stor samling av föremål, texter och fotografier.

Bland andra sevärdheter i Skövde har du Knistad Herrgård. Nära där finns det även en trevlig golfbana.

Balthazar Science Center är något hela familjen kan uppskatta. Det är en plats där det går att uppleva teknik och naturvetenskap på flera olika sätt. Sedan har Skövde även en hel del annat att se. Bland annat kan du kolla in en skulptur som föreställer John G Grönvall. Han var den som grundade Sköfde Gjuteri och Mekaniska Verkstad, som numera heter Volvo Powertrain. Kolla även in Väggmålning i Södra Ryd, skulpturen Vänskap eller olika muraler och väggmålningar runt om i staden.

Du kan även kolla in Askeberga skeppssättning, besöka ett av alla naturreservat eller titta på Horns Tegelbruk, som är ett av Sveriges bäst bevarade äldre tegelbruk.

För dig som vill shoppa så finns shoppinggalleriorna Commerce eller Elins Esplanad.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du ska hyra lägenhet i Skövde, så är det viktigt att du känner dig trygg med din hyresvärd. Du som söker efter lediga lägenheter i Skövde här på BostadsPortal kan vara säker på att det bara är seriösa uthyrare. Sedan kan du även vara trygg på denna sajt. Vi delar inte med oss av dina personliga uppgifter.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du inte hittar en hyreslägenhet i Skövde som är i rätt storlek för dig, så kan du välja att hyra en större bostad. Det för att sedan hyra ut ett rum till en annan person . Du kan alltså bli uthyrare du med här hos oss på BostadsPortal och då få tillgång till smarta digitala verktyg.

BostadsPortal – när du letar efter en bra lägenhet i Skövde

Här på BostadsPortal kan du på enkelt och tryggt sätt söka efter lediga lägenheter i Skövde. Du bör dock se till att först registrera dig hos oss. För då är det mycket lättare att kunna använda dig av alla de funktioner vi har på vår sida. Bland annat då du ska göra en bostadsbevakning.

För att du ska kunna hitta en bra hyreslägenhet i Skövde, så kan du använda dig av vår smarta sökfunktion där du filtrerar ut vad du söker i din lägenhet. På så vis kan du få tag på exakt den typ av bostad som passar dig.

Kontakta oss gärna för ytterligare information

Har du fler frågor eller önskar mer information, funderar du på något särskilt eller har en fråga du vill få svar på så kan du kontakta vår kundtjänst. Du kan även kika in på vår sida med FAQ.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att önska dig lycka till i jakten på en bra lägenhet i Skövde.