Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Markaryd

Lediga lägenheter i Markaryd

17 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
17 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 39 m²
Markaryd, Västergatan
5 375 SEKIgår
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Markaryd på BostadsPortal

Funderar du på att hyra lägenhet i Markaryd? Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta en hel del lediga lägenheter i Markaryd. Denna ort ligger i sydvästra hörnet av Småland och har mycket att erbjuda.

Bor du i Markaryd har du nära till bland annat Halmstad , Hässleholm och Älmhult .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Markaryd

Här hos oss kan du hitta en bra hyreslägenhet i Markaryd om det är vad du är ute efter. Dock finns även flera andra bostadsalternativ. Du kan nämligen välja att hyra ett hus , eller hyra en stuga i Markaryd . Sedan kan du även hitta rum som hyrs ut här.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Markaryd

Du som vill hitta en lägenhet i Markaryd och det snabbt och smidigt, du bör söka efter just detta på våra sidor. Söker du via den enkla sökrutan vi har, så får du fram alla lediga bostäder i denna ort. Så för att bara få fram lediga lägenheter i Markaryd så måste du göra en avancerad sökning. Där kan du nämligen göra olika filtreringar. Då bland annat att du bara vill söka efter lägenheter.

Gör din sökning med filtrering för att hitta din nya lägenhet i Markaryd

Du som vill få fram lediga lägenheter i Markaryd som matchar eventuella krav du har, gör en filtrerad sökning. Du kan då filtrera ut vad lägenheten ska ha, eller inte ha. Bland annat kan du söka efter lägenheter som har balkong eller som har en parkering som ingår.

Du kan söka efter lägenheter i en viss storlek, både när det gäller antal rum och antal kvadratmeter. Sedan kan du även klicka i andra val som att lägenheten i sig ska tillåta husdjur till exempel.

När du filtrerar din sökning så kan du även fylla i saker som vad du max vill betala i hyra eller om lägenheten i sig ska ha en minsta hyresperiod eller vad för inflyttningsdatum den ska ha.

Bostadsbevakning är en bra hjälp för dig att hitta en hyreslägenhet i Markaryd

Att söka efter lediga lägenheter i Markaryd på egen hand är så klart helt ok, men vill du inte behöva göra det var och varannan dag, testa då att lägga upp din sökning som en Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis, men kräver att du registrerar dig.

Efter du gjort en sökning så klickar du i att den ska bevakas. Då det kommer in en lägenhet i Markaryd som matchar dina krav, då mailar vi dig, varje gång!

Inom vilket område i Markaryd vill du hitta lägenhet?

Inom Markaryd finns det flera trevliga områden att bo. Bland annat kan du bo i centrala Markaryd. Sedan har du även Traryd , Strömsnäsbruk , Göshult och Ulvaryd .

Hur du enklast tar dig till Markaryd

Det är enkelt att ta dig till Markaryd, då orten i sig ligger placerad mellan Halmstad och Karlshamn , längs med E4:an. Den ligger också vid Markarydsbanan, nära både gränsen till Skåne och Halland .

Vad du kan se och hitta på att göra i Markaryd

Du har en hel del i och runt Markaryd du kan kolla på samt hitta på saker att göra. En sak som denna ort är känd för är Smålandet Markaryds Älgpark. Hit kommer många besökare varje år för att umgås med älgar! Det finns även flera andra nordiska djur här. Du kan bland annat ta en så kallad älgsafari samt att du kan få vara med och mata älgarna.

Markaryds kyrka är även det värt att kika in. Denna kyrka byggdes under 1100-talet och har renoverats och fått tillbyggnader genom åren. Inne i kyrkan finns det bland annat ett kors från medeltiden samt att vid utgången så hänger två tavlor. Dessa Gustav II Adolf och Kristian IV från Danmark. Förmodligen målades tavlorna på 1700-talet till minne av kungarnas möte på Ulfsbäcks prästgård 1629.

Ta gärna ett besök på Markaryds hembygdspark. I denna park finns det flera historiska byggnader samt en byggnad där det sker olika evenemang.

En bit utanför Markaryd har du Strömnäsbruk där det finns ett bruksmuseum som är värt ett besök. Du kan även ta dig vidare till Älmhult, 40 minuter utanför och besöka IKEA Museum.

Sedan har du även gott om aktiviteter att göra i Markaryd, då det finns vacker natur. Du kan bada, vandra, cykla och mycket mer.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du vistas här på våra sidor, då ska du veta att du kan vara trygg. Detta eftersom att alla våra sidor är säkra. Vi har även noga kollat upp alla uthyrare, så att hyra lägenhet i Markaryd via någon av dem är även det mycket trygg och säkert.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du kikat ett tag efter en passande lägenhet i Markaryd men inte riktigt känner att du hittar rätt så kan du testa att göra en ny sökning. Det av lägenheter som är större än vad du tänkt dig från början. Det extra rum du då får över, det kan du sedan med hjälp av oss hyra ut !

BostadsPortal – Vi är en bra hjälp på vägen till en lägenhet i Markaryd

Du kan här hos oss på enkelt sätt söka efter lediga lägenheter i Markaryd då vi har gott om dessa. Här hos oss kan du även hitta lediga lägenheter i andra orter och städer. Vi på BostadsPortal listar även andra bostadsalternativ som är lediga att hyra. Du kan därmed hitta hus , stugor och rum med som hyrs ut.

Du får mer än gärna registrera dig här på BostadsPortal. För att använda Bostadsbevakning så är det ett måste. Men det är helt gratis att skaffa ett konto hos oss!

Vi har en bra kundtjänst om det är så att du behöver få kontakt med oss av någon anledning. Sedan har vi även samlat en hel del vanliga frågor med svar på vår sida med FAQ.

Vi hoppas att du snart med hjälp av oss hittar en lägenhet i Markaryd som du kan hyra, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA