Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Höör

Lediga lägenheter i Höör

0 Resultat
Alla rum
Alla rum
0 Resultat

Inga bostäder för tillfället

Vi jobbar på att få nya bostäder i denna stad. Medan du väntar har du följande alternativ:
  • Upprätta BostadsBevakning och få ett mail när vi får nya bostäder
  • Sök efter hyresbostäder i andra städer längst upp i sökfältet
  • Utöka din sökning med vår kartfunktion
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Höör på BostadsPortal

Vackra Höör i Skåne är en perfekt plats att bo på! Du som letar efter lediga lägenheter i Höör du har hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal finns det gott om lägenheter att hyra i denna ort. Kanske du ska flytta till något större, eller ska du flytta hit från en annan ort? Oavsett så kan du använda dig av vår portal.

Höör ligger nära mindre orter som Eslöv , Svalöv och Hörby samt att du även har rätt nära till Lund och Malmö .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Höör

Om du vet med dig att det är just en lägenhet i Höör, så ska du så klart söka efter lediga lägenheter i Höör. Men vi vill även passa på att nämna att vi även har flera andra bra bostadsalternativ. Om du inte behöver bo så stort, så kan du hyra ett rum i Höör . Sedan kan du också hyra både stuga och hus i Höör .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Höör

Om du vill hyra lägenhet i Höör och få fram bra sökresultat, så finns två sätt du kan söka på. Snabbaste sökningen görs via den ruta som du hittar längst upp. Dock är denna snabbsökning inställd så att du kommer få fram alla lediga bostadstyper i den ort eller stad du söker på.

Föredrar du att bara få fram alla lediga lägenheter i Höör samt även vill kunna filtrera på andra sätt, då ska du gå till vår avancerade sökning.

Använd avancerad sökning där du kan filtrera din sökning för att hitta rätt lägenhet i Höör

Du som vill hitta en hyreslägenhet i Höör som passar just dig och de krav du har, du bör göra en avancerad sökning. Där kan du dels välja att bara söka efter lägenheter som bostadstyp, dels filtrera efter annat.

Du kan välja att söka efter lägenheter i en viss storlek, antingen baserat på kvm eller på antal rum. Du kan även fylla i vad du max vill att lägenheten ska kosta när det gäller hyra. Annat du kan filtrera efter är om lägenheten i sig ska ha hiss, balkong, parkering och så vidare.

Bostadsbevakning hjälper dig att hitta en hyreslägenhet i Höör

Om du registrerar dig här hos oss så kan du använda vår funktion Bostadsbevakning . Den innebär att du gör en enda sökning med dina filtreringar, sedan håller vi koll! När vi får in nya lediga lägenheter i Höör som matchar just din bevakning så kommer vi att maila dig.

Inom vilket område i Höör vill du hitta lägenhet?

Höör har många olika områden du kan välja mellan. Bland annat Eslöv , Hänninge och Rolsberga . Sedan kan du även välja att bo i östra Höör eller i Södra Höör .

Enkelt att ta dig till Höör

Du kan om du vill ta bilen till och från Höör då denna ort ligger vid riksväg 13 och riksväg 23. Föredrar du att ta tåget, så går det bra med eftersom det finns en järnvägsstation. Du har då Öresundståget till bland annat Karlskrona och Kalmar i öst och Köpenhamn i väst. Även Pågatågen går här.

Det finns många trevliga aktiviteter och sevärdheter i Höör

När du väl bor i din lägenhet i Höör så finns det en hel del att göra i denna ort! Något som det finns mycket av, det är musik i olika former, eftersom Höör i sig är ett centrum för musik. Bland annat finns det en barockmusikfestival som hålls varje år. Du kan även lyssna på opera under sommaren samt att du kan gå på en jazzklubb.

Höör har även en djurpark som ligger 4 km norr om orten. Denna djurpark är världens största djurpark med nordiska djur.

Gillar du konst eller kultur så finns det många möjligheter till det med. Bland annat har du Kulturhuset Anders med konsthall, konsert-, bio- och teatersalong.

Missa inte heller att ta dig till Bosjökloster. Detta slott var en gång i tiden ett kloster för nunnor, därav dess namn. Till slottet finns det även en tillhörande kyrka, Bosjöklosters kyrka. Runt om finns en borggård, rosengård, trädgårdsterrasser, örtagård samt att här växer även en av Sveriges äldsta ekar. Slottet i sig har många aktiviteter som återkommer varje år, som skånska juldagarna i adventstid, skånska lantlivsdagarna samt hund- och hästutställningar. Det finns även konstutställningar, restaurang och museum på slottet.

Vill du shoppa loss så finns det goda möjligheter till detta med, då du har Navet köpcentrum till exempel.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att vistas på nätet ska vara tryggt och då du besöker oss på BostadsPortal så vill vi att du ska veta att våra sidor är säkra. Vi har även en stor säkerhet kring de som hyr ut via oss och de kollas noggrant upp. Så att hyra lägenhet i Höör är även det tryggt och säkert att göra via oss.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Du som ett tag letat efter lediga lägenheter i Höör men inte riktigt fått tag på det du söker, du kan fundera på att göra på ett helt annat sätt. Hyr en större lägenhet än vad du har behov av och hyr sedan ut ett rum !

BostadsPortal - hjälper dig hitta lägenhet i Höör

När du letar efter en hyreslägenhet i Höör så har du en god hjälp av våra sidor. Se gärna till så att du registrerar dig hos oss så att du får full tillgång till alla olika funktioner, som till exempel Bostadsbevakning .

Du kan här hos oss söka efter lediga lägenheter i Höör, så väl som andra Bostadsalternativ. Sedan kan du även söka efter hyresrätter i andra orter och städer med för den delen.

Vi har en bra kundtjänst du kan kontakta om det är så att du har en fråga du vill få svar på. Sedan har vi även en FAQ-sida du kan kolla, där du har vanliga frågor och svar samlat.

Vi hoppas du snart ska hitta en passande lägenhet i Höör med hjälp av oss, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA