Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Borlänge

Studentbostäder i Borlänge

121 Resultat
121 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum på 40 m²
Bullermyren-Hagalund, Parkgatan
4 511 SEK13 timmar sedan
Sida1av 7

Hitta ledig studentbostad i Borlänge på BostadsPortal

Ovanför hittar du ett samlat utbud av studentbostäder i Borlänge. Utbudet uppdateras kontinuerligt och täcker över en bred grupp av lägenheter och rum till studentvänliga hyror. Därtill är vi hos BostadsPortal också stora inom hyresbostäder, härunder lägenheter , rum , hus och stugor .

Du har därför stora möjligheter att hitta din studentbostad i Borlänge och också om du har mer specifika krav, så är du påväg mot rätt riktning. Du kan exempelvis hitta möblerade lägenheter att hyra .

Är du intresserad av andra hyresbostäder än studentbostäder i Borlänge?

Sidan här täcker över lägenheter i Borlänge och rum i Borlänge till studentvänliga hyror. Är du intresserad av en av dessa, kan du välja de relevanta under ämnet “bostadstyp” på vänster sida, såsom du också kan tillägga att få visat resultater för hus i Borlänge .

Så hittar du snabbt och enkelt en studentbostad i Borlänge

Det kan vara ett projekt i sig själv att hitta den rätta studentbostaden. Det har vi stor förståelse för att det är och vi ser därför till att du har du har tillgång till de rätta verktygen för din sökning - på så vis kan du enkelt och snabbt hitta den rätta studentbostäder i Borlänge.

Precisera din sökning med möjligheterna för filtrering.

På vänster sida hittar du en rad möjligheter för filtrering i din sökning. När du utfyller punkter till din filtrering, uppdaterar din visning sig automatiskt, så du kan få överblick över endast de nödvändiga studentbostäder i Borlänge som matchar just dig och dina behov.

Du exempelvis filtrera efter storlek på studentbostaden eller om du önskar att den ska vara delbar. Möjligheterna är många och bara du kan sätta gränserna för kombinationerna av dina filtreringar.

Aktivera Bostadsbevakning och hitta snabbt en studentbostad i Borlänge

Det kan vara en bra hjälp att aktivera vår gratis bostadsbevakning filtrerat efter dina krav och önskningar till din kommande studentbostad i Borlänge. Utfyll filtreringsmöjligheterna som nämnt ovan och med en enkelt svep i den orangea boxen överst till vänster. Efter aktivering kommer du nu att automatiskt motta mail så fort det kommer in nya studentbostäder som passar din önskemål.

När du automatiskt mottar mail om relevanta studentbostäder i Borlänge, behöver du inte längre aktivt hålla koll på sidan. Det gör så att du frigörs tid och ork och samtidigt kan du vara en av de första som kommer i kontakta med hyresvärden. På så vis kan  du snabbt komma i mål med den rätta studentbostäder i Borlänge.

Känn dig trygg när du söker efter studentbostad i Borlänge hos BostadsPortal

Vi tar hand om din säkerhet i samband med din resa på sidan. Det är väldigt viktigt för oss att du känner dig trygg från start till slut. Det kan vara ännu mera viktigt för dig som är ung. Lär mer om vad gör för att facilitera din säkerhet nedanför.

  • Vi validerar manuellt alla bostadsannonser innan de kommer ut på sidan. PÅ så vis kan du med i lugn och ro kontakta de relevanta hyresvärdarna, då du kan lita på att varje annons är äkta.

  • Vi tar också hand om din data. Det sker naturligtvis i överenskommelse med GDPR, så du kan ha en trygg upplevelse på sidan.

Om studentbostaden är för stor, kan du hyra ut ett eller flera rum

Har du fått syn på en bra studentlägenhet i Borlänge, som dock är för stor eller för dyr till din budget, så är en möjlighet om den är delbar att hyra ut ett eller flera rum. Genom att hyra ut rum i din studentbostad skapar du nämligen roomie-känslan som går hand i hand studietiden.

Våra digitala tjänster

När du väljer att hyra ut din studentlägenhet via BostadsPortal, hjälper vi dig dessutom en bra bit igenom processen. I den sammanhang ställer vi en rad av digitala tjänster till rådighet. Vi har exempelvis vårt digitala hyreskontrakt som hjälper dig att forma ett korrekt juridiskt korrekt hyreskontrakt och en digital besiktningsprotokoll för in- och utflyttning av hyresbostaden.

BostadsPortal önskar dig all lycka med att hitta din studentbostad i Borlänge

Vi önskar dig all lycka med att hitta studentbostad i Borlänge. Om du har minsta fundering eller önskar mer information, så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via mail eller Messenger alla vardagar mellan 09-15.

Vi önskar dig all lycka med att hitta din studentbostad i Borlänge!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA