Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Studentbostäder i Helsingborg

Studentbostäder i Helsingborg

51 Resultat
51 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 68 m²
Fredriksdal, Fyrverkaregatan
6 464 SEKIgår
Sida1av 3

Liknande annonser i Helsingborg, max. 8 000 kr

Mer om studentbostäder i Helsingborg

Hitta dit nästa boende som student här på BostadsPortal, där vi samlat alla lägenheter som kan passa till dig som student på en sida. Här hittar du rummen, 1:orna, 2:orna, kollektiven och de större lägenhterna som kan delas, både centralt och längre från centrala Helsingborg. Välkommen till Helsingborg, kuststaden med 140 000 invånare. Helsingborg är en del av Greater Copenhagen, och ligger nära till Lund, Malmö och Köpenhamn.

Lediga studentlägenheter i Helsingborg för dig som ska plugga

Du som ska plugga i Helsingborg, du kan leta efter lediga studentlägenheter i Helsingborg på lite olika sätt. Dels kan du kolla efter lediga studentbostäder i Helsingborg här hos oss, dels kan du kolla efter studentbostäder hos olika fastighetsägare. Dessa kräver dock att du fått ditt antagningsbesked före du söker. Helsingborg är en underbar studentstad. Staden i sig deltar aktivt för att alla studenter ska känna sig välkomna. Sedan har du en hel del att hitta på här! Staden erbjuder krogliv, bra shopping samt en hel del inom idrott. Du har dessutom nära över till Danmark.

Sök studentbostad i Helsingborg

Här i Helsingborg kan du finna en mängd olika studentboenden, men utan en gemensam kö för dig som är student. Du måste därför söka direkt hos din kommande hyresvärd. Här gäller det ofta först till kvarn och du ska alltid vara aktiv och söka direkt när ditt antagningsbesked kommit. Kom ihåg att du måste kunna styrka att du är student om du ska bo i ett studentboende.

Olika typer av studentbostäder i Helsingborg

Hos oss på BostadsPortal kan du finna alla typer av boendeformer: rum, lägenheter, rum i kollektiv, stugor, ja till och med hus. Kanske du kan finna en större bostad att dela med vänner! För att inte gå miste om din nästa bostad skapar du ett bevakningsmail utifrån dina önskemål och blir uppdaterad varje gång som det kommer en ny annons på BostadsPortal som matchar. När du funnit en annons som verkar intressant är det dags att vända sig till hyresvärden, och då behöver du skaffa ett abonnemang hos oss.

Är du ute i sista minuten?  Här är BostadsPortals fem goda råd:

  • Tänk på att din första bostad troligen är temporär. I början av terminen är det är viktigare att få tak över huvudet än att kräva perfektion.

  • Sök i ett så stort område som möjligt och kolla upp lokaltrafiken om du väljer att bo utanför centrum.

  • Sök andrahandskontrakt och leta rum som inneboende. Se också vad som erbjuds som kortidsuthyrning i området.

  • Ta alltid personlig kontakt. Ring direkt på morgonen när du sett en annons. Skriv din ansökan med följebrev och tänk på att du ska ha ett bra foto.

  • Använd ditt personliga nätverk: Berätta för vänner och familj om att du söker bostad.

På vår blogg uppdateras du kontinuerligt på hur bostadsmarknaden ser ut för dig som hyresgäst och student. Här kan du också finna fler goda råd till dig som förstagångshyresgäst och hur det fungerar rent praktiskt och juridiskt. Var också varsam med dina personuppgifter när du svarar på annonser och kom ihåg att aldrig betala hyra eller deposition innan du sett lägenheten. Här kan du läsa mer om hur du kan skydda dig mot oseriösa annonsörer.

Du kan också söka efter bostäder direkt på vår sida för Helsingborg Studentbostäder på Facebook eller sök bland alla hyresbostäder i Helsingborgs kommun , i ort för ort.

Lycka till med dina framtida studier i Helsingborg!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA