Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sävsjö

Lediga lägenheter i Sävsjö

36 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum5 rum
36 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 54 m²
Sävsjö, Sturevallsgatan
7 657 SEK3 juli
Sida1av 2

Liknande annonser i Sävsjö

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sävsjö på BostadsPortal

Har du funderat ett tag på att hyra lägenhet i Sävsjö? Då kan det ju vara bra att ha en sajt där du kan söka efter lediga lägenheter i Sävsjö. Det är vad vi på BostadsPortal är! Här hos oss finns det ett brett utbud av hyreslägenheter!

Sävsjö ligger i Småland och tillhör Jönköpings län . Själva Sävsjö kommun gränsar till Kronobergs län och Växjö kommun och Alvesta kommun i söder. Det gränsar även till Jönköpings län och Värnamo kommun i väst så väl som till Vaggeryd kommun i nordväst, Nässjö kommun i norr och Vetlanda kommun i öster.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sävsjö

Är det just en hyreslägenhet i Sävsjö som du vill leta efter? Eller kan du tänka dig att hyra något annat? Här hos oss finns de dels lediga lägenheter i Sävsjö, dels andra bostadsalternativ. Du kan bland annat välja att hyra ett hus eller att hyra en stuga i Sävsjö . Sedan går det även bra att hyra ett rum i Sävsjö .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Sävsjö

Vill du snabbt hitta en lägenhet i Sävsjö? Vi har två sätt du kan söka på här hos oss. Det bästa för dig som är ute efter lediga lägenheter i Sävsjö är att använda dig av den avancerade sökningen. För då har du en massa filtreringsmöjligheter!

Vi har även en snabbsökning, längst upp i form av en enkel sökruta. Skriver du in Sävsjö där så får du fram alla de bostäder i denna ort som är lediga just nu.

Välj avancerad sökning för att filtrera din sökning

När det gäller din kommande hyreslägenhet i Sävsjö så vill du säkert att den ska vara på ett visst sätt, ha en viss storlek, ha en viss hyra och så vidare. För att slippa läsa alla annonser på alla lediga lägenheter i Sävsjö, se till att filtrera din sökning först. Du kan då klicka i vad som är ett måste för just dig. Kanske du helst vill ha en lägenhet på fyra rum och kök, då är det ju bra att fylla i det för att slippa se lägenheter som är större eller mindre än det.

Du kan även filtrera efter vad du vill betala hyra, om det ska finnas hiss, balkong eller parkering och en massa mer.

Bostadsbevakning – Håller koll på lediga lägenheter i Sävsjö

Vill du att vi ska hålla koll på lediga lägenheter i Sävsjö som passar dig? Då ska du se till att använda dig av Bostadsbevakning . Det är gratis att använda den, men den kräver att du registrerar dig hos oss. Du behöver då bara göra en enda sökning efter de krav eller önskemål du har. Sedan sköter vi resten! Vi skickar dig ett e-mail varje gång sedan vi får in matchande lägenheter.

Inom vilket område i Sävsjö vill du hitta lägenhet?

Du kan välja flera bra områden i Sävsjö att bo inom. Du har bland annat centrala Sävsjö så väl som du kan välja att bo i Vrigstad eller Hylte .

Kommunikationsmöjligheter i Sävsjö

Du har flera sätt att ta dig till och från Sävsjö. Dels kan du ta bilen så klart, då du har flera vägar som leder hit. Sedan kan du även åka tåget, eftersom Södra stambanan mellan Stockholm och Malmö skär genom både Sävsjö och Stockaryd . Du har även busstrafik via Jönköpings länstrafik.

Upptäck vad Sävsjö har att erbjuda

Sävsjö har en hel del av sevärdheter och aktiviteter du kan företag dig då du bor här. Bland annat har denna ort flera sevärda platser. Till exempel finns det runt 750 fornlämningar. Missa inte heller att kolla in trähusstadskärnan. Den är från sent 1800-tal och där ligger även Sävsjö sanatorium. Detta sanatorium byggdes i början av 1900-talet. Runt om finns det tallskog samt även stora planteringar, buskage, gräsmattor och grusgångar. När sanatoriet lades ner så var det här konferenshotell och restaurang, men idag är det ombyggt till lägenheter.

Precis utanför Sävsjös stadskärna har du Eksjöhovgårds slottsruin. Den ligger på en liten i Eksjöhovgårdssjön. För att komma dit så måste du ta dig över en enkel träbro avsedd för gångare. Denna slottsruin är en av de mest besökta sevärdheterna i hela Småland .

Andra trevliga sevärdheter i och runt Sävsjö är bland annat Vallsjös gamla kyrka och Komstad Bymiljö. Strax utanför Sävsjö har du även Götalands högsta punkt Tomtabacken.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig helt trygg i att använda dig av våra sidor. Våra sidor är alla säkra! Sedan har vi även sett till så att det ska vara tryggt att hyra lägenhet i Sävsjö. Vi kollar nämligen alltid upp alla de som hyr ut via oss!

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

När du ska hitta en passande lägenhet i Sävsjö så kanske du springer på en som är lite för stor för dig egentligen men på alla andra sätt perfekt. Det du kan göra då är att ändå hyra denna lägenhet. För du kan faktiskt hyra ut ett rum eller två till andra som söker efter just rum att hyra.

BostadsPortal – Då du letar efter en lägenhet i Sävsjö

Vi på BostadsPortal har en hel del lediga lägenheter i Sävsjö så att använda dig av oss är smart! Det eftersom du då snart kommer att hitta just den lägenhet som du kan tänka dig att flytta in i! Du har även andra möjligheter som att hyra hus , stuga eller rum i Sävsjö .

Se till så att du börjar med att registrera dig hos oss så att du får full tillgång till alla de funktioner du kan behöva, som till exempel Bostadsbevakning .

Vi har en bra kundtjänst du kan nå på bra tider om det är så att du har en fråga du vill ställa. Sedan har vi även en bra sida med FAQ. Där kan du läsa vanliga frågor med svar.

Vi hoppas och tror på att du med hjälp av oss snart ska ha hittat en bra lägenhet i Sävsjö som matchar dina krav, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA