Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Kinna

Lediga lägenheter i Kinna

13 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
13 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 22 m²
Skene, Vallgatan
2 902 SEK11 timmar sedan

Liknande annonser i Kinna

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Kinna på BostadsPortal

Kinna ligger i Mark kommun och i Västra Götaland. Själva orten i sig ligger i Viskadalen och räknas till Sjuhäradsbygden. Vill du hyra lägenhet i Kinna så har du hamnat helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du söka efter lediga lägenheter i Kinna på mycket enkelt sätt.

När du bor i Kinna, så har du bara tre mil till Borås . Andra mindre orter som ligger nära är bland annat Skene och Viskafors .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Kinna

Vill du bo i en lägenhet i Kinna eller kan du tänka dig att bo på annat sätt? Du kan nämligen hitta andra bostadsalternativ här hos oss. Bland annat finns det hela hus som hyrs ut i Kinna . Du kan även hitta stugor och rum till uthyrning .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Kinna

Du som är ute efter just en hyreslägenhet i Kinna och vill hitta en snabbt du kan söka på två sätt. Snabbaste sökningen är via den ruta som finns allra längst upp på sidan. Dock bör du då vara medveten om att du kommer få ett sökresultat med alla bostadstyper. För att bara få fram lediga lägenheter i Kinna så ska du göra en avancerad sökning. Där kan du även filtrera din sökning på fler sätt.

Filtrera sökningen för att hitta en bra lägenhet i Kinna

När du ska leta efter en bra lägenhet i Kinna, så vill du säker att den ska vara på ett visst vis. Genom att göra en avancerad sökning så har du en mängd olika filtreringar du kan göra. Det så att sökresultatet ger dig lägenheter som passar de krav du har.

När du filtrerar din sökning så kan du bland annat välja hur många rum lägenheten ska ha som minst så väl som du kan fylla i minsta antal kvm. Du kan även göra filtreringar för att endast få fram lägenheter med balkong till exempel.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Kinna

Ett smart drag för att få fram lediga lägenheter i Kinna, utan att hela tiden göra egna sökningar är att använda dig av Bostadsbevakning . Denna tjänst är gratis, men kräver att du registrerar dig hos oss. Du kan efter du har gjort en filtrerad sökning klicka i att du vill ha en Bostadsbevakning. Det innebär att så snart nya hyreslägenheter i Kinna kommer in på vår sida, så får du mail och du kan då välja att ta kontakt med den som hyr ut.

Inom vilket område i Kinna vill du hitta lägenhet?

Kinna har flera trevliga områden du kan välja att bo inom. Bland annat kan du bo mitt i Kinna , eller närmare Skene . Du har även Örby .

Så tar du dig till Kinna

Till Kinna kan du ta dig via Riksväg 41. Sedan så går även flera andra vägar igenom orten. Bland annat länsväg 156. Du kan även åka tåg hit då Viskadalsbanan som trafikeras av Västtågens regiontåg mellan Borås och Varberg stannar här. Sedan kan du även ta bussen.

Vad du kan se och hitta på att göra i Kinna

När du bor i Kinna så finns det en del du kan hitta på att göra. Du har nära till natur och fritidsliv och det finns flera trevliga vandringsleder. Många av dem går igenom hela Marks kommun. Bland annat Hyssnaleden, Viskastigen och Kurirleden. I Marks kommun finns det dessutom hela 16 naturreservat. En av dessa är Assbergs raviner, som utgörs av ett ravinlandskap utmed ån Viskan söder om tätorten Skene.

Inom Marks kommun finns det även flera borgar, ruiner och kyrkor. Du har bland annat Hyssna gamla kyrka, Seatons jaktslott och Kattunga kyrkoruin. Inom Marks kommun finns det även flera museer. Bland annat Rydals museum, Klockaregården i Horred och Lockö kvarn.

Badhuset Kaskad i Skene är även det värt ett besök. Där finns det aktiviteter för hela familjen. Andra trevliga aktiviteter du kan göra är ridning, cykling och minigolf. I Kinna har du även Marks Golfklubb med en 18-håls bana.

Eftersom du bara har 3 mil till Borås, så kan du även ta dig dit för att se och göra saker. Du har då bland annat ett trevligt område att handla på, som heter Knalleland.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Du kan känna dig trygg när du använder dig av BostadsPortal. Vi har sett till så att sajten i sig är säker. Sedan har vi även sett till så att alla uthyrare är seriösa, så att du kan vara trygg när du ska hyra lägenhet i Kinna.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Kanske du har hittat en hyreslägenhet i Kinna, men den har lite för många rum? Du kan faktiskt då välja att hyra den lägenheten för att själv sedan hyra ut ett rum . Du får då bra hjälp med hyran och agerar lite av en hyresvärd du med. Du kan hyra ut rummet via oss och får då tillgång till smarta digitala verktyg.

Vill du hyra lägenhet i Kinna? - använd BostadsPortal för att hitta en som passar dig

BostadsPortal är en sajt som samlar uthyrare och de som vill hyra på en och samma plats. Här hos oss är det enkelt att söka efter lediga lägenheter i Kinna. Om du ser till att registrera dig hos oss så får du även tillgång till bra funktioner, som bland annat bostadsbevakning. Hos oss är du trygg och säker, både när du vistas på sajten och när du väl hittat en lägenhet i Kinna att hyra. För alla uthyrare här är seriösa.

Här hos oss på BostadsPortal kan du enkelt söka efter hyreslägenhet i Kinna, samt även hitta andra bostadsalternativ, som hyra hus, hyra stuga eller hyra ett rum.

Vi har en bra kundtjänst ifall du vill kontakta oss och ställa en fråga. Du kan även kika på vår FAQ-sida där du har vanliga frågor och svar.

Vi på BostadsPortal håller våra tummar för att du ska hitta den perfekta lägenheten i Kinna, lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA