Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Finspång

Lediga lägenheter i Finspång

114 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum6 rum
114 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 82 m²
Viggestorp-Nyhem-Högby, Oxhagsvägen
7 445 SEKIgår
3 rum lägenhet på 71 m²
Östermalm-Hårstorp-Grosvad, Kraftkärrsvägen
9 671 SEKIgår
Sida1av 7

Liknande annonser i Finspång

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig lägenhet i Finspång på BostadsPortal

Söker du efter lediga lägenheter i Finspång så har du hamnat helt rätt. Här på BostadsPortal kan du hitta en bra hyreslägenhet i Finspång som passar just dig. Finspång i Östergötland är en gammal bruksort och här finns det flera stora industrier. Orten i sig har även en hel del sevärdheter.

Finspång ligger nära Norrköping så väl som Linköping samt mindre ställen som Motala , Vadstena och Katrineholm .

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Finspång

Vill du ha en lägenhet i Finspång så kan du hitta det här hos oss på BostadsPortal. Men du kan även hitta andra bra bostadsalternativ. Bland annat så kan du hyra hus , hyra stuga och hyra rum i Finspång .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Finspång

Du kanske vill att din sökning ska gå snabbt och smidigt? Du har två sätt att söka efter lediga lägenheter i Finspång på. Ena sättet är en snabbsökning, med den ruta som finns längst upp. Var då uppmärksam på att du får fram alla typer av bostäder. Den andra sökningen, som är en avancerad sökning kan vara bättre. För då kan du söka fram enbart lediga lägenheter i Finspång samt även filtrera på olika sätt.

Hitta en lägenhet som passar dina önskemål och krav

Din nästa hyreslägenhet i Finspång kanske ska vara på ett visst sätt? Om du vill att lägenheten ska vara på ett visst antal kvm eller ha ett visst antal rum, så kan du fylla i det under den avancerade sökningen. Under denna sökning kan du även filtrera efter en massa annat.

Du kan söka ut lägenheter som har balkong eller lägenheter som tillåter husdjur. Du kan även fylla i val som att det måste finnas hiss, parkering och så vidare.

Testa en bostadsbevakning

Det är en stor fördel med att registrera dig här på BostadsPortal. Gör du en registrering så kan du använda dig av Bostadsbevakning . En sådan gör att du kan få mail när det kommer in nya lediga lägenheter i Finspång. Enkelt är det också! Du bara registrera dig, gör en filtrerad sökning samt klickar i bostadsbevakning. Sedan är det bara att vänta på mail från oss.

Inom vilket område i Finspång vill du hitta lägenhet?

I Finspång finns det flera trevliga områden. Bland annat har du Östermalm-Hårstorp-Grosvad , Rejmyre , Lotorp och Hällestad .

Att åka till och från Finspång

Från Norrköping till Örebro går riksväg 51 och passerar då Finspång. Sedan så har du flera andra vägar att ansluta till som riksväg 55 eller E4.

Finspångs sevärdheter

I Finspång finns det en hel del att se och göra. Dels i själva Finspång, dels runt om i Finspångs kommun. Kolla gärna in bruksmuseet som ligger på Bruksgatan. Här finns det bland annat olika konstgjutna föremål, i form av prydnadssaker av gjutjärn i götisk stil. Ett annat museum är Finspångs museum där du kan lära dig mer om kommunens historia och kulturarv. Museet har en mängd utställningar och samlingar, inklusive gamla fotografier, konstverk och historiska föremål.

En annan sevärdhet är Finspångs slott, som ligger på en holme, med en slottsträdgård. Det finns även ett orangeri samt ett fint lusthus. Slottet i sig är inte öppet för allmänheten, men det är ok att vandra runt i trädgården.

En annan vacker sevärdhet, det är S:ta Maria kyrka. Taket i kyrkan har mycket fina kalkmålningar från 1400-talet.

I östra delen av Finspång finns Vibjörnsparken. Denna park uppskattas av många då den har ett centralt läge. Det finns skogspartier så väl som öppna ytor här. Mitt i parken står det en stor ek, som är belyst. Det finns en minigolfbana samt en backe, som det går att åka pulka på under vintern. Mitt i parken finns det även en naturstig. Det finns även en lekpark.

Missa inte heller Finspångs kulturhus, där du kan uppleva kultur och musik. Här hålls det regelbundet konserter, teaterföreställningar och annat.

Skälby gård är en gammal bondgård som idag är ett museum. Gården är en viktig del av kulturarvet i Finspång och ger besökare en unik inblick i det traditionella bondelivet i området.

Finspång har även en vacker strandpromenad som sträcker sig längs Söderköping-Finspångs kanal.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Om du ska ska hyra lägenhet i Finspång så vill vi att du ska veta att du kan vara säker på att de uthyrare som finns här är seriösa. Det är ett tryggt val att hyra via dem. Du kan även vara trygg på vår portal, då den är helt säker.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om du har letat ett tag efter en lägenhet i Finspång men inte hittat exakt vad du är ute efter så finns ett smart alternativ. Du kan hyra en större lägenhet, eller ett hus, för att sedan hyra ut ett rum eller två . Du kan alltså bli hyresvärd du med. Du får då hjälp av oss att hyra ut om du vill.

BostadsPortal är en bra hjälp för dig att hitta ledig lägenhet i Finspång

BostadsPortal är den perfekta sajten för dig som är ute efter en lägenhet i Finspång som du kan hyra. Du kan på ett mycket enkelt sätt söka fram lediga lägenheter i Finspång. Vi rekommenderar dig att du registrerar dig hos oss, för att få full tillgång till allt du behöver.

Hos oss på BostadsPortal kan du inte bara söka efter en bra hyreslägenhet i Finspång, du kan även lägga upp bostadsbevakning. Du kan även manuellt göra olika sökningar med hjälp av en filtrerad sökning.

Vi vill även poängtera att BostadsPortal är en trygg och säker sajt som även är enkel att använda. Du kan använda oss hur ofta du vill och göra så många sökningar du känner för.

Du som har en fråga, du kan ställa den till vår kundtjänst. Sedan så har vi även en smart sida med FAQ där det finns vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill också passa på att önska dig ett stort lycka till i din jakt på en matchande lägenhet i Finspång.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA