Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Linköping

Lediga lägenheter i Linköping

105 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
105 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 68 m²
Skäggetorp, NÄMNDEMANSGÅRDEN
8 731 SEK1 timme sedan
2 rum lägenhet på 59 m²
Linköping, Prästbolsgatan
5 785 SEK19 timmar sedan
Sida1av 6

Liknande annonser i Linköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Linköping på BostadsPortal

Linköping i Östergötland har mycket att erbjuda. Kanske du ska flytta hit för att plugga på universitetet, eller har du fått jobb i staden? Kanske du sedan länge redan bott här, men vill byta bostad? Oavsett, så kan du här via BostadsPortal hitta en bra lägenhet i Linköping. Du kan söka fram alla lediga lägenheter i Linköping på mycket enkelt sätt.

Linköping är en stad som ligger nära mindre orter som Mantorp och Mjölby , men det är inte heller långt till Norrköping .

Störst utbud av lediga lägenheter i Linköping

När det gäller lediga lägenheter i Linköping så kan du här hos oss på BostadsPortal hitta det största utbudet. Mycket tack vare att många uthyrare väljer vår sajt. Du kan söka efter lediga lägenheter som hyrs ut både i första hand och i andra hand. Linköping har många trevliga områden du kan välja att bo i, som till exempel Skäggetorp och Hejdegården , så väl som du kan hitta fina lägenheter mitt i innerstaden . Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta lägenheter från 1 rum och kök upp till 5 rum och kök.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Linköping

Du kanske vet med dig att det är just en hyreslägenhet i Linköping som du vill ha. Men det kan även vara bra att veta att du även har flera andra bostadsalternativ att välja på. Bland annat kan du hyra ett hus , eller hyra en stuga i Linköping . Det finns även möjligheter att hyra ett rum i Linköping samt att du kan också hitta studentbostäder i Linköping.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Linköping

Om du måste hitta en hyreslägenhet i Linköping snabbt, så kan du testa att göra en snabbsökning. Det finns en sökruta allra längst upp på sidan. Dock kommer du då att få fram alla bostadsalternativ. Föredrar du att kunna filtrera din sökning efter lediga lägenheter i Linköping samt även ha med andra krav, använd då avancerad sökning.

Avancerad sökning för att få med önskemål och krav

När du går in på avancerad sökning så är det enklare att få fram alla lediga lägenheter i Linköping. Dessutom kan du fylla i andra krav och önskemål du har på den lägenhet du vill hyra. Bland annat kan du fylla i hur många rum du har behov av eller hur många kvadratmeter den ska vara på.

Du kan även fylla i saker som max hyra att betala, om det ska vara tillåtet med husdjur eller att det måste finnas en parkering eller hiss. Var noggrann när du fyller i, så ökar det chansen att hitta exakt det du vill hyra kommer upp.

En bostadsbevakning gör det enklare

För att hitta kunna hyra lägenhet i Linköping, så är det ju bra att ha koll varje dag på nya lediga lägenheter i Linköping. Men för att slippa gå ut på vår sida, varje dag, testa att lägga upp en Bostadsbevakning . Det är superenkelt!

Börja med att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Därefter kan du göra en avancerad sökning med de krav du har samt klicka i det som heter bostadsbevakning. Du kommer då att få mail, varje gång det dyker upp en ny ledig lägenhet som matchar dina krav.

Inom vilket område i Linköping vill du hitta lägenhet?

I Linköping har du områden som Ryd , Skäggetorp , Berga så väl som att du kan välja att bo i innerstaden.

Ta dig till och från Linköping

Att ta dig till Linköping eller härifrån är enkelt. Dels finns det en flygplats, Linköping-Saabs flygplats, centralt belägen strax öster om stadskärnan. Sedan finns det även möjligheter att åka bil, då motorvägen på E4 passerar norr om staden. Du har även riksväg 35 i sydost och nära till både E22, riksväg 23 och 34.

Det går även utmärkt att åka tåg, eller buss med för den delen. Eller varför inte åka på Göta Kanal?

Aktiviteter och sevärdheter i Linköping

Linköping har en hel del att erbjuda. Denna stad består av Linköping och gamla Linköping. Gamla Linköping är en vacker stadsdel med strax under 100 byggnader, som flyttats hit. Det gör att du kan uppleva hur en liten stad såg ut för ett sekel sedan. Bland annat finns det flera trähus, hantverkare, caféer, och museer,

Historia och kultur är en stor del av denna stad. Bland annat så finns det många museer, konsthallar och gallerier. Ett tips är att besöka Flygvapenmuseum som ligger 6 km utanför centrum. Du har även Östergötlands museum och Vagnmuseet.

Linköping har ett rikt kultur-, idrotts- och motionsliv så du kan vara mycket aktiv om du vill. Bland annat kan du ägna dig åt att spela golf, klättra, rida, bada och annat.

Linköping har även flera olika slott och kyrkor samt ett kloster. Klostret heter Vreta kloster. Det var ett nunnekloster verksamt mellan 1100–1530. Kolla även in Linköpings slott, som är Sveriges äldsta bevarade profana byggnader med delar från 1100-talet.

Linköping har även en grön oas mitt i staden i form av Trädgårdsföreningen samt att du även har Stångån, samt sjön Roxen.

Linköping är även känd för sin motorsport och på Linköpings motorstadion kan du kolla på en mängd olika roliga motortävlingar, så väl som att du själv kan köra gokart.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Linköping kan leta efter en bra lägenhet i Linköping via BostadsPortal. Vår sajt är säker och trygg att använda samt att här finns det bara seriösa uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du kanske inte hittar en hyreslägenhet i Linköping som passar dig med storlek? Du kan om du vill hyra en större lägenhet än vad du behöver. Det eftersom du kan välja att hyra ut ett rum , eller flera till andra. Det via oss, med hjälp av smarta digitala verktyg.

Sök efter lägenhet i Linköping via BostadsPortal

För att komma igång med att söka efter lediga lägenheter i Linköping, så kan det vara en god idé att registrera dig här på BostadsPortal. Det underlättar när du ska göra bostadsbevakningar eller när du vill få kontakt med en viss uthyrare.

Att använda vår portal, det är enkelt och det är även tryggt. Du kan använda dig av olika sökfunktioner samt andra bra funktioner.

Kanske det är så att du har en fråga? Du kan kika in på vår sida med FAQ. Där finns det nämligen vanliga frågor med svar. Om du inte hittar svar på just det du undrar, så kontakta oss gärna via vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal vill även önska dig ett stort lycka till i din sökning efter en ledig lägenhet i Linköping.