Utsikt över Öresund i nyproducerad hyresrätt - lägenhet nr 1904

Helsingborg - Järnvägsgatan
6/ Rum
187/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+1
24 150 kr
Månadshyra

Kostnader

Månatlig hyra
24150 kr

Funktioner

Hiss
Balkong
Parkering

Beskrivning

I Helsingborgs citys nya kvarter bara ett stenkast från Öresund och där Knutpunktens södra uppgång ligger precis runt hörnet – erbjuder vi tre helt unika och representativa våningar i hyresrättsform. De nyproducerade bostäderna ligger på plan 10, högst upp i fastigheten, vilket ger en majestätiskt utsikt över sundet.

De moderna köken har vitmålade luckor och svart laminatskiva på arbetsytorna. Badrummen är helkaklade med klinkers på golvet och tvättmaskin i varje lägenhet. Den gemensamma innergården på plan 5 erbjuder möjligheter och plats för möten och umgänge. I fastighetens nedre plan blir det toppmoderna kontor och spännande butiker. Ett antal garageplatser finns under huset och söks separat via Midroc alternativt via Helsingborgs stads kontaktcenter. Hyresgästen tecknar egna abonnemang för TV, internet och telefon.

Omgivning:
Här har du nära till allt. Havet, shopping, restauranger och kommunikationer. Grannhuset från 2015 inrymmer hotell, Radisson Blu Metropol Hotel, med 205 rum och den populära restaurangen Nelly´s Food etc.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Helsingborg

Populära söktermer