Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Eslöv

Lediga lägenheter i Eslöv

55 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
55 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 70 m²
Eslöv, Hästgatan
8 460 SEK7 timmar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Eslöv

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta lediga hyreslägenheter i Eslöv på BostadsPortal

Letar du efter ny hyreslägenhet i Eslöv? På Bostadsportal hittar du mängder av lediga lägenheter att hyra i Eslöv. Vi har ett samlat utbud från både privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare för att du snabbt och enkelt ska kunna hitta lediga lägenheter i Eslöv. Använd våra gratis digitala sökverktyg för att hålla dig uppdaterad på lediga lägenheter och effektivisera din lägenhetssökning.

Att Bo i Eslöv

Som lägenhetssökande i Eslöv kan det vara bra att veta att det inte finns någon gemensam bostadskö, utan det är privatpersoner och enskilda bostadsförmedlare som står för hyresbostadsmarknaden. Hos oss hittar du inte bara lediga lägenheter utan även en mängd andra hyresbostäder att hyra i Eslöv.

På senare tid har allt fler hittat till Eslöv och valt att bosätta sig i orten. Det är en relativt liten ort där det framförallt är lugnet och de lite lägre levnadskostnaderna som har lockat många till Eslöv. Staden har mycket att erbjuda trots sin storlek. Eslöv är en stad med gammal och rik historia så det finns gott om minnesmärken runtom i Eslövs Kommun. Varför inte ta en tur till Galgabacken, ett gravfält från järnåldern, eller besök Västra Strö-monumentet.

Det är även många barnfamiljer som har valt att bosätta sig i Eslöv. Det finns gott om grundskolor runtom i Eslövs Kommun och det finns gott om lekplatser som passar barn i alla åldrar. Det arrangeras även kulturevenemang för barn och ungdomar året runt vilket har lockat många barnfamiljer till orten.

Pendla till och från Eslöv

Tack vare sin geografiska position så är pendlingsavståndet till Malmö, Lund och Helsingborg fördelaktigt för Eslövsbor. Det går både tåg och buss med Skånetrafiken och Öresundståget regelbundet, vilket underlättar för dig som kanske jobbar eller studerar i någon av de större städerna. Överväger du att hyra lägenheter i Malmö, Lund eller Helsingborg så är utbudet stort även i dessa städer hos oss på BostadsPortal.

Hitta din typ av lägenhet i Eslöv på BostadsPortal

Hos oss på BostadsPortal kan du välja bland flera olika lägenheter från privatpersoner och kommersiella bostadsförmedlare i Eslöv. Därför finns det en bred variation av olika typer av lägenheter i varierande prisklasser, storlekar och områden. På BostadsPortal hittar du lediga lägenheter att hyra i bland annat Södra Eslöv och Norra Eslöv. I Eslöv hittar du inte bara lediga lägenheter utan även rum som inneboende.

Använd de digitala sökverktygen på våra söksidor för att snabbt och enkelt hitta en lägenhet i Eslöv som passar just dig. Du filtrerar och sorterar din sökning enkelt genom att ange dina preferenser såsom önskat område, antal rum, månadshyra eller inflyttningsdatum. De olika hyresvärdarna erbjuder allt från förstahandskontrakt till tidsbestämt korttidskontrakt. Vilken typ av kontrakt som erbjuds för varje annons går att läsa hos varje hyresvärd.

När du väl hittat en lägenhet som passar dig så är nästa steg att ta kontakt med hyresvärden. Det gör du genom att skaffa ett abonnemang hos oss. Du kan då kontakta flera hyresvärdar samtidigt i Eslöv eller resten av Sverige. Du och hyresvärden kommer att kunna kommunicera med varandra via vårt meddelandesystem som bara du och din hyresvärd har tillgång till.

Håll dig uppdaterad på nya lägenheter i Eslöv

För att underlätta din sökning och göra den så effektiv och smidig som möjligt så kan du använda vår gratistjänst för bevakningsmail. Du anger dina önskemål och kriterier för din nästa lägenhet i Eslöv såsom bl.a. önskad storlek, månadshyra, område eller antal rum. Så fort en ny lägenhet i Eslöv matchar dina kriterier så får du en mailavisering med en länk direkt till annonsen. På så sätt riskerar du inte att gå miste om din drömlägenhet i Eslöv.

Kontakta oss

Om du skulle ha några funderingar eller frågor så är du alltid välkommen att höra av dig till oss. Du når vår kundtjänst vardagar 9-15 via e-post eller Facebook Messenger. Vi jobbar hårt för att se till att du får en så bra upplevelse som möjligt hos oss och svarar mer än gärna på dina frågor.


Håll dig uppdaterad och få de senaste nyheterna genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev. Följ oss gärna på vår Instagram, Facebook och blogg för att ta del av inspiration, tips och tävlingar.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA