Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret

kr

Studentbostäder i Norrköping

125 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
125 Resultat

Norrköping som studentstad

Så du söker studentbostad i Norrköping! Vad trevligt. Här kan du hitta små, billiga, studentbostäder, lägenheter eller rum, som passar för studenter med skral kassa. Du kan även söka efter större lägenheter som passar bra att dela med en vän eller hitta rum i kollektiv.I Norrköping kan du läsa på LiU, Linköpings universitet, som erbjuder studier för bland annat dig som vill bli lärare, arbetsterapeut eller miljövetare.

Campus Norrköping ligger nära city i Norrköpings industrilandskap. Du hittar kartor och vägbeskrivningar över Campus Norrköping här. Här finner du Kåkenhus, LiU Norrköpings kårhus, med bibliotek och lunchmöjligheter.

Dags att finna ditt studentboende i Norrköping!

Som för alla andra studentorter gäller det att vara ute i så god tid som möjligt och att söka aktivt efter din kommande studentbostad så att du får den i tid till terminsstarten. Du kan finna studentboenden i form av korridorsrum eller studentlägenheter, andra- eller förstahandskontrakt, rum, eller bo i kollektiv.

I Norrköping är det ofta brist på lediga små lägenheter vid studieterminsens start, så försök att finna en bostad att dela, med vänner eller genom att finna andra studenter i samma situation som du kan hyra en större lägenhet ihop med.

  • Var aktiv och leta efter boende i alla möjliga kanaler. Utnyttja ditt sociala nätverk och sprid ut till vänner och bekanta att du ska studera i Norrköping och att du letar efter ett studentboende, ett rum eller en hyresbostad för den kommande terminen. I ju bättre tid du är ute desto bättre. Leta även efter Facebooksidor och grupper som förmedlar bostäder, som exempelvis BostadsPortal hyreslägenheter i Norrköping .

  • Ta direktkontakt med de olika bostadsförmedlarna, skriv gärna personliga ansökningar. Tänk på att din kommande hyresvärd vill ha en person de kan lita på som betalar sina räkningar och tar väl hand om bostaden. Se till att ha referenser klara.

Sök studentboende i Norrköping genom BostadsPortal

På BostadsPortal kommer det hela tiden nya lediga bostäder som annonseras ut. Här kan du söka efter den typ av boende som passar dig under din studenttid, både kort och långsiktigt. Du kan söka efter allt från veckovis uthyrning, till andrahandskontrakt för en termin eller flera år, eller förstahands kontrakt.Vårt tips är att du börjar med att skaffa ett automatisk bevakningsmail och bli uppdaterad varje gång en annons som matchar dina önskemål läggs upp på BostadsPortal. På så sätt ser du alltid de senaste annonserna .

När du hyr ditt studentboende i andrahand

Kom ihåg som studentVi önskar dig lycka till med dina kommande studieår, och hoppas att det blir en fantastisk utvecklande tid!