Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lund

Lediga lägenheter i Lund

67 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
67 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 25 m²
Norra Fäladen, Magistratsvägen
4 894 SEK1 timme sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Lund

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Lund på BostadsPortal

Lund, i sydvästra Skåne är en riktigt trevlig plats att bo på, oavsett om du ska jobba här eller plugga på stadens universitet. Söker du efter lediga lägenheter i Lund, så har du hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta en lägenhet i Lund som passar dig och dina behov.

Bor du i Lund så har du även nära till Malmö och så klart Danmark. Du har även mindre orter utanför staden som Staffanstorp , Dalby och Södra Sandby .

Enkelt att söka efter lediga lägenheter i Lund

Du som vill hitta lediga lägenheter i Lund, du kan här hos oss på BostadsPortal söka ut detta, på ett mycket enkelt sätt. Det kan vara bra att fundera på om du föredrar ett visst område att bo i. Hos oss kan du hitta lediga lägenheter i Lund som ligger mitt i stan så väl som en bit utanför. Lund är en trevlig stad som erbjuder mycket, både för dig som ska plugga och för dig som ska bo och arbeta här. Sedan så har du ju bara ett stenkast till Danmark med!

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Lund

Du kanske bestämt dig för att du vill hyra lägenhet i Lund? Dock är det bra att veta att utöver hyreslägenheter i Lund så kan du här på BostadsPortal hitta flera andra bra bostadsalternativ. Bland annat går det bra att hyra hus , stuga , rum eller en studentbostad i Lund .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Lund

För att få fram alla lediga lägenheter i Lund, snabbt och smidigt, skriv då bara in Lund i sökfältet längst upp på sidan. Du bör dock vara medveten om att du då även får fram alla andra bostadsalternativ i Lund. Det kan vara bättre att göra en avancerad sökning, för att få med de krav och önskemål du har.

Avancerad sökning med önskemål och krav

Under vår avancerade sökning kan du få fram en lägenhet i Lund som passar dig och de krav du kanske har. De flesta som letar efter en hyreslägenhet i Lund, de vet exakt vad de vill ha, från var den ska ligga till hur stor den ska vara till vad man vill betala max i hyra.

Du kan klicka i och skriva in olika krav för hur du vill söka fram lediga lägenheter i Lund. Bland annat kan du fylla i hur många rum du önskar, om det ska finnas parkering eller om det måste vara tillåtet med husdjur. Var så noggrann du bara kan, då det ökar chansen att hitta exakt den lägenhet du sedan vill hyra.

En bostadsbevakning kan vara smart att göra

Om du vill hyra lägenhet i Lund, men inte vill kolla efter lediga lägenheter i Lund varje dag, testa då vår Bostadsbevakning . Du börjar med att registrera dig här hos oss. Gör sedan en avancerad sökning med alla de krav du vill ska vara med. Klicka sedan i bostadsbevakning. När det kommer in nya, lediga lägenheter, då får du mail som talar om detta.

Inom vilket område i Lund vill du hitta lägenhet?

Lund har flera bra områden som du kan välja mellan. Dels kan du bo i centrala Lund samt att du även har Norra Fäladen och Klostergården för att nämna några.

Åka till Lund

Du kan ta dig till Lund på flera olika sätt. Bland annat kan du åka bil, via E22:an, länsväg 102 och länsväg 108. Det går även bussar och tåg och Lund är en så kallad järnvägsknut. Vill du flyga till Lund så är närmaste flygplats Malmö Airport.

Vad du kan se och göra i Lund

I Lund finns det en hel del sevärdheter samt även en hel del olika aktiviteter. I staden finns det äventyrsbad, mysiga shoppingstråk, museer och en massa mer. Det är enkelt att kombinera stadsliv med djur och natur.

Lund har en hel del sevärdheter, bland annat sin Domkyrka. Den är ett kännemärke i själva stadsbilen och svår att missa. Mycket tack vare de 55 meter höga tornen som syns långväga.

Du kan även kolla in universitetshuset samt Lundagård. Lundagård är en trevlig park, där du kan promenera runt och se gamla, vackra byggnader. Du har även Botaniska trädgården, där det finns gott om vackra växter, blommor och träd samt hela 9 växthus.

Gillar du historia och kultur, kolla då in Kulturen i Lund som är ett kulturhistoriskt museum och friluftsmuseum. Ett annat trevligt museum är Skissernas museum.

Kolla gärna även in naturområdet Skrylle. Där finns även ett naturum, där du kan lära dig mer om djur, växter och kulturhistoria.

Staden i sig har även en massa annat att erbjuda, allt från nödvändigheter till saker som bara är roliga att göra. Lund har något som passar alla!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du vill leta efter en lägenhet i Lund så är BostadsPortal ett bra ställe att göra det på. Vår sajt är säker och trygg att använda. Hos oss finns det dessutom bara seriösa uthyrare. Du kan även då känna dig trygg i att hyra lägenhet i Lund.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Även om det är så att vi har många lediga lägenheter i Lund, så är det kanske så att du inte hittar exakt det du söker. Om så är fallet, men du ändå måste flytta, så kan du testa att hyra en större lägenhet än vad du behöver. För då kan du hyra ut delar av denna lägenhet till en annan person om du vill, eller hyra ut ett enda rum . Du kan alltså bli hyresvärd du med, om du vill.

Hitta din nya lägenhet i Lund via BostadsPortal

Om det är en hyreslägenhet i Lund du söker, så börja gärna med att registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Det för att få tillgång till alla de smarta funktioner vi har. Sedan är det bara för dig att söka fram lediga lägenheter i Lund. Du kan med fördel även lägga upp en bostadsbevakning, så att du slipper gå ut på våra sidor varje dag.

Att hitta lediga lägenheter i Lund via BostadsPortal är mycket enkelt. Det tack vare att du kan göra smarta sökningar på olika sätt.

Är det så att du har en fråga eller fler, börja då med att kolla in vår FAQ sida vi har med svar på vanliga frågor. Om du inte hittar svaret så kan du så klart välja att kontakta vår kundtjänst om du vill.

Vi på BostadsPortal passar även på att önska dig ett stort lycka till i din sökning efter en ledig lägenhet i Lund.