Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Möblerade lägenheter

Möblerade lägenheter

835 Resultat
835 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2,5 rum lägenhet på 61 m²
Södermalm, Doktor Abelins Gata
15 000 SEK10 minuter sedan
2 rum lägenhet på 53 m²
Kungsholmen, Essinge Brogata
25 300 SEK17 timmar sedan
...
Sida1av 47

Hitta möblerad lägenhet på BostadsPortal

Idag erbjuder BostadsPortal vi olika typer av hyresbostäder : från hus till rum till lägenheter och stugor . Det är för att du som söker bostäder hos oss ska ha så många valmöjligheter som möjligt. Och det ska vara enkelt och snabbt för dig att hitta ditt nästa hem. När du har skapat ett konto hos oss, som är helt kostnadsfritt, får du tillgång till våra sökverktyg. På den här sidan vill vi ge dig lite mer detaljerad information om vårt utbudet på möblerade lägenheter till uthyrning. Även andra nyttiga tips och råd som det är bra att känna till när du söker boende hos oss. Förhoppningsvis hjälper vi dig att ännu bättre navigera i djungeln. Läs gärna vidare!

Sök bland vårt urval av möblerade lägenheter

Det är inte helt ovanligt att många letar efter möblerade lägenheter i många städer. Du kan enkelt ställa in dina sökkriterier med hjälp av vår filterfunktion. Om du redan vet i vilket område du vill bo kan du skriva in stadsnamnet eller kommunnamnet direkt i sökfältet. Sedan kan du ticka in de boxarna såsom kategorier, hyresperiod och möblerad, och fylla i din önskade hyra samt storlek mm. Det är för att du ska få fram just de möblerade lägenheterna som uppfyller dina krav. Väsentligen ska vår filterfunktion effektivisera din sökning och på så sätt hjälpa dig att hitta ditt nästa hem ännu snabbare.

Här kan du gå direkt till vårt urval av möblerade lägenheter i Stockholm, Göteborg och Malmö:

Fördelar med att hyra en möblerad lägenhet

Oftast önskar många bostadssökande att hyra en omöblerad lägenhet. Men det finns också många fördelar med att hyra en lägenhet som redan är möblerad. En av fördelarna är att du helt enkelt slipper köpa nya möbler, vilket är perfekt om du vill korttidshyra. Möblerade lägenheter passar även dig som vill bo i stan och hyra något mindre, eller bo med andra. Om du ska börja studera i en annan stad och kanske inte har råd med nya möbler i första taget kan det vara värt att välja denna typ av hyresbostad.

Förvisso går det att komma överens med hyresvärden om vilka och hur många möbler som ska finnas i bostaden/rummet. Vanligtvis inkluderar de möblerna säng, skrivbord, byrå och stol. Vissa hyresvärdar har möjlighet att erbjuda halvmöblerad lägenhet och hyran justeras därefter. Det är viktigt att ni kommer överens från början om vilka möbler som ingår i hyran. Vi rekommenderar även att ni tecknar en inventarielista för att undvika potentiella konflikter vid utflyttning. En bra sak att veta som hyresgäst är att hyresvärden har rätt att lägga på 10-15% på hyran om det är uthyrning av möblerad lägenhet . Hos oss kan du också ladda ned våra mallar för olika typer hyreskontrakt - helt kostnadsfritt, och säkerställa en trygg uthyrningsupplevelse från dag ett.

Så snabbt och enkelt hittar du din möblerade lägenhet

Vill du bli notifierad så fort vi får in annonser på möblerade lägenheter som matchar din sökning? Då ska du aktivera vårt bevakningsmail ! Det är en gratistjänst som vi på BostadsPortal erbjuder våra bostadssökande. Du kan inaktivera tjänsten precis när du vill och sluta ta emot mail från oss. Det enda du behöver göra, efter att du ställt in dina sökkriterier, är att slå på “switch” i den oranga boxen högst upp på sidan. I mailet som du får från oss kan du gå direkt till annonserna som du finner intressanta. Bevakningsmailet kan hjälpa dig att bli den första som kontaktar hyresvärden, men framför allt slipper du att spendera timmar framför datorn.

Kontakta oss

Vid ytterligare frågor och funderingar kring bostadssökning är du välkommen att kontakta vår kundsupport. Vi kan nås via e-post och Facebook Messenger varje vardag kl 8-16. Du kan också prenumerera på nyhetsbrev och få vår senaste uppdateringar direkt i din inkorg.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA