Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Jönköping

Lediga lägenheter i Jönköping

89 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
89 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 30 m²
Ljungarum, Norra Bogesundsgatan
5 899 SEK10 timmar sedan
2 rum lägenhet på 57 m²
Ekhagen, Ekhagsringen
5 845 SEK11 timmar sedan
Sida1av 5

Liknande annonser i Jönköping

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Lägenheter i Jönköping på BostadsPortal

För dig som söker efter hyreslägenheter i Jönköping stad eller kommun så är det viktigt att veta VAR du ska leta. Men det kan vara svårt att finna den rätta lägenheten bland alla kommunala och privata hyresvärdar, och det kan vara ännu svårare att finna de "dolda" lediga hyreslägenheter i Jönköping, de som inte annonseras ut utan ligger gömda på olika hyresbolags hemsidor. Det är därför du ska börja ditt sökande efter ny lägenhet i Jönköping här på sidan. I sökfunktionen kan du alltid specificera dina önskemål, oavsett om det handlar om en etta, 2 rok, eller om du beslutar dig för att även söka även större lägenheter i Jönköping.

Gör det enkelt för dig att hitta lediga lägenheter i Jönköping

När du ska söka efter lediga lägenheter i Jönköping så kan det vara en god idé att först registrera dig här hos oss på BostadsPortal. Du kan då nämligen bland annat få tillgång till bostadsbevakning, som håller koll på alla lediga lägenheter i Jönköping åt dig! Har du bestämt dig för att byta till en större lägenhet eller ska flytta hit från en annan stad så är det ju bra att hitta ett alternativ som passar dig och de krav du har. Därför bör du satsa på att göra en filtrerad sökning.

Att bo i Jönköping

Jönköping ligger i hjärtat av Småland, en pulserande och aktiv ”liten” storstad, med högskola och ett blomstrande näringsliv. Smålandsandan, känd från Gnosjö, Gislaved, Värnamo, Vaggeryd, Ljungby och Älmhult, vittnar också om företagsamheten, och små initiativ som vuxit sig till stora, i många fall internationella verksamheter.

Jönköping är Sveriges nionde största tätort där majoriteten av kommunens 136 177 (2017) invånare bor. Högskolan i Jönköping har cirka 11 000 samlade på ett campus centralt i Jönköping och erbjuder omkring 60 program/inriktningar och 400 fristående kurser inom allt från hälsa, vård och socialt arbete till ekonomi, juridik och informatik. Du kan också välja att söka i hela Jönköping eller välja att söka i ett specifik område så tex: Torpa eller Bymarken .

Lägenheter som uthyres i Jönköping

Smålänningarna vill gärna ha ett stort hem, oavsett om vi talar om en villa eller en lägenhet. I Jönköping är efterfrågan stor på praktiskt och modernt boende med välplanerad planlösning och gott om förvaring. Drömhemmet innehåller stora sociala ytor och bekvämligheter som uteplats och balkong.Det är långt ifrån omöjligt att hitta en lägenhet i Jönköping, oavsett om du söker efter en studentlägenhet, en mindre lägenhet eller en större hyresbostad. Det viktiga är att söka brett och att vara aktiv så att du inte bara förlitar dig på att stå i en av bostadsbolagens köer, utan även finner  små privata hyresvärdar Jönköping som finns och att du är beredd på att söka dig även utanför den centrala stadskärnan.

Jönköping har expanderat så att de tidigare tätorterna Huskvarna och Norrahammar har blivit en del av staden och en självklar mittpunkt i Jönköpings län. Även samhällena Hovslätt och Lockebo har blivit en del av tätorten Jönköping. Själva stadskärnan ligger i den södra spetsen på Vättern med de två sjöarna Munksjön och Rocksjön och bebyggelsen i slutningarna ner mot vattnet bjuder på en avundsvärd utsikt som gör att många väljer att flytta hit när de söker lägenhet i Jönköping.

Bevaka lediga lägenheter i Jönköping

När du letar lägenhet Jönköping så kan du anpassa din sökning så att du endast får upp lediga lägenheter i Jönköping som passar dig. Du kan välja att sortera på hyra, storlek, antal rum samt att välja att söka på hela Jönköping, eller om det bara är ett visst område du vill bo i. För att hela tiden hålla dig uppdaterad, kan du också välja att skapa en bevakning. Då får du mail varje gång en ny lägenhet i Jönköping som passar det du söker dyker upp.

Genom bevakningsmailet kan du hålla dig uppdaterad utan att behöva spendera varje vaken minut med att leta efter en ledig lägenhet i Jönköping. Vi rekommenderar också att du går in på sidan och håller lite koll, kanske hittar du drömlägenheten även om den inte är det du omedelbart letade efter.

Hyresvärdar i Jönköping

När du funnit en lägenhet du vill ha så kan du kontakta Hyresvärden. Det gör du enklast genom att köpa full åtkomst som ger dig tillgång till alla kontaktuppgifter på hyresannonser på hemsidan. Då det är många om budet är det viktigt att vara snabb och kontakta hyresvärden så snart som möjligt. Tänk också på att hyra lägenhet är som att söka jobb och det är viktigt att presentera sig på ett bra sätt.

För dig som söker lägenhet utanför Jönköping

På just den här sidan har vi bara lediga hyreslägenheter som ligger i Jönköping stad. Exempel på andra områden nära Jönköping där du kanske också vill leta lägenhet:  • Nässjö Tranås Vetlanda Värnamo

Kontakta oss

Har du några frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst via e-post eller Facebook Messenger, vardagar 9-15. Du kan även anmäla dig till vårt nyhetsbrev för senaste nytt, eller följa vår blogg för mer inspiration, tips och idéer.