Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Norrköping

Studentbostäder i Norrköping

112 Resultat
112 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 69 m²
Sylten-Oxelbergen, Rådmansgatan
7 827 SEK12 timmar sedan
Sida1av 7

Liknande annonser i Norrköping, max. 8 000 kr

Mer om studentbostäder i Norrköping

Så du söker studentbostad i Norrköping! Vad trevligt. Här kan du hitta små, billiga, studentbostäder, lägenheter eller rum, som passar för studenter med skral kassa. Du kan även söka efter större lägenheter som passar bra att dela med en vän eller hitta rum i kollektiv.
I Norrköping kan du läsa på LiU, Linköpings universitet, som erbjuder studier för bland annat dig som vill bli lärare, arbetsterapeut eller miljövetare. Campus Norrköping ligger nära city i Norrköpings industrilandskap. Du hittar kartor och vägbeskrivningar över Campus Norrköping här. Här finner du Kåkenhus, LiU Norrköpings kårhus, med bibliotek och lunchmöjligheter.

Hitta lediga studentlägenheter i Norrköping

Ska du plugga på LIU, men hålla till på campus Norrköping så är det bra att hitta lediga studentlägenheter i Norrköping. LIU, alltså Linköpings universitet har campus i både Linköping och Norrköping. Du kan välja att bo helt själv i en lägenhet, i korridor eller i kollektiv. Bostadssituationen i Norrköping är bättre än i andra städer, men du bör ändå vara ute i god tid genom att leta efter lediga studentbostäder i Norrköping. Som studentstad så har Norrköping under 2023 tagit sig in på listan över Sveriges tio bästa studentstäder. Här finns det mesta du kan tänka dig.

Att söka studentbostad i Norrköping

Som för alla andra studentorter gäller det att vara ute i så god tid som möjligt och att söka aktivt efter din kommande studentbostad så att du får den i tid till terminsstarten. Du kan finna studentboenden i form av korridorsrum eller studentlägenheter, andra- eller förstahandskontrakt, rum, eller bo i kollektiv. I Norrköping är det ofta brist på lediga små lägenheter vid studieterminsens start, så försök att finna en bostad att dela, med vänner eller genom att finna andra studenter i samma situation som du kan hyra en större lägenhet ihop med.

  • Var aktiv och leta efter boende i alla möjliga kanaler. Utnyttja ditt sociala nätverk och sprid ut till vänner och bekanta att du ska studera i Norrköping och att du letar efter ett studentboende, ett rum eller en hyresbostad för den kommande terminen. I ju bättre tid du är ute desto bättre. Leta även efter Facebooksidor och grupper som förmedlar bostäder, som exempelvis BostadsPortal hyreslägenheter i Norrköping .

  • Ta direktkontakt med de olika bostadsförmedlarna, skriv gärna personliga ansökningar. Tänk på att din kommande hyresvärd vill ha en person de kan lita på som betalar sina räkningar och tar väl hand om bostaden. Se till att ha referenser klara.

Utbudet på lediga studentbostäder

På BostadsPortal kommer det hela tiden nya lediga bostäder som annonseras ut. Här kan du söka efter den typ av boende som passar dig under din studenttid, både kort och långsiktigt. Du kan söka efter allt från veckovis uthyrning, till andrahandskontrakt för en termin eller flera år, eller förstahands kontrakt. Vårt tips är att du börjar med att skaffa ett automatisk bevakningsmail och bli uppdaterad varje gång en annons som matchar dina önskemål läggs upp på BostadsPortal. På så sätt riskerar du inte att gå miste om någon studentbostad som läggs upp.

När du hyr ditt studentboende i andrahand

Kom ihåg som student

Vi önskar dig lycka till med dina kommande studieår, och hoppas att det blir en fantastisk utvecklande tid!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA