Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Sunne

Lediga lägenheter i Sunne

4 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum
4 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 71 m²
Sunne, Bäckgatan
7 256 SEK6 dagar sedan
1 rum lägenhet på 31 m²
Sunne, Brårudsvägen
3 781 SEK10 juni

Liknande annonser i Sunne

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Sunne på BostadsPortal

Vill du hyra lägenhet i Sunne? Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Sunne. Denna tätort ligger i Sunne kommun, Värmland, det i Fryksdalen, vid Frykensundet mellan Övre Fryken och Mellan-Fryken.

När du bor i Sunne har du nära till bland annat Hagfors , Munkfors och Karlstad . Det är inte heller långt till Norge!

Hitta ett passande bostadsalternativ i Sunne

Vill du bara söka efter lediga lägenheter i Sunne så går det så klart bra. Dock passar vi även på här att tala om att du även kan hitta andra bostadsalternativ i Sunne. Bland annat kan du välja att hyra ett hus . Du kan också hyra en stuga så väl som att du kan hyra rum i Sunne .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Sunne

Om du snabbt vill få tag på en hyreslägenhet i Sunne så är det bara att söka efter just detta här hos oss. Du kan dels söka i den ruta som finns längst upp. Det är en form av snabbsökning där du då kommer att få fram alla bostadstyper i en lista. Föredrar du att bara se en lista på lediga lägenheter i Sunne då rekommenderar vi dig att göra en avancerad sökning eftersom du där kan filtrera din sökning på flera olika sätt.

Välj filtrerad sökning när du vill hitta en passande lägenhet i Sunne

För att du ska hitta en lägenhet i Sunne som matchar de krav eller de önskemål du har så se till att filtrera din sökning. När du gör en avancerad sökning så kan du nämligen hitta en mängd bra filtreringsalternativ.

Du kan bland annat filtrera ut att bara visa lägenheter i en viss storlek, med ett visst antal rum och som kostar en max summa i hyra. Du kan även filtrera om lägenheten ska ha en balkong eller om de har parkering som ingår.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Sunne

När du gör en filtrerad sökning så finns det även möjlighet att göra denna sökning till en så kallad Bostadsbevakning . Det kan vara smart att göra det för då slipper du själv att göra nya sökningar varje dag. Du behöver bara göra en enda sökning med de krav du har. När vi får in lediga lägenheter i Sunne som matchar dessa krav, då mailar vi dig. Att använda denna funktion är gratis men kräver att du registrerar dig.

Inom vilket område i Sunne vill du hitta lägenhet?

Sunne har många bra områden. Du kan bland annat välja att bo i Sunnemo , Gräsmark , Sunnersberg eller Lysvik .

Så tar du dig till Sunne

Det är inte så svårt att ta dig till Sunne eftersom att här går järnvägen Fryksdalsbanan samt att förbi staden har du E45.

Sunne har många sevärdheter och aktiviteter

De trakter som är runt Sunne och Fryken har en fantastisk natur. Det sägs även att dessa trakter är vad som inspirerade Astrid Lindgren till historien om Bröderna Lejonhjärta. Här finns det mycket att se och göra.

Något du inte får missa att göra är att ta ett besök på Rottneros park strax utanför Sunne. Denna blomster- och skulpturpark tog form 1950. Sedan har denna park även en tydlig koppling till traktens kulturella historia. Det eftersom att Rottneros herrgård är “Ekeby” i Selma Lagerlöfs Gösta Berlings saga.

Selma Lagerlöf, en av Sveriges främsta författarna föddes och växte upp i värmländska Sunne (Östra Ämtervik). Du kan nu besöka hennes gård, Mårbacka, som hon köpte tillbaka i familjens ägo efter författarframgångarna. Den är idag öppen för allmänheten.

Tossebergsklätten är ett annat besöksmål där du kan njuta av en vidunderlig utsikt. Denna ligger invid Östra Frykens västra strand i Sunne kommun.

Gillar du att röra på dig så kan du vandra längs med Sundsbergsleden. Den är på 6 km, men har en stor variation av naturupplevelser.

Du kan välja att bada i Fryksdalen med kalla Fryken eller bege dig till den närliggande sjön i Rottnen, och badplatsen Trötvik där det finns en lång sandstrand med utsikt över sjö och skog.

Sunne passar även för dig som gillar att ägna dig åt shopping. Det finns ett brett utbud av både stora och små butiker. Sunne är även bra för dig som vill aktivera dig i form av golf eller discgolf. Sunne sägs har Sveriges vackraste golfbana. I Sunne har du även ett spa, där du kan njuta av många sköna behandlingar.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

BostadsPortal är en trygg och säker sajt, så du kan vara helt lugn då du använder dig av vår portal. Du kan även vara trygg i att alla de som hyr ut har kollats upp noga. Så att hyra lägenhet i Sunne via en av de uthyrare du hittar här är även det mycket tryggt och säkert.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Om den hyreslägenhet i Sunne du hittar är perfekt i alla avseenden, förutom att den är för stor, så har du att smart alternativ. Det är att ändå hyra denna lägenhet så att du sedan kan hyra ut ett rum och på så vis ändå klara hyran. Du kan med våra digitala verktyg få bra hjälp med att hyra ut.

Om du vill hyra lägenhet i Sunne– använd dig av BostadsPortal

Här på BostadsPortal kan du hitta en hel del lediga lägenheter i Sunne. Du kan söka fram dem på olika sätt så väl som att du kan lägga upp en bostadsbevakning. Glöm inte att registrera dig hos oss, det är helt gratis! Det underlättar för dig att använda våra funktioner.

För att hitta en lägenhet i Sunne som passar dig, så är BostadsPortal den bästa sajten att använda dig av.

Har du funderingar över något speciellt eller en fråga du vill få svar på, testa först att kolla vår sida med FAQ. Annars är det även lätt att ta kontakt med oss via vår kundtjänst.

Vi hoppas att du här hos oss ska hitta en lägenhet i Sunne som matchar dina krav, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA