Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Ljusdal

Lediga lägenheter i Ljusdal

6 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
6 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 64 m²
Ljusdal, Verkstadsskolevägen
5 930 SEK6 dagar sedan

Liknande annonser i Ljusdal

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Ljusdal på BostadsPortal

Är det kanske så att du vill hitta lediga lägenheter i Ljusdal? Här hos oss på BostadsPortal finns det ett brett utbud av just detta. Det innebär att du via oss kan hyra lägenhet i Ljusdal. Ljusdal ligger i Hälsingland samt att det även är en centralort i Ljusdals kommun i Gävleborgs län .

När du väljer att bo i en lägenhet i Ljusdal så har du även nära till Sundsvall , Hudiksvall och Söderhamn .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Ljusdal

Här hos oss kan du hitta en bra hyreslägenhet i Ljusdal men du kan även hitta andra bra bostadsalternativ. Du kan till exempel hyra ett hus om du föredrar det samt att du även kan hyra en stuga eller bara ett rum i Ljusdal .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Ljusdal

Du som vill få fram alla lediga lägenheter i Ljusdal, du bör gå vidare till den avancerade sökningen där du kan filtrera din sökning på flera sätt. Den sökfunktionen är enkel att använda dig av. Dock har vi även en snabbsökning. Den hittar du längst upp på sidan i form av en sökruta. Skriver du in Ljusdal där så får du fram alla lediga bostadstyper i denna ort.

En filtrerad sökning kan vara bra för att hitta rätt lägenhet i Ljusdal

För att du ska hitta en lägenhet i Ljusdal som passar dig och de krav du kanske har på en lägenhet så är det inte fel att göra en filtrerad sökning. Det gör att du då får fram bra lägenheter som fungerar för just dig. De flesta av oss har ju en klar bild av hur vi vill bo.

När du gör en filtrerad sökning så kan du dels söka efter bostadstyp, som lediga lägenheter i Ljusdal. Du kan även fylla i hur stor den ska vara, både med rum och i kvadratmeter. Du har även alternativ som att söka efter lägenheter som har balkong eller att du bara vill få fram lägenheter där det är tillåtet med husdjur.

Använd dig av bostadsbevakning för att hitta din nya lägenhet i Ljusdal

Om du vill hyra lägenhet i Ljusdal, så kan du söka efter lediga lägenheter i Ljusdal hur ofta du vill. Du som vill göra det enkelt för dig, du kan låta oss sköta det hela. Det genom att du använder dig av Bostadsbevakning . Denna kan du använda om du är registrerad hos oss. Då gör du först en filtrerad sökning, klickar i att du vill ha bostadsbevakning och sedan är det bara att vänta. Varje gång vi får in matchande lägenheter, så får du mail.

Inom vilket område i Ljusdal vill du hitta lägenhet?

Ljusdal har flera fina områden du kan välja mellan. Bland annat Sätila , Östre Ljusdal samt centrala Ljusdal.

Så tar du dig enkelt till Ljusdal

Du kan välja att ta bilen till Ljusdal då denna ort ligger vid riksväg 83, även kallad Tidernas väg, och riksväg 84. Sedan så finns även norra stambanan här, så att du kan välja att ta tåget istället.

Vad du kan hitta på att göra i Ljusdal

Ljusdal har en hel del att erbjuda, både när det gäller sevärdheter och aktiviteter. Ett av de mest kända är Järvzoo. Denna djurpark har specialiserat sig på att visa upp djur som är inhemska i Norden. Du kan bland annat få se björn, varg, järv, älg med mera.

En annan trevlig sevärdhet är Voxnadalen, som ligger vid Voxnan, ett biflöde till Ljusnan. I Voxnadalen kan du uppleva fin natur samt att du även kan vandra längs med Voxnan. Du kan även ägna dig åt fiske. Under vintern är det även en perfekt plats att åka skidor på.

Missa inte heller ett besök på Ljusdals Hembygdsgård som är ett historiskt område som ger dig en inblick i Ljusdals rika kultur och traditioner. Där kan du kika på gamla byggnader, besöka deras museum eller vara med på något av de olika evenemang som hålls under året.

Du har också Ljusdalsfjällen som är ett område med vackra fjällandskap och naturreservat. Passar perfekt för dig som gillar att vara ute i det fria och leva friluftsliv.

Nära Ljusdal har du även Orbaden Spa & Resort där du kan njuta av avkopplande spabehandlingar, bastubad och andra wellness-upplevelser.

Bland andra sevärdheter i Ljusdal har du bland annat Ljusdal kyrka, Gröntjärns naturreservat, Hamra nationalpark och Hälsingegård Bommars.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Det är viktigt att känna dig trygg när du besöker en sida på nätet. Det är vad du kan göra när du är här hos oss på BostadsPortal. Vår sajt är trygg för dig som vill leta efter lediga lägenheter i Ljusdal samt att du även kan vara trygg med att hyra lägenhet i Ljusdal via en av de uthyrare vi har på vår sida.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en hyreslägenhet i Ljusdal som är bra, men för stor? Ett alternativ du har är att ändå hyra den lägenheten. För då kan du faktiskt välja att själv hyra ut ett rum eller två till andra. Du kan då hyra ut via oss och få hjälp av smarta, digitala verktyg. Det är ett bra sätt att få in extra pengar till din egen hyra.

Du som vill hyra lägenhet i Ljusdal– Använd dig av BostadsPortal

Du som vill ha en lägenhet i Ljusdal du bör se till att använda dig av oss på BostadsPortal. Här kan du söka efter lediga lägenheter i Ljusdal på egen hand, eller låta oss hjälpa dig genom att du använder bostadsbevakning. Du bör registrera dig hos oss så att du kan få tillgång till alla funktioner du behöver.

Om du har en fråga eller funderar över något särskilt, så kolla då gärna in på vår sida med FAQ. Där har vi nämligen samlat flera vanliga frågor med svar. Du kan även ta kontakt med vår kundtjänst.

Vi på BostadsPortal önskar dig ett stort lycka till i jakten på en lägenhet i Ljusdal.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA