Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Nora

Lediga lägenheter i Nora

18 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
18 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 88 m²
Nora, Rådstugugatan
8 831 SEK1 juli
1 rum lägenhet på 32 m²
Nora, Rådmansgatan
4 803 SEK20 juni

Liknande annonser i Nora

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Nora på BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Nora du har hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Nora på flera sätt. Nora är en av Sveriges bäst bevarade trästäder och ligger i Västmanland ( Örebro län ).

När du bor i Nora så har du nära till just Örebro , men Västerås ligger inte långt borta det heller. Det finns även flera andra mindre orter nära som till exempel Lindesberg .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Nora

Du kan hitta en bra hyreslägenhet i Nora här via oss, men du har även andra bostadsalternativ. Så utöver lediga lägenheter i Nora så kan du även hitta hus som hyrs ut , så väl som du kan hyra stuga . Du har även alternativet att hyra ett enda rum i Nora .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Nora

För att få fram lediga lägenheter i Nora, så är det bra att söka efter just detta här hos oss. Längst upp på sidan finns en ruta där du kan göra en form av snabbsökning. Skriver du i Nora där så får du fram alla de lediga bostäder som finns just nu. Föredrar du att bara få fram lägenheter så är det bättre att gå in på vår avancerade sökning. För där kan du nämligen filtrera din sökning på flera sätt.

Gör en avancerad sökning och filtrera sökningen för att hitta en lägenhet i Nora

Det snabbaste och enklaste sättet att få fram alla lediga lägenheter i Nora som passar dina behov, det är att göra en avancerad sökning. Då kan du dels välja att sökningen bara ska omfatta lägenheter, dels välja annat du vill att lägenheten ska ha.

Till exempel kan du filtrera efter hur stor lägenheten ska vara, med hur många rum eller i kvm. Du kan även klicka i om det är ett måste med balkong, parkering, hiss med mera.

Bostadsbevakning underlättar för dig att hitta lägenhet i Nora

Du som vill få tag på en hyreslägenhet i Nora men vill slippa att göra nya sökningar hela tiden, du ska använda dig av Bostadsbevakning . Denna tjänst får du tillgång till om du registrerar dig på våra sidor. Att göra en bevakning av bostäder är inte svårt. Du bara gör en sökning med de filtreringar du vill ha, samt klickar i att den ska bevakas. Sedan då vi får in lediga lägenheter i Nora som matchar din sökning så får du mail från oss.

Inom vilket område i Nora vill du hitta lägenhet?

När det gäller områden i Nora har du bland annat Finnshyttan , Lindesby och Gyttorp . Du har även nordvästra Nora och nordöstra Nora .

Hur du tar dig till och från Nora

Genom Nora så går länsväg 244, så du kan ta bilen till och från Nora. Sedan går det även ta tåget eller bussen till och från denna ort.

Aktiviteter och sevärdheter i Nora

Nora är en stad där det finns mycket att göra oavsett årstid, även om det för många är en sommarstad. Staden i sig är inte så stor, så den är rätt så promenadvänlig. Bland annat är det inte fel att strosa längs med Åpromenaden. Den börjar vid Nora station samt går via Hagbyån, till Bryggerikvarteret och via stadens gator till strandpromenaden.

Något som många tänker på så fort de hör Nora, det är glass. Givetvis då NoraGlass som sedan 1923 gör dagsfärsk glass med olika smaker varje dag.

En annan sak att göra i Nora är att ta ett besök på Göthlinska gården. Förr var det hem för familjen Göthlin, men idag är det ett museum.

Nora har även en fantastisk gammaldags butik som heter Fru Pettersons karameller. Missa inte att köpa en massa godsaker därifrån. Sedan finns det även en massa trevliga caféer i Nora du inte får missa att ta ett besök på!

Gillar du att bada så kan du göra det i Norasjön. Där ligger även Noras camping.

Du har även sevärdheter och aktiviteter en bit utanför Nora. Till exempel Jerle stad där du även hittar landets äldsta tågstation, byggd 1854.

Runt om i Nora och utanför har du även en hel del fina cykelslingor, varav en del av dem går runt sjöar. Du har även flera andra trevliga naturupplevelser runt om orten.

Då du har nära till Örebro , så kan du även ta dig dit för ytterligare sevärdheter och aktiviteter om du vill!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du som vill hyra lägenhet i Nora, du kan känna dig trygg i att göra det via de uthyrare du hittar här på våra sidor. Sedan vill vi även passa på att säga att vår sajt i sig är även den mycket trygg och säker att vistas på.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Ibland är det inte alltid lätt att hitta exakt den lägenhet i Nora man vill ha. Kanske du filtrerat ut efter storlek och annat, men inget passar? Testa då gärna att söka igen, men välj en större lägenhet. För du kan ju faktiskt hyra ut ett rum till andra! Vill du hyra ut, så gör det via oss och få tillgång till digitala verktyg.

BostadsPortal – när du vill hitta en lägenhet i Nora

Du som är på jakt efter en lägenhet i Nora, se till att använda dig av oss och våra sidor. Vi rekommenderar dig att du registrerar dig. För gör du det så får du tillgång till olika funktioner, bland annat Bostadsbevakning .

Här hos oss kan du hitta lediga lägenheter i Nora samt även hus , stugor och rum i Nora . Vi har även lediga bostäder i andra orter och städer.

Undrar du över något eller har en särskild fråga att ställa? Då är det bara att ta kontakt med vår kundtjänst. Du kan även testa att söka efter svaret själv via vår FAQ-sida. Där har vi nämligen samlat vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal vill även passa på att säga lycka till i jakten på en bra lägenhet i Nora!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA