Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Torshälla

Lediga lägenheter i Torshälla

43 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
43 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
5 rum lägenhet på 122 m²
Torshälla, Levins gränd
9 781 SEK3 dagar sedan
2 rum lägenhet på 50 m²
Torshälla, Rosells väg
8 050 SEK16 juli
Sida1av 3
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Torshälla på BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Torshälla, du kan hitta en hel del lediga lägenheter i Torshälla här hos oss på BostadsPortal. Torshälla ligger i Eskilstuna kommun i Södermanlands län och är en ort med lång historia.

När du bor i Torshälla så har du nära till bland annat Eskilstuna och Strängnäs .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Torshälla

Om du har bestämt dig för att hyra lägenhet i Torshälla, så kan du söka efter lägenheter i olika storlekar. Dock vill vi även säga det att du här hos oss även kan hitta andra bostadsalternativ. Du kan om du vill hyra ett hus eller stuga samt att det även finns rum i Torshälla som hyrs ut .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Torshälla

När du letar efter en hyreslägenhet i Torshälla så kan du söka fram lediga lägenheter i Torshälla på två olika sätt. Ett snabbt sätt att få fram alla lediga bostäder i denna ort är helt enkelt att använda rutan längst upp. Den är då en form av snabbsökning. Dock kan det vara att rekommendera en avancerad sökning. Särskilt om du bara vill få fram lägenheter samt om du även vill ha möjlighet att kunna filtrera din sökning.

Sökning med filtrering gör det enklare att hitta matchande lägenhet i Torshälla

De flesta av oss har en klar bild av hur vi vill bo, säkerligen även du. Kanske du känner att du måste ha en lägenhet med ett visst antal rum eller att du inte kan klara dig utan balkong. Då är det en god idé att se till att bara söka efter lägenheter med detta. Det är vad du kan göra när du gör en filtrerad sökning.

Du kan filtrera ut efter vad du har för krav och önskemål så att du då bara får fram lägenheter som är relevanta för dig.

Bostadsbevakning är ett bra sätt att hitta lediga lägenheter i Torshälla

Vi rekommenderar dig att testa vår funktion Bostadsbevakning . Den är helt gratis. Dock måste du registrera dig hos oss för att kunna använda den. Det som är så bra med denna funktion är att du inte måste göra nya sökningar efter lediga lägenheter i Torshälla hela tiden. Vi sköter det åt dig. Det enda du behöver göra är en sökning, med filtrering samt klicka i att den ska bevakas. Sedan då vi får in nya lediga lägenheter som passar din sökning så får du ett mail.

Inom vilket område i Torshälla vill du hitta lägenhet?

Du kan bo i centrala Torshälla samt att du även kan hitta lägenheter i norra delen.

Så tar du dig till och från Torshälla

Genom Eskilstuna söder om Torshälla så har du E20 som passerar. De närmsta avfarterna är då Folkesta och Marielund. Sedan har du även riksväg 56 mellan Norrköping och Gävle. Den passerar strax väster om Torshälla i nord-sydlig riktning.

Om du föredrar att ta buss, så går det också bra. Du har även lokalbussförbindelser till Eskilstuna centrum och Eskilstuna centralstation.

Sevärdheter och aktiviteter att göra i Torshälla

Strax utanför Eskilstuna ligger Torshälla, som är en mycket gemytlig stad som är strax över 700 år gammal. Här hittar du en pittoresk kulturstad som har en hel del mysiga gränder, kullerstenar och trähus. Du hittar även en hel del sevärdheter och aktiviteter att ägna dig åt.

Torshälla har ett rikt kulturarv. I staden finns till exempel konstnären Allan Ebelings skulpturer lite varstans. Du har även Skulpturparken intill stadsparken Holmberget. Just Holmberget ger dig en mycket vacker utsikt över ån och gamla Torshälla,

På Ebelingmuseet kan du se mer av konstnären Allan Ebelings samlingar.

Missa inte heller att besöka gamla Torshälla där du har hembygdsmuseet Bergströmska gården som är en borgargård från 1700-talet. Den klarade sig från Torshällas stora stadsbrand 1798. På denna gård finns det i dag ett hembygdsmuseum. Under sommaren är det en del aktiviteter där.

Kolla även in Rådhustorget med det gamla rådhuset från år 1833. Jämte där har du Torshälla kyrka. I denna kyrka finns det unika kalkstensmålningar och medeltida träskulpturer.

Ett besök i Torshällas gästhamn är även det mysigt och då kan du ge dig ut på Mälaren med Rederi Mälarstaden.

Vill du shoppa så finns det även möjligheter för detta. Du har bland annat en mysig gårdshandel samt butiker med allt från inredning och möbler till delikatesser.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Hos oss på BostadsPortal kan du vara trygg och säker när du besöker våra sidor. Vi har även sett till att alla uthyrare är seriösa, så att du även ska vara trygg i att hyra lägenhet i Torshälla via någon av dem.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en lägenhet i Torshälla, men den har ett eller flera rum för mycket? Ett smart sätt att göra då är ändå att tacka ja till att hyra den. Sedan kan du i din tur hyra ut ett av rummen till någon som bara behöver just ett rum. Då kan du göra detta via oss och våra smarta digitala verktyg som vi har här.

BostadsPortal är bästa valet för dig som letar efter en lägenhet i Torshälla

För att söka efter lediga lägenheter i Torshälla så är det bra att välja oss och vår sida. Du bör se till att registrera dig hos oss. Du kan nämligen då få tillgång till våra funktioner, varav många av dem är gratis.

Vi får ständigt in nya lediga lägenheter på vår sajt, inte bara i Torshälla utan även över hela Sverige. Så du kan med största särhet inom snar framtid hitta en hyreslägenhet i Torshälla som passar dig.

Har du en fråga du vill ställa så testa gärna först att kolla på vår FAQ-sida där vi har en bra samling av vanliga frågor och svar. Hittar du inte svaret där eller vill få personlig kontakt, så hör av dig till vår kundtjänst.

Ett stort lycka till med att hitta en matchande lägenhet i Torshälla önskar vi på BostadsPortal!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA