Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Linköping

Lägenheter i Linköping

148 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
148 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 46 m²
Linköping, Väpnaregatan
1 rums lägenhet i Linköping
2 timmar sedan
4 121 kr
...
Sida1av 9

Liknande annonser

Populära söktermer

Här hittar du information om att hyra lägenhet i Linköping

Linköping erbjuder ett stort utbud av lägenheter och andra typer av bostäder, och på BostadsPortal kan du få en samlad översikt över alla hyreslägenheter från både kommunala och privata hyresvärdar i Linköping - på ett och samma ställe. Eftersom din trygghet är vår prioritering därför erbjuder vi personlig support till dig för att du ska ha en så trygg resa som hyresgäst och hitta din nästa lägenhet i Linköping som möjligt.

Söker du lediga lägenheter i Linköping?

Att leta en lägenhet att hyra i Linköping kan kännas överväldigande och många bostadssökande inte vet vart de ska börja eller hur de ska komma igång med sitt letande. Linköping är Sveriges åttonde största tätort och därav har en hög konkurrens om bostad. På BostadsPortal hittar du alla lediga hyreslägenheter i Linköping för på vår plattform finns allt för alla preferenser. Det finns många vägar att ta för att hitta den drömlägenheten men det är också viktigt att du är aktiv i din bostadssökning.

Bo i Linköping

Är du redan Linköpingsbo eller funderar du på att flytta till Linköping? I den staden hittar du massor med aktiviteter och sevärdheter. Du kan ta stadsvandringar i Linköping City och sen till Göta kanal där du hittar Linköpings egen oas. Är du sugen på unika historier finns Flygvapenmuseum där du kan lära dig om den svenska försvarets utveckling genom tiderna. I centrala Linköping har det samlats ihop kafeer, restauranger, butiker, uteserveringar och andra verksamheter kring Stora Torget, Ågatan, Nygatan och Lilla Torget. Det är också väldigt enkelt att ta sig runt staden. Du kan promenera längs promenadstråken eller cykla. Kollektivtrafiken finns också tillgänglig för dem som vill upptäcka naturen.

Linköping är också en universitetsstad och många söker sig till den för att studera vidare på Linköpings universitet. Utbudet på lägenheter för studenter är ganska stort och du kan se en lista över våra studentbostäder på BostadsPortal samt tips och råd på hur du snabbt söker lägenhet som student i Linköping. Utifrån dina egna krav och förutsättningar kan du hitta just den lägenheten i Linköping och upptäcka stadens pärlor.

Bevaka hyreslägenheter i Linköpings kommun

Förvisso vill du inte missa chansen att hitta din nästa lägenhet att hyra i Linköping. På BostadsPortal erbjuder en gratis tjänst som kommer att hjälpa dig att få tag på ditt hem. Ett bevakningsmail är väldigt smidigt att använda , och det ger dig möjligheten att effektivisera din tid och bostadsletande blir mindre jobbigt. När en lägenhet i Linköping som matchar dina sökningar kommer in skickar vi mail till dig och därifrån kan du gå direkt till annonsen. Du kan avanmäla tjänsten precis när du vill efter att du hittat din nästa hyreslägenhet i Linköping.

Frågor om lägenheter i Linköping

Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring hur du söker lägenhet i Linköping är du välkommen att kontakta vår kundtjänst. Vi är glada att svara på dina frågor på vardagar mellan kl 8 - 15 på Facebook Messenger eller e-post.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA