Lediga studentbostäder i Norrköping

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Norrköping
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
2 valda
annonser
OK
Storlek
1 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

Norrköping som studentstad

Här kan du läsa på LiU, Linköpings universitet, som erbjuder studier för bland annat dig som vill bli lärare, arbetsterapeut eller miljövetare.
Campus Norrköping ligger nära city i Norrköpings industrilandskap. Du hittar kartor och vägbeskrivningar över Campus Norrköping här. Här finner du Kåkenhus, LiU Norrköpings kårhus, med bibliotek och lunchmöjligheter.

Dags att finna ditt studentboende i Norrköping!

Som för alla andra studentorter gäller det att vara ute i så god tid som möjligt och att söka aktivt efter din kommande studentbostad så att du får den i tid till terminsstarten. Du kan finna studentboenden i form av korridorsrum eller studentlägenheter, andra- eller förstahandskontrakt, rum, eller bo i kollektiv.
I Norrköping är det ofta brist på lediga små lägenheter vid studieterminsens start, så försök att finna en bostad att dela, med vänner eller genom att finna andra studenter i samma situation som du kan hyra en större lägenhet ihop med.

  • Var aktiv och leta efter boende i alla möjliga kanaler. Utnyttja ditt sociala nätverk och sprid ut till vänner och bekanta att du ska studera i Norrköping och att du letar efter ett studentboende, ett rum eller en hyresbostad för den kommande terminen. I ju bättre tid du är ute desto bättre. Leta även efter Facebooksidor och grupper som förmedlar bostäder, som exempelvis BostadsPortal hyreslägenheter i Norrköping.

  • Ta direktkontakt med de olika bostadsförmedlarna, skriv gärna personliga ansökningar. Tänk på att din kommande hyresvärd vill ha en person de kan lita på som betalar sina räkningar och tar väl hand om bostaden. Se till att ha referenser klara.
Sök studentboende i Norrköping genom BostadsPortal

På BostadsPortal kommer det hela tiden nya lediga bostäder som annonseras ut. Här kan du söka efter den typ av boende som passar dig under din studenttid, både kort och långsiktigt. Du kan söka efter allt från veckovis uthyrning, till andrahandskontrakt för en termin eller flera år, eller förstahands kontrakt.
 
Vårt tips är att du börjar med att skapa en Sökesannons på BostadsPortal. Här talar du om vem du är och vad du letar efter. På så sätt får du möjligheten att göra dig själv och dina önskemål synliga för hyresvärdar. Du kan få bra tips på hur du kan skriva din Sökesannons på vår blogg eller genom att läsa andras Sökesannonser. Du kan också skaffa ett automatisk bevakningsmail och bli uppdaterad varje gång en annons som matchar dina önskemål läggs upp på BostadsPortal. På så sätt ser du alltid de senaste annonserna.
 

När du hyr ditt studentboende i andrahand

Kom ihåg som student

 Vi önskar dig lycka till med dina kommande studieår, och hoppas att det blir en fantastisk utvecklande tid!

Support
Blogg