Lediga lägenheter i Borås 

Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Rensa filter
Dina Bevakningar
Bevaka sökning
Bevaka din sökning
Få e-post när matchande bostäder blir lediga - helt gratis!
Område
× Borås
Boendetyp
Hyra max.
Storlek min.
Rum
Hyresperiod
Annat
BostadsPortal samlar hyresmarknaden! Här hittar du även privata hyresvärdar och bostäder utan kö. Välkommen!
Filter
Kartan visar endast bostäder med exakt adressinformation. Se alla annonser på blocklistan.
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket ×
För att zooma in behöver du ett HittaBostadsPaket
Se fler annonser

Lediga Lägenheter Borås
-Vill du hyra en lägenhet i Borås?

Här hittar du alla lägenheter i Borås kommun! Så när du letar efter lediga lägenheter i Borås kommun, oavsett om det är i staden Borås eller i samhällena utanför så har du kommit till rätt plats! Här har vi samlat alla lediga lägenheter i Borås som finns tillgängliga som annonser JUST NU, oavsett om det är via kommunala eller privata bostadsbolag, små eller stora hyresvärdar, för att finna bostaden du letar efter! Vi på BostadsPortal är stolta över att finnas i hela Sverige och att vi kan erbjuda nya annonser i ditt närområde dagligen. Om du även letar efter andra typer av bostäder än just lägenheter så kan du välja vår sida för hyresbostäder i Borås så att du inte missar ditt framtida drömboende! 

Vi skapar möjligheter för hyresvärdar och hyresgäster att mötas på vår sajt, och matchar automatiskt samman dig med de annonser som passar, både här på sidan och genom Bevakningsmail. Så välkommen till BostadsPortals sida för lediga lägenheter i Borås.

BostadsPortals Borås lägenheter: för dig som söker lediga lägenheter Borås

Borås utgör hjärtat i Sjuhäradsbygden, i Västergötland. Staden, ja hela kommunen, är historiskt känd för sin textilindustri och sina postorderföretag, och har därför fått smeknamnet "Textilstaden". Förutom tätorten Borås kan kommunen indelas i följande distrikt: Borgstena, Borås Caroli, Borås Gustav Adolf, Bredared, Brämhult, Dannike, Fristad-Gingri, Kinnarumma och Ljushult.

När du söker lägenhet i Borås

BostadsPortal är en perfekt startpunkt för dig som vill hitta en lägenhet i Borås: vi samlar alla hyresannonser med lediga lägenheter i landet, även de som ofta annars döljs inne på olika bostadsbolags hemsidor. Här på sidan kan du söka bland Borås lägenheter genom att välja bland alla sökkriterier. Här kan du söka efter:

  • Förstahand i Borås eller andrahand i Borås för 0-1 år, 1-2 år eller kortare tid
  • Under detaljer finner du specifika krav: som enbart student eller pensionär
  • Det är även här du väljer önskemål som exempelvis nybyggt eller balkong
  • Du kan även ändra din sökning från lägenhet till exempelvis stuga under boendetyp
  • Välj även antal rum, kvadratmeter och vilken hyra du kan tänka dig att betala.

Olika typer av Lägenheter i Borås

Du kan söka efter alla typer av hyreslägenheter i Borås direkt här på sidan; små lägenheter eller stora lägenheter och du kan välja mellan första eller andrahand eller delat boende. När du bland Borås lägenheter funnit en lägenhetsannons du är intresserad av kan du läsa mer information som hyresvärden lagt in i annonsen, som var i Borås kommun lägenheten ligger och specifika detaljer eller krav för just denna lägenhet. Du kan även läsa om just den här hyreslägenheten kräver bostadskö eller att du exempelvis är ungdom eller pensionär. Här finner du även detaljer om lägenheten som möblerad/icke möblerad och om kostnader som exempelvis el och vatten ingår i hyran.

Alla lediga lägenheter i Borås: kontakta hyresvärdarna direkt

När du läst igenom de olika annonserna för lediga lägenheter i Borås på BostadsPortals sajt är det dags för dig att kontakta uthyraren direkt för att söka bostaden. Med ett HittaBostadsPaket, får du möjlighet att ögonblickligen ta kontakt med de som annonserar lediga hyreslägenheter i Borås kommun.

Det gäller att vara snabb! De mest attraktiva lediga lägenheterna finns bara några dagar på vår sajt innan hyresvärden fått nog med ansökningar och avpublicerar annonsen. Så för att inte gå miste om chansen kan du skaffa ett bevakningsmail och på så sätt få besked i din mailbox så fort en hyreslägenhet i Borås dyker upp. I ditt bevakningsmail kan du, på samma sätt som i sökfunktionen här på sidan, välja dina viktigaste önskemål. Kom ihåg att ställa även in hur ofta du vill få bevakningsmailet så att du kan välja hur ofta du vill logga in på sajten för att se de annonser över hyreslägenheter i Borås som blivit tillgängliga för dig. Om du föredrar att få din information via Facebook kan du även få annonser genom att följa oss på vår FB-sida Borås lägenheter BostadsPortal.

Letar du efter en hyreslägenhet i fler kommuner än Borås?

Många letar efter en bostad nära jobb, men andra har en mer vag idé om att de vill bo i ett visst område av Sverige. Om du söker efter en lägenhet i mer än en kommun samtidigt så kan du ställa in det i både sökkriterier här på sidan och i ditt bevakningsmail.

Snabblänkar till lägenheter nära Borås 

Om du har fler frågor kan du alltid vända dig till vår kundtjänst på e-post, hitta länken längst ner på sidan.

Lycka till i ditt letande efter din kommande lägenhet i Borås!

Support
Blogg