Lediga studentbostäder i Kalmar

Sök Nollställ sökkriterier
annonser
OK
Ref.nr. eller t.ex. garage, pool, utsikt, stall...
Dina tidigare sökningar
OK
Kommun
1 valda
Kalmar
annonser
OK
Annonstyp
1 valda
Hyresrätt
annonser
OK
Boendetyp
2 valda
annonser
OK
Storlek
1 - 2 rum
annonser
OK
Antal rum
Boyta
Kronor
0 valda
annonser
OK
Hyra
Hyresperiod
Alla valda
annonser
OK
Detaljer
0 valda
annonser
OK
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket

Köp denna reklamplats

Denna plats är vikt till DIN NärReklam. Här syns din NärReklam på kommunnivå, dvs du bestämmer var du vill synas och dina kunder möter dig varje gång sidan laddas.

Sida 1
Få nyinkomna önskebostäder direkt på mail: Börja bevaka
Load next page

För dig som söker studentbostad i Kalmar

Ska du studera på Linneuniversitetet i Kalmar?

Kalmar är en av Sveriges yngsta universitetsorter men har på kort tid blivit en populär studentstad. Här finns Linnéuniversitetet med 25 olika programutbildningar och omkring 150 kurser. Linnéuniversitetet delar sin verksamhet mellan Kalmar och Växjö. Du kan finna studentbostäderna i Växjö här. Omkring 10 procent av Kalmars invånare är studenter. Kom ihåg att du som student inte bara ska plugga utan att det även är viktigt att du får en spännande och rolig fritid. Kalmar kommun satsar mycket på sina studenter och vill att du ska trivas. Bland annat erbjuder de inflyttarträffar där du kan finna andra i samma situation som dig och få tips om evenemang som är på gång i kommunen. Läs mer om vad Kalmar kommun kan erbjuda studenter här. Som student kan du förstås även vända dig till studentverksamhet och kår för att komma in i ditt nya studentliv. Mitt i centrala Kalmar ligger Cårhuset som är hjärtat i Kalmars studentliv.

Finn ditt studentboende i Kalmar

Kalmar ligger vid havet med Öland på andra sidan bron. Här är havet och kustmiljön en del av den gamla kulturstaden, med stränder och badplatser nära dig. Många studenter fyller sommartid vallgraven kring Kalmar Slott och Stadsparken för att studera, sola eller träffas över en picknick. Studentområdet ligger centralt och nära de flesta studentboenden, men kollektivtrafik och cykel gör att inget är långt borta. Kalmar har även en bostadsgaranti som vänder sig till nya fulltidsstudenter.

Hitta studentboende i Kalmar via BostadsPortal

Om du inte omfattas av bostadsgarantin kan du söka efter privata hyresvärdar på BostadsPortal. Här finner du både små och stora hyresvärdar och kan söka i de områden som du helst vill bo. Vi har lägenheter, rum, hus, stugor och villor och allt annat du kan tänka dig i bostadsväg. Förstahand, andrahand, och inneboende. Varje dag kommer det nya annonser och då gäller det att vara aktiv och direkt ta kontakt med din kommande hyresvärd!
Det här är våra tips när du söker bostad:
Viktigt att veta när du söker boende som student i Kalmar

 

Lycka till!

Support
Blogg