Trygghetsboende - 6 - 5+ - 1 rum och kök

Östersund, Karlslund - Ryttarvägen
12 juni
1/ Rum
41/ m2
3e/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
7 291 kr
Månadshyra
12 juni

Kostnader

Månatlig hyra
7291 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

Stallmästaren, Ryttarvägen 67-69
Trygghetsboende har gott om sociala ytor; gemensamt kök, bastu och boulebanor. Under visa tider är det bemannat med en trivselvärd som kan stödja hyresgästerna i olika frågor, och även arrangera frivilliga evenemang. I området finns cykelförråd och parkeringsplatser.

Lägenheterna har ljus, och öppen planlösning. Ekparkett i alla rum förutom hall och badrum som har klinkers med golvvärme. Lägenheterna är utrustade med tvättmaskin och torktumlare samt diskmaskin. Alla lägenheter har egen balkong eller uteplats.

Värme ingår. Individuell debitering av varm- och kallvatten. El ingår ej. Fiberbredband är indraget men ingår ej i hyran.

OBS! Samtliga lägenheter i detta hus är rökfria. Det innebär att du inte får röka varken i din lägenhet, på balkongen eller i husets allmänna utrymmen.Huset är under uppbyggnad. Öppen visning sker 2019-06-17 kl 18.00-19.00 på Ryttarvägen 73-75.
Ingen föranmälan krävs.

Vi bjuder på två hyresfria månader om du tecknar hyresavtal med inflyttningsdatum mellan 1 september och 1 december 2019. Du betalar fortfarande avgift för el och vattenförbrukning.

För mer information, prenumerera på vårt nyhetsbrev
http://www.ostersundshem.se/nyhetsbrev/
Huset kommer att bli ett rökfritt hus.
Välkomna!

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Karlslund

Populära söktermer