Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
max
min
min
-
max

Lediga hus i Malmö

3 Resultat
Alla rum
Alla rum5 rum6 rum
3 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
5 r. · Hus · 200
Malmö, Kompassgatan
Arkitekt ritat hus i European Village i Västra Hamnen i Malmö i ett fantastisk läge
6 dagar sedan
28 000 kr

Populära söktermer

Malmö - Mer om att hyra hus i Malmö

Letar du efter en större hyresbostad i Malmö? Här har vi samlat alla lämpliga annonser till dig som vill hyra hus, villa eller parhus i Malmö kommun. På BostadsPortal visar vi samtliga lediga villor i Sverige. Vi har flera tusen unika bostadsannonser, men också hyresannonser från många av de andra stora portalerna där du kan finna hus som hyrs ut. Om du vill hitta ett hus eller ett parhus i Malmö kommun, så kan du här på BostadsPortal finna alla lediga villor och parhus, som det går att hyra i dag i Malmö.

Villa är fortfarande den vanligaste bostadsformen bland barnfamiljer i Sverige. Många efterfrågar de extra rummen och det privatliv som ett hus med en trädgård kan ge. Men alla vill inte köpa hus, utan väljer att hyra istället. Att hyra hus i en begränsad period är ett bra sätt att testa om exempelvis livet i en förort verkligen är det man önskar. Här kan du se hur länge hus och villor hyrs ut, vissa hus hyrs ut korttid, samtidigt kan du hitta hus att hyra permanent.

Fördelar med att hyra hus i Malmö

Malmö är en härlig stad, nära vattnet och kontinenten. Med tåg tar den endast 30 minuter till Köpenhamn. Även om Malmö är Sveriges tredje största stad så är det fortfarande nära till allt. Vill du inte bo mitt inne i stan så finns det massor med villor, radhus och hus i områden precis utanför. Limhamn , Djupadal , Bunkeflo är alla populära områden att bo i för den som söker hus att hyra. På cykel kommer du snabbt in till centrum, med massa shopping och trevliga restauranger. Hyra radhus i Malmö är ofta lite billigare än en stor villa, men de är oftast minst lika mysiga och fina.

Att köpa ett hus eller en villa innebär en stor utgift samt mycket ansvar, vilket kan leda till stora löpande kostnader. Genom att hyra hus har du möjlighet att njuta av alla fördelar med ett hus, trädgård, med plats och så vidare - men utan att bära allt ansvar. Det är ett perfekt sätt att se om hus är det som passar er. Antigen på korttid, eller på längre sikt.

Bevaka lediga hus i Malmö

Hittar du inte precis det hus eller parhus som du tänkt dig just vid denna sökning så kan du skapa ett bevakningsmail , och så kommer du att få direkt besked när ett passande hus dyker upp i Malmö kommun. Här du kan själv anpassa sökkriterierna så att du endast får mail med hus som uthyres som passar dig.

För att söka ett hus att hyra måste du kontakta hyresvärden direkt. För att kontakta hyresvärdarna behöver du köpa full åtkomst via ett abonnemang. Då kan du kontakta alla hyresvärdarna i Malmö kommun direkt. När du vill hyra villa Malmö är det viktigt att vara snabb med kontakten, men tänk även på det som en jobbsökning, håll god ton och presentera dig väl för att just du ska bli den som får hyra huset.

Har du fler frågor och fungeringar om husuthyrning i Malmö?

Hos oss på BostadsPortal sätter vi en ära i att svara på dina frågor och hjälpa dig närmare din nästa bostad. Du kan vända dig till vår kundtjänst med dina funderingar, och du kan även läsa svar på vanliga frågor på bloggen .
Lycka till med din jakt på det rätta huset att hyra!