Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Kristianstad

Studentbostäder i Kristianstad

182 Resultat
182 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum på 67 m²
Härlöv-Hedentorp, Gamla Långebrogatan
6 630 SEK13 timmar sedan
2 rum lägenhet på 54 m²
Östermalm, Vasagatan
6 433 SEKIgår
...
Sida1av 11

Liknande annonser i Kristianstad

Mer om studentbostäder i Kristianstad

Så du har kommit in på studier i Kristianstad- grattis! Här på sidan akn du hitta lägenheter som passar till studenter; billiga, små, eller i närheten av campus. Du kan även söka efter rum i kollektiv, större bostäder du kan dela med en kompis eller rum att bo i som inneboende i ett villaområde.

Få tag på lediga studentlägenheter i Kristianstad

Söker du efter lediga studentlägenheter i Kristianstad eftersom du ska studera vid Högskolan Kristianstad? Alla studenter som är antagna till en utbildning där på minst 15 högskolepoäng, har en bostadsgaranti hos Kristianstads kommun. Ett annat bra alternativ för att hitta lediga studentbostäder i Kristianstad är att leta här hos oss. Kristianstad är en trevlig stad att bo och plugga i. Denna dynamiska Öresundsregion har ett modernt campus samt att det även är bra kommunikationer och ett levande studentliv. Dessutom är flera av utbildningarna där utsedda till några av landet bästa, till exempel Tandhygienistprogrammet och Gastronomiprogrammet.

Att vara student i Kristianstad

Kristianstad är en vacker stad med fina promenadstråk. Gå igenom Tivoliparken eller upplev någon av stadens många kulturevenemang. Det finns även gott om badstränder, med en kuststräcka på över fyra mil. En av sevärdheterna är Vattenriket, utsett till ett Biosfärområde av Unesco. Med kollektivtrafik, buss och tåg, tar du dig lätt till andra delar av Skåne, eller vidare till Köpenhamn. I Kristianstad finner du teater, konserthus, konsthallar, filmmuseum, bibliotek och det nybyggda Kulturkvarteret. Du kan också finna stora musik- och idrottsevenemang på Kristianstads arena.  Här kan du välja att kombinera dina studier med olika spännande idrotter eller hobbyer. Utbudet är varierat och i trakten finns många olika sporter, allt från klättring till segling.

Studier i Kristianstad

Här kan du finna Högskolan Kristianstad och studera bland annat datasystem, digital design, folkhälsopedagogik, olika lärarprogram, bli biolog eller ekonom. Utbildningarna har redan på grundnivå en del av utbildningen förlagd på praktik i relevanta verksamheter, och Högskolan strävar efter att ha studenter som är anställningsbara och väl förberedda för arbetslivet.

Finn ditt studentboende i Kristianstad

I Kristianstad finns ett rikt utbud av studentboende. Du kan bo i korridor, små och stora studentlägenhet, rum eller i vanliga andrahandskontrakt. För dig som studerar ett visst antal poäng på Högskolan och är under 25 år erbjuder kommunen bostadsgaranti utifrån ett kösystem. Om du inte innefattas av bostadsgarantin kan du även söka efter privata hyresvärdar som hyr ut boende till studenter. Du hittar dem här på sidan.

Finn din studentbostad hos BostadsPortal

På BostadsPortal finns alla typer av bostadsannonser som riktas till studerande. Här kan du finna allt från rum som erbjuds i lägenheter eller villor, till första eller andrahandskontrakt som passar studenter. Vi rekommenderar att du till att börja med söker bland våra annonser på sajten och går med i några av våra Facebooksidor som Kristianstad Studentbostäder BostadsPortal , Kristianstad Hus och Stuga BostadsPortal eller Kristianstad lägenheter BostadsPortal .

Håll koll på de senaste annonserna genom vårt bevakningsmail. Du aktiverar bevakningen genom att ange dina kriterier såsom månadshyra, storlek, område eller inflyttningsdatum. Så fort en ny studentbostad i Kristianstad läggs upp så blir du aviserad via mail. På så sätt ökar du chansen att bli en av de första som kontaktar hyresvärden. Det är viktigt att försöka kontakta hyresvärden så fort som möjligt. Kom ihåg att ringa på morgonen och att vara förberedd och påläst, för det är det personliga kontakten som gör det största intrycket. För att se kontaktuppgifterna på nya annonser på Bostadsportal kan du behöva teckna ett abonnemang hos oss , vilket du kan göra här.

Kom ihåg som student:

Lycka till med de kommande åren, både när det gäller studier och övrigt studentliv i Kristianstad!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA