lägenheter | Örnsköldsviks kommun

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Örnsköldsvik
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lägenheter Örnsköldsvik


Hitta din nästa lägenhet i Örnsköldsvik på BostadsPortal

Örnsköldsviks kommun, är en kommun i Ångermanland, Västernorrlands län, med cirka 32 000 invånare. Örnsköldsvik, I kortform ofta kallad Öviks kommun, har en lång tradition av verkstadsindustri, timmer och pappersmassa. Örnsköldsviks kommun är en stark exportkommun, men också en kommun som bjuder på stora naturupplevelser: Här kan du vandra längs kuststräckan Höga kusten, eller besöka 38 naturreservat. Skuleskogens nationalpark, belägen mellan Örnsköldsvik och grannkommunen Kramfors är till och med på Unescos världsarvslista. För dig som vill flytta hit kommer du att finna fult av möjligheter, både för dig som vill bo i lägenheter i Örnsköldsvik eller exempelvis hyra ett hus i Örnsköldsviks kommun.


Söka lägenhet i Öviks kommun

Lätt att söka

Om du väljer att leta efter lägenheter i Örnsköldsvik genom BostadsPortal finns det en mängd möjligheter. Du kan börja med att leta direkt på vår huvudsida och så precisera dina sökningar utifrån dina önskemål i exempelvis antal rum, storlek, eller maximum hyra du vill betala i månaden. Du kan också söka direkt efter ett område i Örnsköldsvik som du vill bo i, eller välja att söka via kartan så att du kan leta efter det bostadsområde utifrån geografi. Men vi på BostadsPortal rekommenderar att du breddar din sökning lite extra: sätt på en extra tusenlapp i hyra, lägg till ytterligare ett rum när du söker etc, så att du får ett större urval att gå vidare med.


Så bevakar du alla lägenheter i Örnsköldsvik

När du prövat att söka på siten och fått en bättre idé om dina önskemål så kan du välja att skapa en bevakning av din sökning. Du kan få alla de lägenheter i Örnsköldsviks kommun som matchar dina önskemål sänt till dig på e-post, så ofta du vill. Du kan även söka i större områden efter lägenheter, eller söka efter andra typer av bostäder än lägenheter. Skapa bevakningsmailet gratis här, du får samtidigt en inloggning på vår site och kan gömma dina sökningar.

Bevaka lägenheter i Örnsköldsvik genom Facebook

Om du hellre vill ha dina notifikationer utanför mailboxen, så kan du välja att följa oss på Facebook. Vi lägger ut de nyaste annonserna från siten på vår Facebooksida BostadsPortal. Här kan du även hitta goda råd och tips om hur du ska söka lägenhet i Örnsköldsvik. Om du vill kan du välja bokmärka sidan du är på just nu, vi uppdaterar flera gånger dagligen med nya annonser.  


Kontakta hyresvärdar i Öviks kommun

När du hittat lägenheter i Örnsköldsvik som du vill söka, så ska du kontakta hyresvärden direkt. I annonsen finns det kontaktuppgifter, och även information om det är en hyresvärd som använder sig av kö-system och även om du ska betala en avgift för att stå på kö-listan. Om kontaktuppgifterna inte syns på lägenhetsannonsen ska du logga in på BostadsPortal (det är gratis att skapa ett konto), och om uppgifterna trots detta är dolda, så är det eftersom de nyaste annonserna är låsta om du inte har ett HIttaBostadsPaket. Du kan köpa vårt HittaBostadsPaket här och få tillgång till våra extra tjänster och därefter kunna se kontaktannonser på alla annonser på BostadsPortal och kan kontakta hyresvärden om din önska om att få bo hos dem.

Tänk på, att just den här sidan enbart handlar om hyreslägenheter som ligger i Örnsköldsvik kommun i Västernorrland län. Om du inte söker boende i just Örnsköldsvik, eller om du vill söka efter lägenheter i fler än en kommun samtidigt, kan du enkelt ändra i dina sökkriterier ovan och därmed få tillgång till nya bostäder som kanske passar dig bättre. 


BostadsPortal vill hjälpa dig på väg hem

Hos oss på BostadsPortal vill vi gärna svara på dina frågor för att hjälpa dig närmare din nästa lägenhet i Örnsköldsvik. Du kan alltid skriva till vår kundtjänst med dina funderingar, men du kan även hitta vanliga frågor i vår FAQ , och du kan hitta tips och tricks på bloggen.

Lycka till med att hitta lägenhet i Öviks kommun!!

Support
Blogg