Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sundbyberg

Lediga lägenheter i Sundbyberg

49 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
49 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 31 m²
Ursvik, Gamla Enköpingsvägen
7 707 SEK20 timmar sedan
2 rum lägenhet på 65 m²
Rissne, Mjölnerbacken
9 981 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Sundbyberg

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sundbyberg på BostadsPortal

Här hos oss på BostadsPortal kan du som är på jakt efter en hyreslägenhet i Sundbyberg hitta just det du söker. När det gäller lediga lägenheter i Sundbyberg så finns mycket att välja på. Du kan söka fram olika alternativ, som matchar de önskemål eller krav du har.

Om du ska hyra lägenhet i Sundbyberg, så fundera då på vad du vill ha. Ska det vara en större lägenhet i Sundbyberg, eller föredrar du att hellre hyra in dig i ett rum? Här på BostadsPortal finns flera olika hyresalternativ du kan välja mellan.

En hyreslägenhet i Sundbyberg är det perfekta valet om du inte vill äga ditt boende. Det finns en hel del lediga lägenheter i Sundbyberg, här på BostadsPortal. Här kan hyresvärdar möta bostadssökande på ett bra sätt.

Välj mellan flera olika bostadsalternativ i Sundbyberg

Utöver lediga lägenheter i Sundbyberg så finns även andra hyresbostäder att välja på här på BostadsPortal. Bland annat kan du hyra lägenhet i Sundbyberg i andra hand. Det finns även alternativ som studentlägenhet , rum , stugor och hus .

Hitta en lägenhet i Sundbyberg som passar dig

Med hjälp av BostadsPortal är det enkelt, tryggt och smidigt att hitta lediga lägenheter i Sundbyberg. Kanske du ska flytta hit från en annan stad, eller bara byta till en större lägenhet? Oavsett så kan du här hos oss med all säkerhet hitta det du vill ha.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Sundbyberg

Du som vill kunna välja mellan flera olika lediga lägenheter i Sundbyberg du bör fundera på om du har speciella krav eller speciella önskemål. Du kan förvisso titta på alla lediga lägenheter som finns att hyra. Dock kan det vara bra att filtrera fram hyreslägenheter i Sundbyberg som matchar vad du är ute efter.

Bra saker att fundera på är bland annat i vilket område du vill bo, hur stor lägenheten ska vara, om det ska vara nära skola, affärer, jobbet, transportmöjligheter med mera.

Smidig sökfunktion

För att göra det enklare för dig med att hitta lediga lägenheter i Sundbyberg, så kan du använda den sökfunktion som finns här på BostadsPortal. Då är det bara att välja den stad du vill hitta lägenheter i samt sedan även fylla i typ av bostad, pris på hyra, antal rum, storlek i kvadratmeter, minsta hyresperiod samt inflyttningsdatum.

Du kan även fylla i om du vill ha balkong, om det ska vara hiss eller att du får ha husdjur. Genom att vara så noggrann du kan så ökar det chansen att hitta en passande lägenhet.

Att hyra lägenhet i Sundbyberg via BostadsPortal är tryggt och säkert. Här finns bara seriösa uthyrare.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta hyreslägenhet i Sundbyberg

För att slippa att varje dag gå ut på BostadsPortal för att göra ny sökning av lediga lägenheter i Sundbyberg, så kan du istället skapa en bostadsbevakning . Sök helt enkelt på hyreslägenheter i Sundbyberg. Du börjar då med att registrera ett konto här hos oss. Sedan så skapar du en personlig bevakning med de kriterier du önskar eller har som krav. Så snart en lägenhet eller bostad kommer in som matchar, så kommer ett mail till din inkorg. Det gör att du kan hitta en perfekt lägenhet i Sundbyberg.

Inom vilket område i Sundbyberg vill du hitta lägenhet?

Sundbyberg ligger i Stockholms län och är nära stadsdelar så som Solna , Bromma , Kista , Vällingby med flera andra. Du har även nära till Stockholm city. Fördelen med att bo i Sundbyberg framför city är att det är mycket lugnare utanför stan.

Saker att göra i Sundbyberg

Sundbyberg är en liten stad som är mycket vacker. Under sommaren så fylls hela staden med blommor och planteringar. Missa inte att besöka Marabou-parken som även har en konsthall, med fri entré. Runt om i själva parken finns det även flera statyer och skulpturer,

I Sundbyberg är det aldrig långt till naturen. Bland annat finns en skog med både elljusspår och längre motionsspår utan belysning i Ursvik som ligger ett par kilometer från stadskärnan. Du har även sjöarna Lötsjön och Råstasjön där det traditionella caféet Gröna stugan ligger.

Är du intresserad av träning finns det både badhus, friidrottsanläggning, fotbollsplaner, tennisbanor och curlinghall, samt en hel del motionsspår.

Sedan har du ju även nära till Stockholm och hela deras nöjesutbud. Du har därmed en hel del att välja på, oavsett om du stannar kvar i Sundbyberg eller åker in till huvudstaden.

Kommunikationer

Från Stockholm till Sundbyberg eller tvärtom är det enkelt att ta dig. Du kan antingen ta tunnelbanan från T-centralen eller åka buss, spårvagn eller pendeltåg. Sundbyberg passar även dig som flyger mycket, då det tar fem minuter med bil från Sundbyberg till Bromma flygplats och 20 minuter till Arlanda.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en trygg och säker portal att använda då du letar efter lediga lägenheter i Sundbyberg. Det är enkelt att hitta en passande hyreslägenhet i Sundbyberg. Det är endast seriösa uthyrare som använder sig av denna portal och det gör att du kan känna en bra trygghet i att hyra lägenhet i Sundbyberg.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du söker efter lediga lägenheter i Sundbyberg, så kanske du hittar en större lägenhet, som är för stor att hyra på egen hand. Det du då kan göra, det är att hyra ut ett par av rummen , det via BostadsPortal. Du som äger ditt boende kan även du välja att hyra ut via BostadsPortal, då det finns smarta digitala verktyg att använda dig av.

Har du fler frågor eller önskar mer information, så kontakta oss

Skulle det vara så att du har några frågor, eller vill ha hjälp med något, då är det bara att kontakta vår kundtjänst, så löser vi det bäst möjligt. Vi har även en bra sida där vi samlat alla de vanliga frågor och svar som kan dyka upp. Du hittar det på vår FAQ-sida.

Vi vill även passa på att önska dig lycka till i jakten på din nya lägenhet.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA