1 rums lägenhet i Österskär

Åkersberga, Österskär - Angantyrvägen
1 december
1/ Rum
25/ m2
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
9 000 kr
Månadshyra
1 december

Kostnader

Månadshyra
9000 kr

Beskrivning

Attefallshus med takterrass hyras ut från 1 december. Interiören är ljus och luftig med en inre takhöjd på 330 cm och sov loft. Glasfronten har överfönster som öppnar upp interiören ända upp till taket. Huset har modernt badrum med golvvarme, dusch, toalett och handfat samt fräscht kök med ugn, spis och kylskåp med frysfack. Tvättmaskin finns. Egen parkeringsplats finns vid huset. Huset är omöblerat. Måtten är 6.58m x 3.80 med – 25 kvm. Huset är i byggt 2015.
Huset ligger bara 1 min från Österskär station (Roslagsbanan) varifrån man kommer till Stan (Tekniska Högskolan/Östra Station) på 35 min med snabbtåget. Österskärs Havsbads med badstrand och café och restaurant ligger 12 min gångväg ifrån huset. Åkersberga Centrum ligger 2 tågstationer från Österskär station med 80+ affärer. Österskär är ett mycket lugnt område.
Om du/ni är intresserad av att hyra huset, skicka ett mail till mig med information om dig/er, samt lämnar ett mobilnr. Då ringer jag tillbaka. Jag kommer att välja en lugn person (alternativt ett par) till detta trevliga hus. Pris 9000,- per månad inkl. el och vatten. 1 månads hyra betalas i förskott vid kontrakt samt 1,5 månadshyra i depositum innan inflyttning. Uppsägelsestid åt båda håll är 1 månad efter månadsskiftet efter uppsägning.

Se bostaden på en karta