Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Kristianstad

Studentbostäder i Kristianstad

75 Resultat
Gamlegården-Näsby
Gamlegården-NäsbyLyckans HöjdHammar-ÖsterängÖstermalmÖllsjö
75 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
1 r. · Lägenhet · 29 m²
Kristianstad, Olastorpsvägen
1 rums lägenhet i Kristianstad
Sponsrad
4 262 kr
Sida1av 5

Mer om studentbostäder i Kristianstad

Så du har kommit in på studier i Kristianstad- grattis! Här på sidan akn du hitta lägenheter som passar till studenter; billiga, små, eller i närheten av campus. Du kan även söka efter rum i kollektiv, större bostäder du kan dela med en kompis eller rum att bo i som inneboende i ett villaområde.

Att vara student i Kristianstad

Kristianstad är en vacker stad med fina promenadstråk. Gå igenom Tivoliparken eller upplev någon av stadens många kulturevenemang. Det finns även gott om badstränder, med en kuststräcka på över fyra mil. En av sevärdheterna är Vattenriket, utsett till ett Biosfärområde av Unesco. Med kollektivtrafik, buss och tåg, tar du dig lätt till andra delar av Skåne, eller vidare till Köpenhamn. I Kristianstad finner du teater, konserthus, konsthallar, filmmuseum, bibliotek och det nybyggda Kulturkvarteret. Du kan också finna stora musik- och idrottsevenemang på Kristianstads arena.  Här kan du välja att kombinera dina studier med olika spännande idrotter eller hobbyer. Utbudet är varierat och i trakten finns många olika sporter, allt från klättring till segling.

Studier i Kristianstad

Här kan du finna Högskolan Kristianstad och studera bland annat datasystem, digital design, folkhälsopedagogik, olika lärarprogram, bli biolog eller ekonom. Utbildningarna har redan på grundnivå en del av utbildningen förlagd på praktik i relevanta verksamheter, och Högskolan strävar efter att ha studenter som är anställningsbara och väl förberedda för arbetslivet.

Finn ditt studentboende i Kristianstad

I Kristianstad finns ett rikt utbud av studentboende. Du kan bo i korridor, små och stora studentlägenhet, rum eller i vanliga andrahandskontrakt. För dig som studerar ett visst antal poäng på Högskolan och är under 25 år erbjuder kommunen bostadsgaranti utifrån ett kösystem. Om du inte innefattas av bostadsgarantin kan du även söka efter privata hyresvärdar som hyr ut boende till studenter. Du hittar dem här på sidan.

Finn din studentbostad hos BostadsPortal

På BostadsPortal finns alla typer av bostadsannonser som riktas till studerande. Här kan du finna allt från rum som erbjuds i lägenheter eller villor, till första eller andrahandskontrakt som passar studenter. Vi rekommenderar att du till att börja med söker bland våra annonser på sajten och går med i några av våra Facebooksidor som Kristianstad Studentbostäder BostadsPortal , Kristianstad Hus och Stuga BostadsPortal eller Kristianstad lägenheter BostadsPortal . Du kan även få alla de senaste annonserna direkt ner i din inbox genom ett bevakningsmail.

Så är det dags att kontakta hyresvärden direkt. Kom ihåg att ringa på morgonen och att vara förberedd och påläst, för det är det personliga kontakten som gör det största intrycket. För att se kontaktuppgifterna på nya annonser på Bostadsportal kan du behöva teckna ett HittaBostadsPaket , vilket du kan göra här.

Kom ihåg som student:

Lycka till med de kommande åren, både när det gäller studier och övrigt studentliv i Kristianstad!

BostadsPortal
Om ossBloggen AdressSekretesspolicy
Support
Söka hemBostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
© BostadsPortal 2020
Språk|