Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Stockholm
  4. Alla rum
  5. Östermalm
Alla lägenheter i stockholm

Lediga lägenheter i Östermalm

30 Resultat
30 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 38 m²
Östermalm, Skeppargatan
7 794 SEK20 timmar sedan
3 rum lägenhet på 71 m²
Östermalm, Settergatan
28 750 SEK4 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Stockholm, Östermalm, Alla

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter
  • Lägenheter stockholm

Hitta ledig hyreslägenhet på Östermalm på BostadsPortal

Östermalm är en stadsdel i Stockholms innerstad och du som letar efter en bra hyreslägenhet på Östermalm, du har hamnat helt rätt. Vår sajt listar alla lediga lägenheter på Östermalm. Denna stadsdel i Stockholm är bland annat känd för sina tjusiga barer och restauranger kring Stureplan, men det finns mycket mer än bara det.

Bor du på Östermalm, så är det ju bara ett stenkast till andra orter i Stockholm. Du har även Lidingö nära samt att det inte heller är allt för långt till Uppsala .

Hitta ett passande bostadsalternativ på Östermalm

Är det ett måste att ha en lägenhet på Östermalm eller kan du tänka dig andra alternativ? Det allra vanligaste är förstås hyreslägenhet på Östermalm, dels i första hand, men även i andra hand. Sedan finns det även flera studentlägenheter. Du kan även kolla om det finns rum att hyra i Östermalm . Stuga och hus att hyra är inte lika vanligt inom detta område.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet på Östermalm

Snabbaste sökningen gör du med den ruta du har allra längst upp. Du kan skriva in Östermalm och får då fram alla typer av bostäder som hyrs ut på Östermalm. Föredrar du att göra en mer filtrerad sökning, så kan du gå in på den avancerade sökningen.

Gör en sökning med filtreringar

När du ska söka efter lediga lägenheter på Östermalm, så kan du söka efter de krav du ställe på den. Du ska då göra en avancerad sökning. För där har du många olika alternativ att kunna filtrera efter. Du kan bland annat fylla i hur många kvm lägenheten ska vara på eller om den ska ha ett visst antal rum.

Du kan även söka efter lägenheter som har balkong eller lägenheter med tillhörande parkering och så vidare.

Gör en bostadsbevakning av lediga lägenheter på Östermalm

Om du registrerar dig hos oss, vilket vi rekommenderar dig att du gör, så kan du göra en Bostadsbevakning . Fyll bara i alla de kriterier du vill ska vara med samt klicka i rutan med bevakning. Sedan så kommer vi att maila dig, varje gång det kommer in nya, lediga lägenheter på Östermalm.

Inom vilket område på Östermalm vill du hitta lägenhet?

Östermalm förknippas oftast med exklusiva bostadskvarter såsom Strandvägen, Karlaplan, Villastaden, Lärkstaden och Diplomatstaden. Dock finns det även andra områden som Studentbacken, Forskarbacken, Professorssling, Artillerigatan samt många fler.

Så tar du dig till och från Östermalm

Du kan på mycket enkelt sätt ta dig till Östermalm. Fört är det bara att ta dig till Stockholm, med bil, buss, tåg eller flyg. Sedan är det enkelt att ta dig vidare till denna stadsdel, med tunnelbana eller med pendeltåget eller med taxi.

Östermalm har en hel del att erbjuda

Östermalm har många gånger sagts vara ett ställe där många i överklassen håller till. I detta område finns det många dyra restauranger och exklusiva butiker samt att denna stadsdel även har många exklusiva bostadskvarter som vi redan nämnt.

Innan något av alla de områden som så småningom skulle bli Stockholms malmar byggdes, så användes detta till helt annat! Det var då betesmarker för borgarnas djur. Man hade delat upp Malmerna. Norrmalm ägdes av hovet medan Södermalm ägdes av staden. Östermalm kallades för Ladugårdslandet. Det anspelar på att där fanns fyra kungsladugårdar som tillhörde Norrmalm. Ladugårdsgärdet blev känt för att vara en fattig och smutsig stadsdel men under mitten av 1800-talet kom en omfattande ombyggnad av stadsdelen att göras. Antalet förmöget folk ökade i denna del av Stockholm och man ansåg det gamla namnet opassande och bytte till det nuvarande Östermalm.

På Östermalm finns det en mängd olika saker och se och det är även mycket rikt på kontraster. Du har dels högklassiga bostadsområden, dels är det denna del av Stockholm som har flest nattklubbar. Dessa ligger runt om Stureplan.

Östermalmshallen är en trevlig saluhall där du kan hitta mycket gott att handla hem. Sedan har du imponerande byggnader och vackra vyer att kika på längs med Strandvägen.

På Narvavägen hittar du Historiska museet med flera spännande utställningar. Du ska även se till att ta ett besök i Humlegården, som är en mysig park på Östermalm. I denna park finns det flera skulpturer att se samt att det är även här som Sveriges Kungliga bibliotek ligger. Det sedan 1878!

Sedan har du så klart även resten av hela Stockholm att se och upptäcka med.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som ska hyra lägenhet på Östermalm, du kan tryggt göra det via någon av våra uthyrare du hittar hos oss. Sedan vill vi även passa på att säga att vår sajt i sig är mycket säker att vistas på!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du ett bra tag sökt efter en lägenhet på Östermalm men inte hittat exakt den lägenhet som passar dig i storlek? Ett tips är att du hyr en lägenhet med fler rum än du tänkt dig från början. Du kan sedan välja att hyra ut rum till andra . Det finns ju idag många som söker just efter rum som hyrs ut. Du kan så klart då välja att hyra ut via oss!

Du som vill hyra lägenhet på Östermalm - använd dig av BostadsPortal

För att kunna hitta många lediga lägenheter på Östermalm så är BostadsPortal ett riktigt bra val. Du bör se till att registrera dig hos oss för att få tillgång till smarta funktioner. Då bland annat bostadsbevakning.

När du ska söka efter en hyreslägenhet på Östermalm, så kan du på BostadsPortal filtrera din sökning på en mängd olika sätt. Dessutom är vår sajt mycket säker att använda dig av!

Vi har en bra kundtjänst du kan ta kontakt med om du har en fråga du gärna vill ställa. Sedan har vi även en bra sida med FAQ där du kan läsa flera vanliga frågor och svar.

Vi hoppas på att du här hos oss ska hitta en passande lägenhet på Östermalm och säger ett stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA