lägenheter | Landskrona kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Landskrona
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lediga lägenheter Landskrona 

Hitta nästa lägenhet i Landskrona här

BostadsPortal samlar hela hyresmarknaden! Letar du efter lägenheter  Landskrona? Här kan du söka efter alla lediga Hyreslägenheter i Landskrona som finns ute som annonser på marknaden just nu.

Lediga lägenheter Landskrona: lätt att söka

Letar du efter en lägenhet i Landskrona kommun så har du kommit till rätt ställe. Med en sökning kan du se alla lediga hyreslägenheter i Landskrona. I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" enkelt markera om du önskar att söka efter bostadsannonser med hyreslägenheter, i förstahand eller andrahand, korttidsboende eller tillsvidarekontrakt i Landskrona.

Lägenheter Landskrona -var finns de?

Student: hitta lediga lägenheter i Landskrona och pendla till Lund

Landskrona bjuder på både naturskönt och praktiskt boende, som centralort i Landskrona kommun och den femte största tätorten i Skåne. Den ligger vid Öresund i västra Skåne, mellan Helsingborg och Lund, med utsikt över Ven. Du kan hitta rum som hyrs ut över hela staden och har bra kommunikationer om du vill pendla till en annan skånsk stad för arbete eller skola. Eftersom bostadsbristen för studenter är stor i både malmö och Lund är det en god idé att söka efter studentbostad även i Landskrona.

Kontakta hyresvärdarna i Landskrona

På BostadsPortal visar vi alla lediga hyresbostäder i Sverige. Vi har tusentals egna unika lägenhetsannonser, samt ytterligare tusentals annonser från de flesta andra viktiga siterna med hyresannonser från hela landet. Det har vi för att du snabbt ska kunna få en överblick av hela marknaden med en sökning. När du sen ska söka en bostad ska du alltid kontakta uthyraren direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att ta kontakt med hyresvärdarna i Landskrona kommun omedelbart.

Lägg upp en bevakning efter lediga lägenheter Landskrona

Om du inte skulle hitta exakt den rätta lägenhetsannonsen just nu, så kan du upprätta ett gratis Bevakningsmail, och på så sätt kan du få ett besked direkt när en passande hyreslägenhet kan sökas i Landskrona kommun. Du kan även välja att följa oss på Facebook på Landskrona lägenheter, om du inte vill ha mer post i din inbacke!

Vem är du som hyresgäst?

Observera att just den här sökningen du gjort samlat alla lediga hyreslägenheter i Landskrona kommun i Skåne län. Om du inte ville ha boende i just Landskrona, eller om du vill söka efter lägenheter i fler än en kommun samtidigt, kan du enkelt ändra i dina sökkriterier ovan och därmed få tillgång till nya hyresrätter som kanske passar dig bättre.

Fler frågor?

Hos oss på BostadsPortal vill vi gärna svara på dina frågor för att hjälpa dig närmare din nästa lägenhet. Du kan alltid ringa eller skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, men du kan även hitta vanliga frågor i vår FAQ , och du kan hitta tips och tricks på bloggen.

Lycka till med din jakt på ledig lägenhet Landskrona!

Support
Blogg