Stockholm, Enskede-Årsta-Vantör - Trollesundsvägen
16 augusti
2/ Rum
49/ m2
5e/ Våning
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+1
10 181 kr
Månadshyra
16 augusti

Kostnader

Månadshyra
10181 kr

Funktioner

Hiss

Beskrivning

Det är 18 antal lediga bostäder av samme typ.

I Bandhagen bygger Wallenstam 158 nya lägenheter.
Här annonseras 18 bostäder om 2 rum och kök. Lägenheterna är från 49 till 61 kvm med en hyra från 10,181 till 11,817 kronor i månaden.
Planritning, preliminärhyra och beräknat inflyttningsdatum för varje enskild lägenhet hittar du i listan nedan.
Inflyttning
Inflyttning sker preliminärt från december 2019.
Om hyran
Utöver hyran tillkommer en kostnad för el och varmvatten.
Angiven hyra är preliminär och kan komma att justeras.
Förmedlingsinformation
Viktig information om visning eller förmedling kan skickas ut via sms. Vänligen säkerställ att dina kontaktuppgifter på Mina sidor är aktuella.
Om bostäderna
Husen kommer ligga utmed Trollesundsvägen och kommer att smälta in i omgivningen på ett arkitektoniskt och modernt sätt. Lägenheterna inreds med naturnära material och färger.
Det planeras för härliga gårdar mellan husen, med plats för umgänge för de boende.
Lägenheterna har genomgående ekparkett och målade väggar med varmgrå kulör. I hallen ligger grå klinker. Fönsterbänkar i natursten. Förråd finns i lägenheten.
Köken är utrustade med rostfria vitvaror från Cylinda, spishäll, bänkskiva, stänkskydd i grå kulör. Alla lägenheter har även diskmaskin och mikrovågsugn.
Badrummen är utrustade med tvättmaskin/torktumlare alternativ kombimaskin, bänkskiva i grå kulör, väggskåp, duschdörrar, kommod med handfat och spegel med belysning. Kakel och klinkers är i beige kulör.
Alla lägenheter har balkonger.
Om fastigheten
Trollesunds Gårdar blir fördelade på sju punkthus i olika nyanser. Det blir till största del små lägenheter och alla får balkong. Punkthusen som nu växer fram utmed Trollesundsvägen smälter in i omgivningen på ett arkitektoniskt och modernt sätt. Mellan husen kommer olika typer av gårdar att skapas där de boende kan umgås och koppla av.
I fastigheten är det rökfri boendemiljö. Det betyder att hyresgästen eller besökare inte får röka i lägenheten, på balkong, eller i husets gemensamma utrymmen samt i anslutning till fastigheten.
Cykelparkering finns.
Parkering
Garageplatser finns.
Om området/Kommunikationer
Närmaste tunnelbanestation är Bandhagen som ligger cirka 665 meter från bostaden.
Med tunnelbanan (linje 19) tar det 15 minuter från Bandhagen till Slussen. Med cykel tar du dig in till Söder på mindre än 25 minuter.
Cirka 7 km från Slussen, gränsande till Stureby i Enskede, ligger söderförorterna Bandhagen och Högdalen. Här finns tidstypisk 50-talsbebyggelse med simhall, bageri, gym och tunnelbana. Kring parkområdena blandas höga hus med lägre radhus och villor.
Både Högdalen och Bandhagen har småstadens charm med sina många små butiker och sin trevliga atmosfär. Här finns det matbutiker, caféer, bagerier, simhall, gym och gott om närservice.
Mellan Bandhagens Centrum och Högdalens Centrum sträcker sig Bandängen. Här finns bland annat en lekpark med lantgård och djur som getter och kaniner. I Högdalen ligger också en av Sveriges bästa skateparker, en 5 500kvm betongpark med bowl-landskap, ditch och streetyta. I närområdet finns det även gym, simhall, idrottshallar och fotbollsplaner.

Hyresvärdens krav för bostaden

Godkänd kreditupplysning, inga betalningsanmärkningar godkänns.

Hyresvärden kommer att kräva familjebevis, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten.

Hyresvärden kommer att kräva goda boendereferenser, samt en kopia på inlämnat medgivande till hyresvärd eller bostadsrättsförening

Hyresvärden kräver att köande, medboende eller ombud varit på visningen och sett den aktuella lägenheten.

Hyresvärden tillämpar en inkomstregel som innebär att din totala årsinkomst brutto skall uppgå till lägst 3 gånger årshyran.

Inkomsten ska styrkas med anställningsintyg med uppgift om specifik anställningsform och inkomst kompletterat med de tre senaste lönespecifikationerna, ha det i beredskap om du accepterar lägenheten.

Om bostad innehas kräver hyresvärden att uppsagt hyreskontrakt alternativt mäklaruppdrag för villa eller bostadsrätt kan uppvisas före nytt kontrakt tecknas.

Sökande ska ha fast inkomst. Följande anställningsformer är godkända: tillsvidareanställning, provanställning, projektanställning och långtidsvikariat. Om sökanden har tidsbegränsad anställning, A-kassa eller studiemedel ska inkomsten vara tryggad minst 6 månader framåt och kompletteras med borgensman.

Vid sammanslagning av inkomst behöver sammanboende par varit folkbokförda på samma adress i minst 6 månader alternativt varit registrerade som medboende i bostadskön i minst 6 månader.

Hyresvärden godkänner maximalt två vuxna och ett barn i denna bostad.

Max antal hushållsmedlemmar: 3
Minsta årsinkomst: 370000

Denna annons innehåller 18 st bostäder

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Enskede-Årsta-Vantör

Populära söktermer