Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Stenungsund

Lediga lägenheter i Stenungsund

1 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum
1 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 51 m²
Stenungsund, Östra KÖPMANSGATAN
8 705 SEK13 maj

Liknande annonser i Stenungsund

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Stenungsund på BostadsPortal

Stenungsund är en tätort i Bohuslän och ligger i Västra Götalands län. Denna ort ligger vackert vid Västerhavet, precis innanför öarna Orust och Tjörn. Du som vill hyra lägenhet i Stenungsund, du kan med fördel använda dig av BostadsPortal för att söka efter lediga lägenheter i Stenungsund.

Bor du i Stenungsund har du nära till både Göteborg och Uddevalla , samt att orten i sig har mycket att erbjuda både när det gäller sevärdheter och aktiviteter. Du kan med vår sajt hitta en bra hyreslägenhet i Stenungsund som passar dig och dina behov.

Välj mellan flera bostadsalternativ i Stenungsund

Du som vill bo i Stenungsund, du kan fundera på om det är just en lägenhet i Stenungsund som du ska hyra, eller om du föredrar att hyra ett hus eller en stuga . Du kan här hos oss på BostadsPortal dels hitta lediga lägenheter att hyra i Stenungsund, men även andra bostadsalternativ.

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Stenungsund

Allra längst upp på BostadsPortal har du en sökruta. Där i kan du skriva in Stenungsund och får då fram alla lediga objekt som hyrs ut. Detta är det snabbaste sättet att söka på. Dock är det värt att söka lite mer avancerat med olika kriterier. Det så att du får tag på exakt den lägenhet att hyra i Stenungsund som passar dig.

Få tag på en lägenhet som passar dig och dina behov

Du som vill hyra lägenhet i Stenungsund, du har säkert en del krav och önskemål kring var lägenheten ska ligga, hur stor den ska vara samt vad den max får kosta i hyra. Som tur är så kan du filtrera ut dessa saker med hjälp av vår avancerade sökfunktion. Du kan där klicka i olika rutor samt fylla i olika saker för hand.

Bland annat kan du klicka i om du önskar att det ska finnas hiss, balkong, parkering med mera. Du kan även välja att bara söka efter hyresägenheter i Stenungsund som passar för seniorer eller bara för studenter.

Genom att vara så noggrann du kan när du söker, så är chansen större att du hittar en bra hyreslägenhet i Stenungsund.

Klicka och aktivera bostadsbevakning

Du kan om du vill söka efter lediga lägenheter att hyra i Stenungsund varje dag här hos oss på BostadsPortal. Dock kan det vara smart att välja att klicka i rutan med bostadsbevakning . Den hittar du allra längst upp på den avancerade söksidan. Genom att bocka i den, så kommer din sökning och din filtrering sparas och så snart nya lediga objekt dyker upp så får du mail. Dock måste du först registrera dig hos oss.

Inom vilket område i Stenungsund vill du hitta en hyreslägenhet?

Stenungsund har flera trevliga områden. Bland annat Ödsmål , Ucklum , Svenshögen , Stora Höga , Apleröd , Hjälteby och Kolhättan .

Åka till och från Stenungsund

Strax utanför Stenungsund så passerar E6. Denna sträcka är en viktig del av motorvägen mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg . I Stenungsund har du även en station på Bohusbanan. Ett annat alternativ är buss. Dessa går från Göteborg till Uddevalla och vidare norrut men stannar till i Stenungsund. Sedan är Stenungsund även knutpunkt för bussar som går till Tjörn och Orust.

Det finns även en vägfärja till Svanesund på Orust från Kolhättan .

Upptäck vad Stenungsund har att erbjuda

Tack vare sitt läge så har Stenungsund en hel del att erbjuda inom sevärdheter och aktiviteter. Under sommaren är det ofta mycket turister här samt att det även är ett handelscentrum för stora delar av Bohuslän, året om.

Stenungsund har en hel för dig som tycker om att vara ute i naturen. Bland annat kan du cykla, vandra, paddla, golfa och mycket mer. Du kan även åka båt ut i den vackra skärgården. Sedan kan du så klart även ägna dig åt fiske!

I Stenungsund hittar du även en hel del inom kultur och historia. Dels i själva orten, dels i dess närhet. Bland annat finns det hembygdsmuseum, samt en plats vid namn Mariagården, som är en kulturmiljö och trädgård.

Du har som sagt nära till både Orust och Tjörn samt stora delar av Bohuslän. Du har även rätt nära till Marstrand. Du kan därmed kolla in olika fästningar, museum och kyrkor.

Ett spännande besöksmål i Stenungsund är Molekylverkstan Science Center, som är ett ställe där du kan testa på olika experiment med mera. Du har även Stenungsunds konststråk som du kan vandra längs med.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du söker efter lediga lägenheter i Stenungsund så gör det via BostadsPortal. Vår sajt är säker, så du kan känna dig trygg när du använder den. Hos oss hittar du seriösa uthyrare. Det gör att du kan hyra lägenhet i Stenungsund utan att behöva oroa dig för att det inte ska gå till på rätt sätt. När du använder dig av vår portal så kommer dina personliga uppgifter att vara säkra och de delas inte med andra parter.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Den lägenhet i Stenungsund du vill hyra kanske inte dyker upp som du tänkt. Det du då kan göra, det är att välja en hyreslägenhet i Stenungsund som är något större än vad du kanske behöver. För då kan du bli hyresvärd på egen hand genom att hyra ut ett rum eller två !

BostadsPortal är ett bra val för att hitta en ledig lägenhet i Stenungsund

När du vill hyra lägenhet i Stenungsund, så är det ju bra att ha en sajt du känner dig trygg och säker på. Det är vad BostadsPortal är. Dessutom är det ganska enkelt att med oss hitta just den lägenhet i Stenungsund du vill hyra.

Här på BostadsPortal har vi skapat en plats för personer som söker efter lediga lägenheter och andra bostäder och för uthyrare av dessa. Registrera dig gärna, så är det enklare att komma i kontakt med uthyrare samt enklare då du lägger upp en bostadsbevakning.

Är det så att du har frågor, kontakta då vår kundtjänst, eller kolla in vår FAQ.

All lycka önskas med att hitta ditt drömhem i Stenungsund!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA