Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Degerfors

Lediga lägenheter i Degerfors

16 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
16 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 41 m²
Degerfors, Medborgargatan
4 664 SEKIgår
2 rum lägenhet på 55 m²
Degerfors, Sandgatan
4 980 SEK5 juli
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Degerfors på BostadsPortal

Är en lägenhet i Degerfors något du letar efter? Här på BostadsPortal har vi många lediga lägenheter i Degerfors som kanske kan passa dig och dina krav. Degerfors är en tätort i Örebro län och en så kallad bruksort och är även känt för sin långvariga fotbollstradition på hög nivå. Degerfors ligger precis vid Möckelns södra strand och du har även nära till Karlskoga .

Bor du i Degerfors så har du även nära till Kristinehamn och Örebro .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Degerfors

Vill du ha en hyreslägenhet i Degerfors eller kan du tänka dig att hyra en annan form av bostad? Här hos oss kan du nämligen även hitta hus som hyrs ut samt även att det finns rum och stugor att hyra i Degerfors .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Degerfors

Om du bara vill lista lediga lägenheter i Degerfors, så ska du gå till den avancerade sökningen. Där kan du även filtrera efter olika saker. Du som snabbt vill se alla typer av bostäder i Degerfors, du kan använda sökrutan längst upp. Den är en form av snabbsökning.

Filtrerad sökning när du är ute efter en bra lägenhet i Degerfors

För att kunna hyra lägenhet i Degerfors så vill du ju hitta lediga lägenheter i Degerfors som passar dig och dina krav. När du gör en avancerad sökning så kan du filtrera på en massa olika sätt. Bland annat kan du välja att söka efter lägenheter med ett visst antal rum, så att du bara ser dessa. Du kan även filtrera efter krav på balkong, hiss, parkering med mera.

Att filtrera din sökning på ett sätt som passar dig gör att du snabbt kan hitta en lägenhet i Degerfors som möter de krav du har. Så se till att vara så noga i din sökning som möjligt.

Gör en egen bostadsbevakning av lediga lägenheter i Degerfors

Om du registrerar dig här hos oss så kan du använda dig av Bostadsbevakning . Denna funktion är lätt att använda och gör dina sökningar efter lediga lägenheter i Degerfors så mycket enklare. Det eftersom du då bara behöver göra en enda sökning så sköter vi resten sedan. När vi får in lediga lägenheter i Degerfors som passar din sökning så kommer vi att maila dig.

Inom vilket område i Degerfors vill du hitta lägenhet?

I Degerfors så har du en hel del trevliga områden att bo inom. Bland annat Lervik , Åtorp och Svartå .

Hur du kan ta dig till Degerfors

Genom hela Degerfors kommun så går tre länsvägar – 204, 205 och 243. Sedan har du inte E18 särskilt långt borta heller. Du kan även åka tåg eftersom Värmlandsbanan går här.

Se och hitta på i Degerfors

Degerfors erbjuder en hel del storslagen natur, samt att du alltid har nära till vatten. Bland annat finns sjöarna Möckeln, Skagern, Ölen, Storbjörken och Lillbjörken som alla lockar till både bad och fiske.

Intill sjön Möckeln finns Degernäs herrgård och där har du även en 18-håls golfbana. Besök även Sveafallen som är ett naturreservat. Det är upprättat för att bevara de fler än 200 jättegrytorna i området. Här har du flera trevliga vandringsleder och rastplatser. Sveafallen har för övrigt använts som inspelningsplats för tv-serien Ronja Rövardotter från 2023. Sedan har du även runt 30 andra härliga naturreservat och vandringsleder.

I Degerfors så har du även mindre affärer, samt nischade butiker. Sedan finns det även annat du kan behöva, som, fastighetsmäklare, fotvård, frisör, skönhetssalonger, massage, apotek, systembolag, skobutik samt en hel del annat du kan behöva.

Ett annat besöksmål är Kulturcentrum Berget. Under sommaren så finns här en djurhage med massa djur, samt lekplats för barnen, handelsbodar, vävstuga, smedja och ett museum.

Annat du kan hitta på att göra i Degerfors är bland annat att besöka Kärleksparken, där du kan låsa fast ett vänskap/kärlekslås. Du kan även testa på att köra dressin på Ottobäcksbanan eller besöka fotbollsmuseet. I Håkanbol, längs dressinspåret strax söder om Degerfors tätort finns även "A. Emil Löfbergs Handelsmuseum". Den visar dig hur en lanthandel såg ut för mer än hundra år sedan.

Sedan så har Degerfors även en hel del olika aktiveter året om, för både stora och små! Mycket av detta kan du upptäcka när du väl hyr lägenhet i Degerfors.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som letar efter lediga lägenheter i Degerfors du kan göra det via oss på ett tryggt och säkert sätt. Vi har även uthyrare som alla är seriösa och du kan därmed känna dig trygg i att hyra bostad i Degerfors via någon av dem.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en hyreslägenhet i Degerfors som är nästan perfekt, bara det att den har för många rum? Vet du vad du kan göra då? Du kan faktiskt välja att hyra den samt sedan själv hyra ut ett rum eller flera . Du kan då göra det via oss och då få tillgång till smarta digitala verktyg.

Vill du hyra lägenhet i Degerfors – Ta hjälp av BostadsPortal

Är du ute efter en lägenhet att kunna hyra i just Degerfors, så kan du här på BostadsPortal söka efter just detta. Du kan så klart även söka efter andra städer och orter så väl som söka efter andra typer av bostäder att hyra. Vår sajt är trygg att använda och alla uthyrare är dessutom helt seriösa.

Att söka efter lediga bostäder i Degerfors är enkelt och tryggt via oss på BostadsPortal. Du kan ta del av flera gratis tjänster, se bara till så att du registrerar dig först. Bland annat kan du då använda vår funktion bostadsbevakning.

Skulle du ha en fråga, så kan du ta kontakt med vår kundtjänst om du vill. Du kan även testa och se om frågan och dess svar redan finns på vår sida med FAQ. För där har vi samlat vanliga frågor och svar.

Vi hoppas på att du här hos oss på BostadsPortal ska kunna hitta en passande lägenhet i Degerfors, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA