hyresbostäder | Södermalm

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Södermalm
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Södermalm: Hitta nästa hyresbostad här!

Söker du bostad på Södermalm? Mitt i aktiva Stockholms innerstad hittar du några av de mest eftertraktade lägenheterna i centrum, nämligen de bostäder som ligger ”på söder”, på Södermalm. Här har du aldrig långt från vare sig arbete eller nöje.  Den mysiga stadsdelen avgränsas i norr av Slussen och i söder vid Skanstull. Du känner säkert till Götgatan, Hornsgatan och Mariatorget, men Skatteskrapan (en gång skattemyndighetens lokaler, idag studentbostäder), Katarinahissen och Medborgarplatsen är kända av de flesta.  

Här finner du bostaden på Söder

Om du letar bostäder kan bostadsområdet Norra Hammarbyhamnen rekommenderas. Södermalmsmrådet har 10 kommunala grundskolor, du kan leta på kartan för att se var de finns, och här finner du också många byggnader och bostadsområden som blivit kulturhistoriskt klassade, exempelvis Tantolunden, kvarteret Tegen och Medborgarhuset. Du finner både hus och lägenheter i området, både allmännyttiga och privata, och här finns också möjlighet att hyra en bostadsrätt i andrahand.

Det kommer dagligen nya annonser på sajten

Om du inte fann exakt rätt hyresbostad vid just denna sökning, så kan du välja att prenumerera på ett bevakningsmail, och så kommer du att få direkt besked när en passande hyreslägenhet dyker upp nära dig.

Var uppmärksam på, att den här sidan enbart handlar om lägenheter som ligger i postnummerområdet Södermalm i Stockholm kommun. Om du inte vill ha exakt det, kan du välja att ändra i dina sökkriterier ovan och se andra hyresrätter, både utanför Södermalm och i andra kommuner i landet.

HittaBostadsPaket

På BostadsPortal har vi alla lediga hyresrätter i Sverige. Vi har flera tusen egna unika lägenhetsannonser, samt lägenhetsannonser från många av de andra viktiga portaler. För att få tag på lägenhet måste du kontakta uthyraren direkt.

Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att kontakta Södermalms hyresvärdar med det samma.

Lycka till!

Support
Blogg