Lägenheter i Göteborg kommun

 

379 annonser matchar din sökning                             

 

student som söker 1:a el. 2:a Förstahand eller Andrahand 1-2 år

Jag bor och har förstahand kontrakt i Hagfors med Hagforshem AB. Jag får etableringsersättning från AF och försäkringskassan.
Jag är en lugn kille, rökfri, djurfri, inga betalningsanmärkningar . Jag studerar SAS 1 (Svenska som Andra Språk) men det finns inte SAS 2 och SAS 3 i min ort därför jag vill flytta till Storstad.
Dessutom, jag ska fortsätta på universitet på Byggingenjör för att jag har läst två år i hemland.

 

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

NYBYGGD LÄGENHET 2013 - i Etage´villa. EN person, eller ETT PAR : Lägenheten är avsedd för en, eller två personer, gärna ett par, med tanke på den väggfasta dubbelsängen. Det är en 33 m2 stor våning, på eget plan. En 1:a med sovalkov, eller en 1,5:a, om man hellre vill. VILLA / " EGEN STUGA " …… : Vår tanke har varit att lägenhetens ska upplevas som ett modernt, välkomponerat litet Torp, eller som en stor Kolonistuga, - där det ligger på sitt egna plan, med den gröna omgivningen runtomkring och utan störande grannar vägg i vägg, inpå. AVANCERAD ”COMPACT LIVING" : Vi har varit noga med att den ska vara luftig och varm på en gång. Den andas avancerad ”Compact Living” rakt igenom ! - Lägenheten får dagsljus från flera fönster mot väster och söder, samt med inredning, färgval och belysning, just med tanke på ljuset. KÄNSLA: Den upplevs som rymlig, pga den väldisponerade entre´n som vetter öppet mot lägenheten. // - Hallen upplevs som en integrerad del av boendet, med sina väggfasta garderober och de inbyggda vitvarorna, invid ett extra utrustat samt golvvarmt, kombinerat badrum / tvättstuga. // - Till det kommer det stora allrummet, med sitt fullt inredda kök längs en 1/2 kortsida, samt den infällda sovalkoven med sin uppfällbara sängen. En stor garderob ingår naturligtvis, så inget behöver ligga och ta plats i onödan. HÖG STANDARD : Riklig utrustning, Alla faciliteter Många bekvämligheter. Badrum; Golvvärme, handdukstork, dusch samt tvättmaskin och torktumlare. Köksdel; Inbyggd kyl och frys, mikro, induktionsspis och varmluftsugn. Komplett köksutrustning. Förvaring; Garderober inbyggda i hall, samt större förråd bakom dörr i rum. Städ; Dammsugare + övrigt. VÄRME : - Värme ingår i hyra. EL: - Ingår ej. Inbyggd elmätare i hallen. KOMMUNIKATIONER : Buss; - 5 min promenad till buss - en gång i kvarten. 20 min. färd till Centrala Göteborg, Norra älvstranden, bad samt båthamn i Björlanda. // - Bil; - Några minuter till Volvo samt ca 15 till Göteborg City Airport i Säve. // - Cykel; - 25 min till Eriksberg och Lindholmens Sciencepark, Chalmers o. Backateatern samt hamnfärja till Järntorget och Majorna. PARKERING: På gatorna i anslutning till huset. Tillfällig P. på uppfart enligt överenskommelse. DIGITALA SPEC / MEDIA : Del i Bredband via intern router, / Digitalbox för Boxer, samt TV avgift ingår i hyra. TV av enklare standard kan ombesörjas. TELEFON : Via eget mobilabonnemang. LÄGE : Naturnära. Utmärkt läge för "utefolk" med intresse för friluftsliv och fysisk aktivitet. Högst uppe på kulle invid Göteborgs största park. Utsikt, med vy över fornborg från järnåldern, Burshäll. Omväxlande spår och terräng för löpträning, skidor och Mountinbike. Elljusspår. Plats för Cykel / Kanot / Kajak kan ordnas. SOCIALT : Lugnt och tryggt. Harmonisk med stabilt grannskap. HYRA : 7.500 kr / Deposition : En månadshyra. Uppsägning för helårshyrande - 2 månader

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 33 m²
 • 7 500 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyrenoverad vindsvåning centralt i Göteborg.10 min ifrån centrum.Nyss renoverad med målning och tapetsering.Trägolv mm. Fin utsikt.Fin gård emot Gatheimska trädgården .Fin tvättstuga.Bra grannar.Delvis möblerad.Soffa köksbord säng mm.4 våningen av 4.Uthyres omgående.Hyra 7000 kr.Uthyres med en början av 6 månader.med förlängning.Vid intresse kontakta per telefon eller mejl.Susanne.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 57 m²
 • 7 000 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Jag vill nu hyra ut min mysiga 1:a i göteborg mot en 1:a i Stockholm eller en 2a med låg hyra. Jag planerar att börja jobba i stockholm i höst. Lägenheten är fullt möblerad, internetuppkoppling och kabel tv finns. Det finns en köksvrå, toalett och tillgång till tvättmaskin finns. Passar perfekt till studerande eller du som planerar att flytta till Göteborg. Bussar mot stan ligger endast 3 min bort och spårvagn 8-10 min beroende hur snabbt du går :) Kommer även lägga upp bilder. Om detta låter intressant så är det bara att höra av dig!

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 26 m²
 • 2 500 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Stor fin 2a med öppen planlösning på Götabergsgatan i Vasastan/Avenyn hyrs ut till sista maj med chans till förlängning. Lgh har både egen diskmaskin och tvättmaskin. Stort förråd finns inne i lgh och det finns även en vind. Högt i tak med stora fönster. Passar bra för par. Hyres ut till skötsam ickerökare. Rökförbud i hela huset och på gården.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 70 m²
 • 8 500 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Second floor of a two apartment building (house) built 2013. Located only two minutes walk to the bus station (runs every 10-15min down town, approx. 25 min ride) and 5 minutes to the sea. Very quiet residential area with a mix of families and couples. The house is newly built and has all the utilities needed, including two large TV, broadband, washer, dryer, dish washer, microwave, large fridge and freezer and an excellent gas BBQ on the veranda / Balcony. Closest station: Östra Lindås (Billdal)

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 77 m²
 • 15 000 kr
 • Andrahand 0-1 år

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ett modernt, möblerat parhus i Göteborg uthyres i upp till 4 månader endast från 25 november 2014 till 25 mars 2015, utan möjlighet till förlängning. Huset ligger i lugna Hildedal på Hisingen och det tar 5 min med bil eller 7 min med buss till Backaplan. Busshållplatsen går man till på 1 min, och restiden till Nordstan är 10 min. Bussen går var 5-15 min. Hisingsparken ligger 10 min promenad bort. Det är en väldisponerad fyra med öppen planlösning med två sovrum, ett allrum, ett vardagsrum och kök. På nedre våningen finns det ett stort kök med matplats och man har allt man behöver spis, varmluftsugn, diskmaskin och kyl/frys. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet som är möblerat med en stor soffa, soffbord, en TV, en bokhylla och ett skrivbord. Det finns också en toalett med dusch. Golvvärme finns på hela undervåningen. På övervåningen finns två sovrum; ett stort sovrum med dubbelsäng med tre garderober och ett mindre med våningssäng med två sovplatser samt garderob.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 95 m²
 • 10 000 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Centrum . 19 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 19 m²
 • 3 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Förråd Garage kan erbjudas Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handdukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 8 868 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Beskrivning: Bifrost ligger strax väster om Mölndals centrum, intill Toltorpsdalen och naturområdet Safjället. I omgivningen finns livsmedelsaffär, förskola och grundskola. Området består av två u-formade gårdar. Under 2005-2006 utfördes en omfattande tillbyggnad med två lamellhus och en loftgångsvåning på det befintliga takvalvet. Husen har fem våningar. Bostaden har: Badkar Internetuppkoppling möjlig Kök Uteplats Planlösning:Avvikelser från planlösningen kan förekomma. Övrigt:Under våren 2014 har vi påbörjat en badrumsrenovering i området. Renoveringen är uppdelad i etapper med en till två trapphus i varje etapp och arbetet kommer att pågå i två-tre år i området. Stambytet kommer att ta 6-10 veckor och under den tiden så kommer man inte att kunna använda wc och dusch. Under viss tid kommer man heller inte att kunna använda vatten och avlopp i köket. Det kommer under den här tiden att finnas provisoriskt wc och dusch i anslutning till fastigheten. Som kompensation för de störningar i boendet som dessa arbeten innebär, så kommer varje lägenhet att få en hyresfri månad när arbetet i respektive trapphus är klart. För de standardhöjande åtgärder som badrumsombyggnaden innebär, så kommer hyran att höjas med 410 kronor per lägenhet och månad. Hyreshöjningen är inräknad i den angivna hyran. Mölndalsbostäders hyresgäster har en lägre grundhyra för att själva kunna påverka sitt boende. Det för att vi vill att våra hyresgäster ska trivas i sina lägenheter och få medinflytande över om och när det ska renoveras för att ge sin lägenhet den där extra känslan! Det innebär att hyresgästerna själva ansvarar för underhåll och byte av ytskikten, t ex tapeter, mattor, köks- och garderobsluckor i sina lägenheter. Våtutrymmen ansvarar Mölndalsbostäder för. För att göra underhåll i sin lägenhet kan man beställa Plusval, kostnaden läggs då som ett tillägg till hyran under 72 månader. För den här lägenheten har vi rekommenderat Plusval för tapetsering av vardagsrum, kök samt hall med en kostnad om 243 kronor i månaden. Även denna kostnad är inräknad i den angivna hyran. Mer information om Plusval finner du i broschyren ovan. Vi sorterar enligt följande; 1. Nuvarande hyresgäst med boendetid längre än 36 månader i nuvarande lägenhet. 2. Sökande som har arbete i Mölndal och som saknar egen bostad i kommunen. Dessa sorteras på registreringstid. 3. Om inga sökande uppfyller ovan ställda prioriteringsgrunder erbjuds bostaden den som har längst registreringstid. Den sökandes årsinkomst före skatt ska uppgå till minst 3 gånger årshyran. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 46 m²
 • 4 568 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Fin utsikt Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 9 373 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Snabb inflyttning Beskrivning: Bifrost ligger strax väster om Mölndals centrum, intill Toltorpsdalen och naturområdet Safjället. I omgivningen finns livsmedelsaffär, förskola och grundskola. Området består av två u-formade gårdar. Under 2005-2006 utfördes en omfattande tillbyggnad med två lamellhus och en loftgångsvåning på det befintliga takvalvet. Husen har fem våningar. Bostaden har: Balkong Förråd Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Planlösning:Avvikelser från planlösningen kan förekomma. Övrigt:Under våren 2014 har vi att påbörjat en badrumsrenovering samt köksombyggnad i området. Renoveringen är uppdelad i etapper med en till två trapphus i varje etapp och arbetet kommer att pågå i två-tre år i området. Stambytet kommer att ta 6-10 veckor och under den tiden så kommer man inte att kunna använda wc och dusch. Under viss tid kommer man heller inte att kunna använda vatten och avlopp i köket. Det kommer under den här tiden att finnas provisoriskt wc och dusch i anslutning till fastigheten. I samband med badrumsrenoveringen kommer det även att genomföras en köksombyggnad. Man kommer då att få ett helt nytt kök; nya köksluckor, skåp, lådor, bänkskivor, vitvaror, tapeter och golv. Som kompensation för de störningar i boendet som dessa arbeten innebär, så kommer varje lägenhet att få en hyresfri månad när arbetet i respektive trapphus är klart. För de standardhöjande åtgärder som badrums- samt köksombyggnaden innebär, så kommer hyran att höjas med 960 kronor per lägenhet och månad. Hyreshöjningen är inräknad i den angivna hyran. Mölndalsbostäders hyresgäster har en lägre grundhyra för att själva kunna påverka sitt boende. Det för att vi vill att våra hyresgäster ska trivas i sina lägenheter och få medinflytande över om och när det ska renoveras för att ge sin lägenhet den där extra känslan! Det innebär att hyresgästerna själva ansvarar för underhåll och byte av ytskikten, t ex tapeter, mattor, köks- och garderobsluckor i sina lägenheter. Våtutrymmen ansvarar Mölndalsbostäder för. För att göra underhåll i sin lägenhet kan man beställa Plusval, kostnaden läggs då som ett tillägg till hyran under 72 månader. En kostnad om 335 kronor i månaden till och med 2020-01-31 för Plusval som avser tapetsering av vardagsrum, kök, hall samt sovrum 3 är inräknat i den angivna hyran. För den här lägenheten har vi även rekommenderat tapetsering av sovrum 1 samt byte av golvmattor i sovrum 1 samt vardagsrum med en kostnad om 217 kronor i månaden i 72 månader, även denna kostnad är inräknad i den angivna hyran. Mer information om Plusval finner du i broschyren ovan. Vi sorterar enligt följande; 1. Nuvarande hyresgäst med boendetid längre än 36 månader i nuvarande lägenhet. 2. Sökande som har arbete i Mölndal och som saknar egen bostad i kommunen. Dessa sorteras på registreringstid. 3. Om inga sökande uppfyller ovan ställda prioriteringsgrunder erbjuds bostaden den som har längst registreringstid. Den sökandes årsinkomst före skatt ska uppgå till minst 3 gånger årshyran. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 92 m²
 • 8 461 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Fin utsikt Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 9 541 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Fin utsikt Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 44 m²
 • 8 037 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Beskrivning: Nyrenoverad lägenhet med nytt kök och badrum Bostaden har: Balkong Bilplats kan erbjudas Diskmaskin i lgh Dusch Förråd Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 86 m²
 • 12 520 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Centrum . 97 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 97 m²
 • 3 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Bostaden har: Dusch Förråd Kök Portlås Porttelefon Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 26 m²
 • 4 666 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Fin utsikt Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 44 m²
 • 7 868 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Göteborg . 85 kvm fördelat på 4 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 85 m²
 • 3 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Göteborg . 62 kvm fördelat på 3 rum.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 62 m²
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Beskrivning: Bifrost ligger strax väster om Mölndals centrum, intill Toltorpsdalen och naturområdet Safjället. I omgivningen finns livsmedelsaffär, förskola och grundskola. Området består av två u-formade gårdar. Under 2005-2006 utfördes en omfattande tillbyggnad med två lamellhus och en loftgångsvåning på det befintliga takvalvet. Husen har fem våningar. Bostaden har: Badkar Balkong Förråd Internetuppkoppling möjlig Kabel-TV Klädkammare Kök Planlösning:Avvikelser från planlösningen kan förekomma. Övrigt:Under våren 2014 har vi att påbörjat en badrumsrenovering samt köksombyggnad i området. Renoveringen är uppdelad i etapper med en till två trapphus i varje etapp och arbetet kommer att pågå i två-tre år i området. Stambytet kommer att ta 6-10 veckor och under den tiden så kommer man inte att kunna använda wc och dusch. Under viss tid kommer man heller inte att kunna använda vatten och avlopp i köket. Det kommer under den här tiden att finnas provisoriskt wc och dusch i anslutning till fastigheten. I samband med badrumsrenoveringen kommer det även att genomföras en köksombyggnad. Man kommer då att få ett helt nytt kök; nya köksluckor, skåp, lådor, bänkskivor, vitvaror, tapeter och golv. Som kompensation för de störningar i boendet som dessa arbeten innebär, så kommer varje lägenhet att få en hyresfri månad när arbetet i respektive trapphus är klart. För de standardhöjande åtgärder som badrums- samt köksombyggnaden innebär, så kommer hyran att höjas med 960 kronor per lägenhet och månad. Hyreshöjningen är inräknad i den angivna hyran. Mölndalsbostäders hyresgäster har en lägre grundhyra för att själva kunna påverka sitt boende. Det för att vi vill att våra hyresgäster ska trivas i sina lägenheter och få medinflytande över om och när det ska renoveras för att ge sin lägenhet den där extra känslan! Det innebär att hyresgästerna själva ansvarar för underhåll och byte av ytskikten, t ex tapeter, mattor, köks- och garderobsluckor i sina lägenheter. Våtutrymmen ansvarar Mölndalsbostäder för. För att göra underhåll i sin lägenhet kan man beställa Plusval, kostnaden läggs då som ett tillägg till hyran under 72 månader. För den här lägenheten har vi rekommenderat Plusval för tapetsering sovrum 1 med en kostnad om 72 kronor. Kostnaden är även den inräknad i den angivna hyran. Mer information om Plusval finner du i broschyren ovan. Vi sorterar enligt följande; 1. Nuvarande hyresgäst med boendetid längre än 36 månader i nuvarande lägenhet. 2. Sökande som har arbete i Mölndal och som saknar egen bostad i kommunen. Dessa sorteras på registreringstid. 3. Om inga sökande uppfyller ovan ställda prioriteringsgrunder erbjuds bostaden den som har längst registreringstid. Den sökandes årsinkomst före skatt ska uppgå till minst 3 gånger årshyran. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 62 m²
 • 6 047 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Fin utsikt Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 9 541 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Göteborg . 31 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 31 m²
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Göteborg . 45 kvm fördelat på 2,5 rum, med en hyra på 5 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 45 m²
 • 5 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Hisingen . 9 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 9 m²
 • 3 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Göteborg . 60 kvm fördelat på 3 rum, med en hyra på 6 890 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 60 m²
 • 6 890 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Beskrivning: Lugnt och trevligt område med goda kommunikationer, nära till Frölunda Torg och havet inom cykelavstånd. Bostaden har: Balkong Bilplats kan erbjudas Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kabel-TV Klädkammare Kök Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Övrigt:Garage- och p-platser finns, men viss kö kan förekomma. Hyra enligt 2014 års avtal. Hyresvärden önskar:Sökande sorteras efter registreringstid. Inga betalningsanmärkningar accepteras. Inkomst minst 3 gånger årshyran. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 81 m²
 • 7 995 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 44 m²
 • 7 363 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Nyproduktion Beskrivning: Ljus och trevlig lägenhet i nybyggd fastighet i trivsamma Majorna. Här finns närheten till skola, matbutik, grönområden och allmänna kommunikationer. Bostaden har: Balkong Dusch Fin utsikt Förråd Garage kan erbjudas Hiss Internetuppkoppling möjlig Kök Portlås Porttelefon Torktumlare i lgh Tvättmaskin i lgh Planlösning:Öppen planlösning med fina materialval. Rummen har ekparkett och målade väggar i ljusa färger. Klinker i hallen och vita innerdörrar. Badrummet har klinker, är helkaklat och utrustat med handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Köket är förberett för diskmaskin. Övrigt:Lägenheten ligger i en modern och energieffektiv fastighet där varje lägenhet har individuell mätning av el och vattenförbrukning som tillkommer till hyran. Mätarna avläses månadsvis och förbrukningen debiteras på hyresavin. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 9 541 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Innerstaden . 20 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 3 800 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 20 m²
 • 3 800 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Centrum . 50 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 7 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 50 m²
 • 7 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Centrum . 1 rum, med en hyra på 3 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 3 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Innerstaden . 23 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 9 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 23 m²
 • 9 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Hisingen . 13 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 13 m²
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Snabb inflyttning Beskrivning: Fastigheten ligger på sydvästra Hisingen och utgör en del av Torslanda centrum. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av bostadshyreshus. Alla kollektiva kommunikationer finns på gångavstånd. Hållplatser för både bussar och spårvagnar bl. a. mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget. Här sitter man bekvämt med tillgång till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva. Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns kläd- och prydnadsbutiker, samt bageri, lunchmöjligheter och gym m.m. På fastigheten finns 4 st byggnader innehållande i huvudsak butiker och hyreslägenheter. Bostaden har: Bilplats kan erbjudas Dusch Fin utsikt Förråd Internetuppkoppling möjlig Kabel-TV Kök Planlösning:Rymlig etta med öppen planlösning. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 33 m²
 • 3 589 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i TORSLANDA, Göteborg

Lägenhetsnr1024-0006Antal rum, Yta1 rok, 33 kvmHyra3 589 kr/månHissHiss finns ej.Våning2 av 2Tillträde2014-12-01BeskrivningFastigheten ligger på sydvästra Hisingen och utgör en del av Torslanda centrum. Omgivande bebyggelse utgörs huvudsakligen av bostadshyreshus. Alla kollektiva kommunikationer finns på gångavstånd. Hållplatser för både bussar och spårvagnar bl. a. mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget. Här sitter man bekvämt med tillgång till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva. Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns kläd- och prydnadsbutiker, samt bageri, lunchmöjligheter och gym m.m. På fastigheten finns 4 st byggnader innehållande i huvudsak butiker och hyreslägenheter.BalkongParabol ej tillåten.TvAnsluten till kabelnät.InternetFast lina.Gemensamma utrymmenDet finns källarförråd och tvättstuga. Fastigheten BeteckningTorslanda 95:1KommunGöteborgOmrådeHisingenByggår1973AreaTotal area, 6 677 kvm, fördelat på: Bostad, 871 kvm Butik, 4 578 kvm Industri/lager, 16 kvm Kontor, 244 kvm Övrigt, 968 kvm Service Här sitter man bekvämt med tillgång till alla servicefunktioner man kan tänkas behöva. Kommersiell och offentlig service finns på torget. Här finns kläd- och prydnadsbutiker, samt bageri, lunchmöjligheter och gym m.m. Kommunikationer Alla kollektiva kommunikationer finns på gångavstånd. Hållplatser för både bussar och spårvagnar bl. a. mot Göteborgs centrum och ut mot Göteborgs norra skärgård utgår från torget. Parkering Fri parkering för besökare finns precis intill fastigheten. Finns även garageplats att hyra som blir ledig per omgående för en kostnad av ca 350 kr/månad. Registrering hos hyresvärden krävs

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 3 589 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Hisingen . 90 kvm fördelat på 4 rum, med en hyra på 4 000 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 90 m²
 • 4 000 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Centrum . 35 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 7 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 35 m²
 • 7 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Innerstaden . 40 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 9 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 40 m²
 • 9 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Innerstaden . 25 kvm fördelat på 1 rum.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 25 m²
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Beskrivning: OBS ! Omgående inflyttning Bostaden har: Internetuppkoppling möjlig Kök Övrigt:Sökande rangordnas efter registreringstid på Boplats Hyresvärden önskar:Högst en tredjedel av sökandes bruttoinkomst bör gå till hyran. Max 2 betalda betalningsanmärkningar, varav ingen får avse hyra. Godkända boendereferenser från tidigare boende. Max 6 boende. Registrering hos hyresvärden krävs.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 72 m²
 • 5 786 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Innerstaden . 47 kvm fördelat på 1,5 rum, med en hyra på 10 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 47 m²
 • 10 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Centrum . 55 kvm fördelat på 2,5 rum, med en hyra på 2 800 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 2 800 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Göteborg . 50 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 7 293 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 50 m²
 • 7 293 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Centrum . 54 kvm fördelat på 2 rum, med en hyra på 9 200 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 54 m²
 • 9 200 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Göteborg . 17 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 3 800 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 17 m²
 • 3 800 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Centrum . 35 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 6 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 35 m²
 • 6 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Östra Göteborg . 19 kvm fördelat på 1 rum, med en hyra på 2 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 19 m²
 • 2 500 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Närområdet Minilivs nära. Området Underbart område vid Göteborgs hamn med härliga promenadstråk. Nära till service och kommunikationer, både buss och färja finns tillgänglig i närområdet.Fastigheten är byggd år 2012.Mycket fin innergård med lekplats och grönytor.Parkeringsgarage för bilar finns i källarplan, här finns även cykelrum och en cykelstation där du kan serva din cykel (luftpåfyllning med tryckluft).Alla lägenheter har terass, balkong eller uteplats samt tvättmaskin och torktumlare alternativ kombimaskin.Grundutbudet från Com Hem ingår med 15 analoga TV Kanaler.Kallhyra där det tillkommer kostnad för din enskilda förbrukning av el, värme och varmvattenförbrukning. Området Härligt område, nära till det mesta! Våning 7 Område Lindholmen Ledig fr.o.m 2015-02-01 Sista anmälningsdag 2014-11-06 För att kunna söka lägenhet hos oss behöver du vara registrerad i vår kö. Registreringen är helt kostnadsfri.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 55 m²
 • 8 365 kr
 • Förstahand

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Innerstaden . 90 kvm fördelat på 3,5 rum, med en hyra på 6 200 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 90 m²
 • 6 200 kr
 • Ospecificerat

Hyresbostad: Ledig lägenhet i Göteborg

Ledig lägenhet i Göteborgs stad - Västra Centrum . 1 rum, med en hyra på 3 500 kr/mån.

 • Göteborg
 • Lägenheter
 • 3 500 kr
 • Ospecificerat
Typ av boende

Min. antal rum
Max. antal rum
Max. hyra
Max. storlek m²
Fritext eller referensnr.
Hyresperiod
Fakta och detaljer
Område (klicka på kartan)
Valda kommuner:
    Göteborg

Hyreslägenheter i Västra Götaland, Göteborg

Sökmöjligheter

Önskar du att hitta en hyreslägenhet i Västra Götaland län, Göteborg kommun, har du kommit till rätta sida. På denna sida hittar du alla lediga lägenheter, som det går att söka just nu i Göteborg.

I sökkriterierna kan du under "hyresperiod" bestämma om du vill söka bostadsannonser med lägenheter i förstahand eller andrahand.

Kontakta uthyrare

På BostadsPortal.se visar vi alla lediga hyresbostäder i hela Sverige. Vi har tusentals egna unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från många av de andra ansedda sajter. För att söka en bostad måste du kontakta uthyraren direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, är det möjligt att få kontakt till uthyrarna i Göteborg kommun omedelbart.

Lägg upp en bevakning

Hittar du inte exakt rätt hyreslägenhet just nu, så kan du prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när en passande hyreslägenhet blir ledig i Göteborg kommun.

Vem är du som hyresgäst?

Du har även möjligheten att låta uthyrarna komma till dig i stället. Upprätta en sökesannons med en bra bild och beskrivning av dig själv och dina önskemål om bostad, så kan du bli kontaktad direkt av uthyrare i Göteborg kommun, som har en bostad som matchar dina önskemål. Om du har bråttom, eller letar du efter något alldeles speciellt, kan du välja att uppgradera din sökesannons till en premiumannons och få ännu bättre resultat. Köper du ett HittaBostadsPaket så får du alltså en kostnadsfri uppgradering.

Kom ihåg, att den här sidan endast handlar om lägenheter som ligger i Västra Götaland län, Göteborg kommun. Om du inte söker exakt det, kan du ändra i dina sökkriterier ovan och se andra möjligheter.

Se andra lediga hyresbostäder i närheten
Support
Support