Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Söderköping

Lediga lägenheter i Söderköping

7 Resultat
Alla rum
Alla rum2 rum3 rum
7 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 81 m²
Söderköping, Kullborgsgatan
9 120 SEK23 minuter sedan

Liknande annonser i Söderköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Söderköping på BostadsPortal

Är du på jakt efter lediga lägenheter i Söderköping? Här hos oss på BostadsPortal är det enkelt att hitta en bra hyreslägenhet i Söderköping. Denna ort ligger i Östergötland , bara 16 km från Norrköping . Du har även nära till Linköping .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Söderköping

Har du redan nu bestämt dig att du vill hyra lägenhet i Söderköping eller kan du tänka dig ett annat bostadsalternativ? Här hos oss finns det nämligen även andra bostäder som hyrs ut. Du kan därmed hyra ett rum så väl som du kan hyra stuga eller hyra ett hus i Söderköping .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Söderköping

Behöver du få tag på en lägenhet i Söderköping så kan du söka på två sätt här hos oss. Vi har dels en så kallad snabbsökning, som egentligen bara är en ruta. Skriv in ortens namn och tryck enter. Då får du fram alla de bostäder som är lediga just nu.

Är det endast lediga lägenheter i Söderköping som du vill få fram så är det bättre att göra en avancerad sökning eftersom du där kan filtrera på flera olika sätt.

Gör en filtrerad sökning för att hitta en passande lägenhet i Söderköping

När du ska hyra lägenhet i Söderköping så har du säkert en bild över hur den ska se ut, eller hur stor den ska vara eller var den ska ligga. För att göra det lite lättare att hitta en passande lägenhet i Söderköping så är det bra att söka efter det du vill ha utav den.

Under vår avancerade sökning kan du filtrera efter olika saker som ska vara med eller som inte ska vara med. Du kan söka efter antal rum, max hyra att betala, om det ska finnas balkong och så vidare.

Ju noggrannare du är då du söker, desto bättre sökresultat kommer du att få fram.

Bostadsbevakning gör allt smidigare för dig att hitta lediga lägenheter i Söderköping

Du kan söka efter lediga lägenheter i Söderköping på egen hand, så ofta du vill, men du kan även låta oss hjälpa dig. Du kan registrera dig hos oss och sedan använda dig av Bostadsbevakning . Den innebär att vi tar din filtrerade sökning och matchar den mot alla nya lediga lägenheter som kommer in. Är det en match med vad du söker, så får du mail från oss.

Inom vilket område i Söderköping vill du hitta lägenhet?

Du kan välja att bo i centrala Söderköping om du vill. Sedan finns det även trevliga områden som Nedre Lagnö , Sankt Anna , Skåra och Bleckstad .

Hur du tar dig till Söderköping

Att ta dig till eller från Söderköping är mycket enkelt! Det eftersom att E22:an går igenom orten. Du kan även åka tåg så väl som buss. Vill du flyga så har Norrköping en flygplats.

I Söderköping finns det mycket att se och göra

Söderköping är en liten, charmig stad där du har en hel del att se och göra. Visste du förresten att det var här som Astrid Lindgrens Madicken spelades in?

I Söderköping finns delar av Göta Kanal, så du kan se dem slussas igenom staden. Det står även kvar flera gamla och fina slussbyggnader här.

Vid kanalen i Söderköping finns det ett konstverk att beskåda. Det heter Rabbit Crossing och skapades av Eva Fornåå, 2005. Denna ingår i ett skulpturstråk längs Göta kanal som utvecklats genom konstprojektet “Visioner vid vatten”.

Att bara strosa runt i Söderköping är inte fel det heller. Det finns till exempel ett ställe som heter Drothemkvarteren. Där är det en massa charmiga hus i härliga pastellfärger omgiven av massa fina blommor. Även en massa trånga gränder, som visar hur det var i hela staden under medeltiden.

Söderköping har även flera fina kyrkor. En av dem är Sankt Laurentii kyrka som invigdes runt år 1200, och byggdes om efter en brand på 1490-talet. En annan kyrka är Drothems kyrka. Redan på 1000-talet fanns en träkyrka här. Nuvarande Drothems kyrka är från sent 1200-tal, med bland annat ett medeltida altarskåp.

Gillar du att aktivera dig, se till att bestiga Ramundberget. Det är både ett berg och ett naturreservat. Du har trappor att ta dig upp hela vägen om du vill.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda BostadsPortal för att söka efter lediga lägenheter i Söderköping så vill vi att du ska veta att du kan vara säker och trygg. Våra sidor är mycket säkra samt att alla som hyr ut här via oss är seriösa samt även noga kollade. Du kan vara trygg i att hyra lägenhet i Söderköping via någon av dessa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du ännu inte hittat en lägenhet i Söderköping som du tycker är helt rätt? Testa att söka efter lediga lägenheter i Söderköping som är lite större än vad du behöver. Du kan ju faktiskt hyra ut ett rum senare om du vill! Det kan du då göra via oss. Du kan då använda dig av smarta digitala verktyg för att göra det.

BostadsPortal är det bästa valet när du letar efter lägenhet i Söderköping

När du ska hitta en bra hyreslägenhet i Söderköping så är det bra att välja en sajt med många lediga bostäder! Det är just vad vi på BostadsPortal är. Så ska du hyra lägenhet i Söderköping, se till att du registrerar dig hos oss. Sedan är det bara att börja leta!

Du kan söka efter lägenheter på olika sätt så väl som du kan lägga upp bevakning. Sedan kan du även söka efter andra bostadsalternativ som rum, hus eller stuga.

Har du en fråga som du skulle vilja ha svar på? Då kan du gärna ta kontakt med oss på kundtjänst. Du har även valmöjligheten att kolla den sida med FAQ som vi har. Där hittar du nämligen en mängd vanliga frågor med svar.

Vi på BostadsPortal säger även ett stort lycka till i ditt letande efter den perfekta lägenheten i Söderköping som passar just dina krav och önskemål!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA