Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Åhus

Lediga lägenheter i Åhus

2 Resultat
Alla rum
Alla rum3 rum4 rum
2 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
4 rum lägenhet på 88 m²
Åhus, Västra Järnvägsgatan
7 629 SEK18 timmar sedan
Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Åhus på BostadsPortal

En bit från Kristianstad så hittar du Åhus, som ligger vid Helges å, som har utlopp i Hanöbukten. Denna ort i Skåne är mycket vacker och en trevlig plats att bo på! Om du vill hitta lediga lägenheter i Åhus så har du hamnat helt rätt, då vi har en hel del av just detta.

När du bor i Åhus så har du som sagt nära till Kristianstad men även till Bromölla samt en hel del andra mindre orter.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Åhus

Du kan som sagt hyra lägenhet i Åhus, men du har även andra bra bostadsalternativ att välja på. Du kan till exempel välja att hyra ett helt hus i Åhus om du föredrar det. Sedan går det också att hyra stuga så väl som du kan hyra rum i Åhus .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Åhus

Då du ska börja söka efter lediga lägenheter i Åhus så har du två sökfunktioner att välja på. Snabbaste sättet att få fram en lista på lediga bostäder i Åhus är att göra en snabbsökning. Dock ger den sökningen dig ett resultat som kommer visa alla bostadstyper. Vill du endast få fram lägenheter, gå vidare till vår avancerade sökning. Där kan du även filtrera efter andra krav och önskemål.

Gör en avancerad sökning för att hitta en hyreslägenhet i Åhus

Du som bestämt dig för att det är en hyreslägenhet i Åhus du vill ha, du ska så klart bara söka efter lediga lägenheter i Åhus. Detta gör du enklast genom att använda dig av vår avancerade sökning. Där kan du klicka i att du bara vill se lägenheter samt att du även kan filtrera efter andra saker.

Du kan till exempel klicka i att du bara vill se lägenheter med balkong eller att du vill att det ska finnas en tillhörande parkering. Annat du kan filtrera efter är inflyttningsdatum, vad hyran max får kosta och så vidare.

Bostadsbevakning gör det enklare för dig att hitta lägenhet i Åhus

Du som vill hyra lägenhet i Åhus, du kan söka efter lediga lägenheter i Åhus hur många gånger du vill. Men du som vill göra det lite enklare för dig själv, du ska testa Bostadsbevakning . För att nå denna tjänst så måste du registrera dig hos oss. Sedan gör du en filtrerad sökning, klickar i Bostadsbevakningen och sedan är det bara att vänta på mail från oss. Vi mailar dig nämligen varje gång vi får in matchande lägenheter.

Inom vilket område i Åhus vill du hitta lägenhet?

Åhus har inte så många olika områden att bo inom, utan det är främst centrala Åhus som gäller.

Ta dig enkelt till Åhus

Du kan enkelt ta dig till Åhus då du har länsväg 118 som sedan går samman med E22.

Se och göra i Åhus

Åhus har en hel del att bjuda på, tack vare det fantastiska läget vid vattnet. Här har du en massa sevärdheter, naturupplevelser och aktiviteter. Gillar du att bada så har du Täppet med Åhusbryggan. Denna vackra strand har pastellfärgade badhytter, vit sandstrand och kristallklart vatten.

Åhus har även ett naturreservat, vid namn Äspet naturreservat. Det ligger nästan mitt i staden. Detta reservat har ett kargt landskap med sanddyner och barrträd. Här finns även en fågellagun. Vid Snickarhakens parkering finns ett utomhusmuseum.

I Åhus tillverkas det vodka och du kan ta ett besök på fabriken Absolute Home. Du får då en guidad tur samt höra historien om Absolut Vodka.

Ta gärna ett besök på Ålakusten. Denna kust ligger mellan Åhus och Kivik och längs med så finns det gamla ålabodar, varav en är i bruk än idag.

Åhus har en egen ringmur, som kom till under 1200–1400 talet då handeln blomstrade här. Ta en tur runt denna mur och även runt om i centrala Åhus för att se mer historia.

Åhus är även starkt förknippad med glass, då Ottoglass så klart. Detta kan du äta på Otto och Glassfabriken.

I Åhus finns det också en vacker kyrka vid namn Sankta Maria kyrka. Den har legat där i över 900 år.

Åhus har precis som Hornborgasjön i Västra Götaland ett eget ställe där tranorna samlas. De samlas nämligen varje år vid sjön Pulken i mars-april varje år.

Sedan har Åhus även en massa bra ställen där du kan äta gott!

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du letar efter en lägenhet i Åhus så kan du göra det på våra sidor och samtidigt känna dig både trygg och säker. Vi garanterar dig även att det är helt säkert att hyra lägenhet i Åhus via våra uthyrare, som alla är mycket seriösa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du hittat en hyreslägenhet i Åhus, men i fel storlek? Om så är fallet, varför inte hyra det ändå. Du kan ju faktiskt välja att hyra ut ett rum till någon som söker efter just detta. Du kan så klart hyra ut rum med hjälp av oss. För då får du tillgång till digitala verktyg.

BostadsPortal – när du letar efter en lägenhet i Åhus

För att du ska kunna hitta lediga lägenheter i Åhus och ha tillgång till många bra funktioner, se då till att du registrerar dig här hos oss på BostadsPortal. Flera av våra tjänster är dessutom helt gratis. Att hitta en lägenhet i Åhus med hjälp av oss går ofta snabbt och lätt. Sedan kan du även söka efter lediga bostäder i andra orter och städer med.

Du hittar inte bara lediga lägenheter här hos oss utan du kan även hitta rum , stugor och hus i Åhus som hyrs ut. Det i Åhus så väl som i övriga Sverige.

Undrar du över något särskilt eller vill du ställa en viss fråga? Se då till att ta kontakt med vår kundtjänst. Ett annat sätt är att besöka vår FAQ-sida. På den sidan har vi sett till att samla flera vanliga frågor med svar.

Vi på BostadsPortal hoppas på att du ska hitta en bra lägenhet i Åhus, stort lycka till!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA