Hyr ut bostad
Skapa konto
Logga in
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Helsingborg

Studentbostäder i Helsingborg

127 Resultat
Fredriksdal
FredriksdalDrottninghögRosengårdenPlanteringenAdolfsbergBergaEskilsminneMariastaden
127 Resultat
Aktivera bevakningsmail
Skicka uppdateringar utifrån sökfiltret
2 r. · Lägenhet · 65 m²
Helsingborg, Nedre Eneborgsvägen
2 rums lägenhet i Helsingborg
3 timmar sedan
8 120 kr
...
Sida1av 8

Mer om studentbostäder i Helsingborg

Hitta dit nästa boende som student här på BostadsPortal, där vi samlat alla lägenheter som kan passa till dig som student på en sida. Här hittar du rummen, 1:orna, 2:orna, kollektiven och de större lägenhterna som kan delas, både centralt och längre från centrala Helsingborg. Välkommen till Helsingborg, kuststaden med 140 000 invånare. Helsingborg är en del av Greater Copenhagen, och ligger nära till Lund, Malmö och Köpenhamn.

Sök studentbostad i Helsingborg

Här i Helsingborg kan du finna en mängd olika studentboenden, men utan en gemensam kö för dig som är student. Du måste därför söka direkt hos din kommande hyresvärd. Här gäller det ofta först till kvarn och du ska alltid vara aktiv och söka direkt när ditt antagningsbesked kommit. Kom ihåg att du måste kunna styrka att du är student om du ska bo i ett studentboende.

Olika typer av studentbostäder i Helsingborg

Hos oss på BostadsPortal kan du finna alla typer av hyresrätter: rum, lägenheter, rum i kollektiv, stugor, ja till och med hus. Kanske du kan finna en större bostad att dela med vänner! För att inte gå miste om din nästa bostad skapar du ett bevakningsmail utifrån dina önskemål och blir uppdaterad varje gång som det kommer en ny annons på BostadsPortal som matchar. När du funnit en annons som verkar intressant är det dags att vända sig till hyresvärden. Ibland ska du då skapa ett HittaBostadsPaket.

Är du ute i sista minuten?  Här är BostadsPortals fem goda råd:

  • Tänk på att din första bostad troligen är temporär. I början av terminen är det är viktigare att få tak över huvudet än att kräva perfektion.

  • Sök i ett så stort område som möjligt och kolla upp lokaltrafiken om du väljer att bo utanför centrum.

  • Sök andrahandskontrakt och leta rum som inneboende. Se också vad som erbjuds som kortidsuthyrning i området.

  • Ta alltid personlig kontakt. Ring direkt på morgonen när du sett en annons. Skriv din ansökan med följebrev och tänk på att du ska ha ett bra foto. Med ett bevakningsmail ser du alltid de senaste annonserna .

  • Använd ditt personliga nätverk: Berätta för vänner och familj om att du söker bostad.

På vår blogg uppdateras du kontinuerligt på hur bostadsmarknaden ser ut för dig som hyresgäst och student. Här kan du också finna fler goda råd till dig som förstagångshyresgäst och hur det fungerar rent praktiskt och juridiskt. Var också varsam med dina personuppgifter när du svarar på annonser och kom ihåg att aldrig betala hyra eller deposition innan du sett lägenheten. Här kan du läsa mer om hur du kan skydda dig mot oseriösa annonsörer.

Du kan också söka efter bostäder direkt på vår sida för Helsingborg Studentbostäder på Facebook eller sök bland alla hyresbostäder i Helsingborgs kommun , i ort för ort.

Lycka till med dina framtida studier i Helsingborg!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg AdressSekretesspolicy
SUPPORTOm bostadssökningOm bostadsuthyrning
Hjälp och kontakt
CookiepolicyVillkor
SOCIAL MEDIA