Lediga hyresbostäder Upplands Väsby kommun

Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.

Skaffa ett förstahandskontrakt i Stockholm nu!

Lediga lägenheter med förstahandskontrakt, direktbesked via SMS och e-post till dig.

FörstahandStockholm skapar en möjlighet för dig med begränsad tid att få tag i en av dessa lägenheter.

1123664 17.894722499999943 59.5238325

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt rum i Upplands Väsby

Nu när sista barnet har flyttat hemifrån, så bor jag och min hund själva i tre rum och kök. Lägenheten går mycket bra att dela. Den består utav två sovrum (ca13 m2), kök, matrum, vardagsrum och toalett med dusch och tvättmaskin. I lägenheten finns också en liten balkong. Lägenheten ligger ca 5 minuter från tåg och buss stationen. Med direkttåg till Stockholmsstation, Arlanda och Uppsala.

 • Hyresbostad
 • Rum
 • 13 m²
 • 3 100 kr
 • Andrahand 0-1 år
1126016 17.8846329 59.5117384

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Precis som namnet låter avslöja, är området uppbyggt kring Eds gamla prästgård väster om järnvägen i Upplands Väsby. Området ligger naturnära intill Edssjön och här finns i stort sett ingen genomfartstrafik. Området har en stor variation genom sina olika hustyper. Allélängorna längs med Prästgårdsallén bestående av tvåvåningshus med lägenheter i markplan med egna uteplatser och lägenheter en trappa upp med balkong. Vinkelgårdarna bestående av flerfamiljshus med lägenheter i fyra våningar med hiss i samtliga hus, på innergårdarna är det bilfritt och det finns gott om lekplatser och grönytor. Våra lägenheter som vi kallat ”Det ljuva livet” är tvåvåningshus med lägenheter i markplan med uteplats och lägenheter en trappa upp med balkong. Här finns det lilla extra i varje lägenhet, såsom öppen planlösning och hög standard med många genomarbetade detaljer som bidrar till intrycket av det ljuva livet. Boendeformer Lägenheter och Ungdomslägenheter Kommunikationer Upplands Väsby har väl utbyggd lokaltrafik och med ca 5 minuters bussresa når man tågstationen. Med pendeltåget tar det ca 30 minuter till både Stockholms City och centrala Uppsala. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och nås med pendeltåg på cirka 8 minuter. Förskola och skola Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet. Service Matvarubutik finns på gångavstånd och Väsby Centrum med sitt breda utbud av butiker nås genom ca 5 minuters bussresa. Bra att veta Adresser: Prästgårdsvägen, Prästgårdsallén Hustyper: tvåvåningshus och fyravåningshus med hiss Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 49 m²
 • 5 995 kr
 • Förstahand
1126013 17.9025145 59.5210768

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Messingen är ett nytt bostadsområde som håller på att växa fram i det gamla fabriksområdet vid pendeltågstationen i Upplands Väsby. Här bor man så centralt det går, med bara någon minuts promenad till pendeltåg och bussar samtidigt som man bor på bara några minuters promenad från Väsby Centrum. I huset finns förutom vanliga lägenheter även 36 studentlägenheter om 1 rum och kokvrå, de flesta på 25 kvm och några på 30 kvm. Boendeformer Lägenheter, Studentlägenheter Kommunikationer På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och nås med pendeltåg på cirka 8 minuter. Förskola och skola Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Väsby Nya Gymnasium ligger alldeles intill i anslutning till stationsområdet. Service Genom sitt centrala läge har man i Messingen nära tillgång till de butiker och restauranger som ligger längs med Centralvägen samtidigt som man når Väsby Centrum genom bara några minuters promenad. I Väsby Centrum finns det ett brett utbud av butiker, restauranger, apotek samt även vårdcentral och tandläkare. Bra att veta Adresser: Centralvägen, Upplysningens väg Hustyper: femvåningshus Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Hyresbostad
 • 4
 • Lägenhet
 • 83 m²
 • 11 382 kr
 • Förstahand
1126011 17.9163002 59.5249327

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Sigma ligger strax intill de centrala delarna i Väsby. Området består till största delen av trevåningshus byggda på 1960-talet som under åren 2010-2013 genomgått en total förnyelse genom ombyggnad. I samband med förnyelsen har nyproduktion av lägenheter skett genom påbyggnad av två våningplan på ett befintligt hus. Ökad tillgänglighet har skapats genom att hissar installerats i påbyggnadshuset. Området har stora bilfria innergårdar med gott om grönskande ytor och lekplatser. Området kallas för Sigma eller Apoteksskogen och har fått namn efter det legendariska Hammarby Apotek som ligger I närheten:. Nyproduktion i Sigma Väsbyhem bygger nytt i Sigma-området. Under åren 2015/2016 står 190 nyproducerade lägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök inflyttningsklara. Uthyrningen av dessa lägenheter påbörjas den 20 januari 2015 och pågår löpande under 2015/2016. Se publicerade lediga lägenheter här. Läs mer om projektet här. Nyproduktion i Sigma sett från Hammarbyvägen/Hjortvägen Längs med Hammarbyvägen intill Sigma byggs även för närvarande Hasselbladens punkthus ovanpå ett underjordiskt parkeringsgarage. Punkthusen kommer att tillföra ytterligare 97 lägenheter som beräknas stå inflyttningsklara 2015/2016. Läs mer om Hasselbladen punkthus här. Boendeformer i området Lägenheter och ungdomslägenheter Kommunikationer Upplands Väsby har väl utbyggd lokaltrafik och med ca 5 minuters bussresa når man tågstationen. Med pendeltåget tar det ca 30 minuter till både Stockholms City och centrala Uppsala. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och med pendeltåg tar resan cirka 8 minuter. Förskola och skola Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet. Service I Sigma Centrum som ligger i området finns bland annat matvarubutik, frisör och restaurang. Väsby Centrum nås genom ca 15 minuters promenad eller ca 10 minuter med buss och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger. Bra att veta Adresser: Hammarbyvägen och Hjortvägen Hustyper: trevåningshus, femvåningshus samt ett sjuvåningshus sammanbyggt med Sigma Centrum Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Hyresbostad
 • 3
 • Lägenhet
 • 64 m²
 • 9 164 kr
 • Förstahand
1126012 17.9062518 59.5200516

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Bostadsområdet Gamla Väsby tillhör det ursprungliga Upplands Väsby med äldre bebyggelse blandad med nyare. Det är runt detta område Väsby Centrum har byggts upp och det gör att du har nära till allt om du väljer att bo här. Trivsamt och charmigt från 1940-50 talet. Boendeformer Lägenheter, Ungdomslägenheter Kommunikationer På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och nås enkelt med pendeltåg på bara 8 minuter. Förskola och skola Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet. Service Genom sitt centrala läge har man i Gamla Väsby nära tillgång till butiker och restauranger som ligger längs med Centralvägen samtidigt som man når Väsby Centrum genom bara några minuters promenad. I Väsby Centrum finns det ett brett utbud av butiker, restauranger, apotek samt även vårdcentral och tandläkare. Bra att veta Adresser: Björkvallavägen, Genvägen, Finspångsvägen Hustyper: trevåningshus Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 56 m²
 • 5 456 kr
 • Förstahand
1126015 17.8919042 59.5170536

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Litet, mysigt och grönskande område i Runby som består av tvåvåningshus i trä med lägenheter i markplan som har egen uteplats samt lägenheter en trappa upp med balkong. Lägenheterna hyrs ut med kallhyra vilket innebär att kostnaden för uppvärmning går på abonnemanget för el som betalas till elbolaget. Naturen och Runbyskogen med belyst skid- och motionsspår ligger runt hörnet. Boendeformer Lägenheter och Ungdomslägenheter Kommunikationer På nära promenadavstånd ligger pendeltåg- och busstation och på ca 30 minuter kan man nå både Stockholms Central och centrala Uppsala med pendeltåg. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och kan nås med pendeltåg på cirka 8 minuter. Förskola och skola Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet. Service Matvarubutik finns på någon minuts gångavstånd och vid Runby torg finns det frisör, kiosk, bageri, apotek samt restaurang och vårdcentral. Väsby Centrum nås genom ca 20 minuters promenad och här finns ett brett utbud av butiker. Bra att veta Adresser: Edsvägen Hustyper: Tvåvåningshus Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Hyresbostad
 • 3
 • Lägenhet
 • 63 m²
 • 5 769 kr
 • Förstahand
1121181 17.8834003 59.5144506

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands väsby, Upplands Väsby

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Lägenhet Rum: 2 Boyta: 53 Hyra: 6500 kr Tillträde: Omg. Frånträde: 25/9-15 Obj. nr: 28687 Prästgårdsvägen (2 tr) LägenhetstypHyresrätt Sovrum: 1 Hiss: Ja Deposition: 5000 kr Möblering: Omöblerad Förlängningsmöjlighet: 0 månader Krav: Ej rökare, Deposition 5000 kr. Ingår: Värme, Hushållsel, Bredband, Vatten / avlopp Ingår i hyran. Utrustning: Tvättstuga, Kök, Uteplats. Beskrivning: 3 mins to Buss (Edsvägen / Prästgården) Buss takes: 4 minutes to Station or you can do 1.5 km walk 4 minutes to CentrumNärmaste station: Upplands Väsby Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 53 m²
 • 6 500 kr
 • Andrahand 0-1 år
1091539 17.9308564 59.5242286

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt hus i Upplands väsby, Upplands Väsby

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Kedjehus Rum: 4 Boyta: 125 (30) Hyra: 15000 kr Tillträde: 1/10-15 Frånträde: Tillsv. Obj. nr: 28449 Lohäradsvägen Sovrum: 3 Tomtstorlek: 340 Deposition: 0 kr Möblering: Möblerad Förlängningsmöjlighet: 0 månader Krav: Ingår: Kabel TV, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning, Garage, p-plats Ingår i hyran. Utrustning: Tvättstuga, Tvättmaskin i bostad, Torktumlare i bostad, Badkar, Dusch, Mikro, Diskmaskin, TV, parabol / kabel TV, Kakelugn / öppen spis, Kök, Uteplats. Beskrivning: Svenska: Mysigt enplans kedje/radhus med uteplats i fint läge. Blandning av plattor och gräsytor gör baksidans uteplats till en oas. Stort möblerat vardagsrum med soffgrupp, bord, öppen spis och fåtöljer. Nära, skola, förskola och kommunikationer. Nyrenoverat kök. Nya golv i stora delar av huset. Integrerat garage, bastu och förådsutrymmen... Observera att bilderna togs före renoveringen. Nya bilder kommer snart. Engelska: Cosy single storey link house with garden in a nice location close to Stockholm and stlots of with nature around. Large common right outside. large furnished living room with sofa, armchairs, fireplace, table and more. Near the school, pre-school and transportation. Garage, sauna, and storage... Kitchen was renovated last year. New floors in several rooms. Pictures were taken before the house was renovated. New pictures are coming up soon. Närmaste station: Skälby södra eller Skälby Norra Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

 • Hyresbostad
 • 4
 • Hus
 • 125 m²
 • 15 000 kr
 • Andrahand 0-1 år
1038037 17.9071055 59.5222113

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt rum i Upplands Väsby

Room for rent in very nice area, close to comuter trains (4 min), close to shops, restaurants, nature, training or running etc. If your interested I'll send pics and more info. 4000 kr a month, 4500 krif you want internet 100 mb and acces to laundryroom. You should be a non smoker, and a honest nice person. Bostaden Boendeform: Rum i lägenhet, våning 3 Område: Upplands Väsby Adress: Björkvallavägen 8 A, 19476 Upplands Väsby Dölj karta Yta: 25 kvm Rum: 1 Badkar: Delad Dusch: Delad Toalett: Delad Kök: Delad Bredband: Ja Rökfritt: Ja Egen ingång: Nej Är möblerad: Ja Villkor Hyra: 4000 kr Typ: Inneboende Inflyttning: 2015-05-15 Utflyttning: 2016-12-31

 • Hyresbostad
 • 1
 • Rum
 • 25 m²
 • 4 000 kr
 • Andrahand 1-2 år
1017828 17.8942171 59.5206872

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt rum i Upplands väsby, Upplands Väsby

Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor. Typ: Rum Rum: 0 Boyta: 15 Hyra: 3800 kr Tillträde: 1/2-16 Frånträde: 30/4-16 ev. längre Obj. nr: 27479 Hagvägen Hiss: Nej Deposition: 1500 kr Möblering: Möblerad Förlängningsmöjlighet: 2 månader Krav: Ej husdjur, Ej rökare, Deposition 1500 kr. Ingår: Värme, Hushållsel, Bredband, Vatten / avlopp, Sophämtning Ingår i hyran. Utrustning: Tvättstuga, Badkar, Dusch, Diskmaskin, TV, Kök. Beskrivning: Bostaden är nyrenoverad. Centralt-belägen, 5 minuterspromenad till pendeltåget, där du lätt tar dig till Stockholm Central, Arlanda och Uppsala. Olika livsmedelsbutiker samt restauranger och caféer ligger i närheten. Our apartment is fully remodeled. The room is spacious and can accommodate 1 person. It is a 5 min walk to the train station. The train to Arlanda airport takes 10 min, 30 min to the Stockholm city center and 15 min to Kistamässan (Kista Fair).Närmaste station: Upplands Väsby Registrering krävs hos förmedlaren, kostnad på 295 - 695 kronor.

 • Hyresbostad
 • ? rum
 • Rum
 • 15 m²
 • 3 800 kr
 • Andrahand 0-1 år
444368 17.9182776 59.5272851

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

Sigma ligger strax intill de centrala delarna i Väsby. Området består till största delen av trevåningshus byggda på 1960-talet som under åren 2010-2013 genomgått en total förnyelse genom ombyggnad. I samband med förnyelsen har nyproduktion av lägenheter skett genom påbyggnad av två våningplan på ett befintligt hus. Ökad tillgänglighet har skapats genom att hissar installerats i påbyggnadshuset. Området har stora bilfria innergårdar med gott om grönskande ytor och lekplatser. Området kallas för Sigma eller Apoteksskogen och har fått namn efter det legendariska Hammarby Apotek som ligger I närheten:. Nyproduktion i Sigma Väsbyhem bygger nytt i Sigma-området. Under åren 2015/2016 står 190 nyproducerade lägenheter i storlekarna 2-5 rum och kök inflyttningsklara. Uthyrningen av dessa lägenheter påbörjas den 20 januari 2015 och pågår löpande under 2015/2016. Se publicerade lediga lägenheter här. Läs mer om projektet här. Nyproduktion i Sigma sett från Hammarbyvägen/Hjortvägen Längs med Hammarbyvägen intill Sigma byggs även för närvarande Hasselbladens punkthus ovanpå ett underjordiskt parkeringsgarage. Punkthusen kommer att tillföra ytterligare 97 lägenheter som beräknas stå inflyttningsklara 2015/2016. Läs mer om Hasselbladen punkthus här. Boendeformer i området Lägenheter och ungdomslägenheter Kommunikationer Upplands Väsby har väl utbyggd lokaltrafik och med ca 5 minuters bussresa når man tågstationen. Med pendeltåget tar det ca 30 minuter till både Stockholms City och centrala Uppsala. Motorvägen ombesörjer snabba transporter till och från Stockholm om du är bilburen. Arlanda flygplats ligger nära Upplands Väsby och med pendeltåg tar resan cirka 8 minuter. Förskola och skola Förskola, skola och fritidshem finns runt om i Upplands Väsby, se ytterligare information på Upplands Väsby kommuns hemsida. Gymnasieskola finns vid stationsområdet. Service I Sigma Centrum som ligger i området finns bland annat matvarubutik, frisör och restaurang. Väsby Centrum nås genom ca 15 minuters promenad eller ca 10 minuter med buss och här finns ett brett utbud av butiker och restauranger. Bra att veta Adresser: Hammarbyvägen och Hjortvägen Hustyper: trevåningshus, femvåningshus samt ett sjuvåningshus sammanbyggt med Sigma Centrum Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Hyresbostad
 • 3
 • Lägenhet
 • 63 m²
 • 7 509 kr
 • Förstahand
1130136 17.985495 59.4693936

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 15 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 3
 • Lägenhet
 • 15 m²
 • 4 000 kr
 • ?
1130139 17.9012652 59.5179057

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 40 kvm fördelat på 1,5 rum, med en hyra på 8 500 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 1
 • Lägenhet
 • 40 m²
 • 8 500 kr
 • ?
1128729 17.9016801 59.5198286

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt rum i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 25 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 6 200 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 1
 • Rum
 • 25 m²
 • 6 200 kr
 • ?
1128368 17.9016801 59.5198286

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt rum i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 20 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 4 500 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 1
 • Rum
 • 20 m²
 • 4 500 kr
 • ?
1128359 17.92834 59.51961

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 53 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 13 000 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 53 m²
 • 13 000 kr
 • ?
1128370 17.8873028 59.5200371

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 50 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 50 m²
 • 4 000 kr
 • ?

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledigt rum i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 14 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 3 500 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 1
 • Rum
 • 14 m²
 • 3 500 kr
 • ?

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 65 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 11 000 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 65 m²
 • 11 000 kr
 • ?

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 63 kvm fördelat på 2,5 rum, med en hyra på 11 200 kr/mån.

 • Hyresbostad
 • 2
 • Lägenhet
 • 63 m²
 • 11 200 kr
 • ?

UPPLANDS VÄSBY

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Upplands Väsby

lägenhet Upplands Väsby 70 kvm fördelat på 3 rum.

 • Hyresbostad
 • 3
 • Lägenhet
 • 70 m²
 • ? kr
 • ?

Hyresrätter i Upplands Väsby

Sök hyresrätter

Söker du en hyresbostad i Upplands Väsby så kolla här på BostadsPortal.se och se om vi kan erbjuda några attraktiva lägenheter, villor eller något annat boende som passar just dig. På BostadsPortal.se finns flera tusen egna unika annonser, samt bostadsannonser från alla andra betydande sajter!

Du markerar dina sökkriterier här längst uppe på sidan så ser du alla passande annonser som finns i Upplands Väsby just nu.

Få kontakt med hyresvärdar

När du finner en annons i Upplands Väsby som du är intresserad av då kanske du måste köpa ett HittaBostadsPaket för att gå vidare och kunna kontakta hyresvärdarna.

Bevaka hyresrätter i Upplands Väsby

Vill du få besked om när nyupprättade annonser med passande hyresrätter i Upplands Väsby kommun finns på sidan så ska du bara upprätta ett bevakningsmail så ger vi dig genast meddelande om detta. Du kan välja att få mejl varje dag eller en gång i veckan.

Skapa en sökesannons i Upplands Väsby

Som en extra service kan du upprätta en sökesannons så uthyrare i Upplands Väsby också kan finna dig. De kan se en lista med bostadssökande som letar efter en hyresbostad som deras och har möjlighet att kontakta dig. Det enda du behöver göra är att skriva lite om dig själv och det du söker och gärna lägga upp en bild på dig själv.

Område (klicka på kartan)
Typ av boende
Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Support
Blogg