Rum i Huvudsta uthyres till kvinna

Solna, Huvudsta - Krysshammarvägen
11 juli
1/ Rum
12/ m2
5e/ Våning
Hyresperiod:1-11 månader
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+2
2 500 kr
Månadshyra
11 juli

Kostnader

Månadshyra
2500 kr
Deposition
2500 kr

Funktioner

Hiss
Möblerad
Balkong

Beskrivning

Jag söker en inneboende till mitt extra sovrum. Rummet är 12 kvm och möblerat med en 120 cm säng, byrå, väggfasta hyllor och en klädställning. Rummet hyrs endast ut till en kvinna!

Lägenheten är en trea på 82 kvm och vi delar på badrum, kök med diskmaskin, tvättstuga, vardagsrum och balkong. Lägenheten ligger nära fina grönområden, badstrand, stall, Solna centrum, Huvudsta centrum och närmsta tunnelbanestation är
Huvudsta.

Vi som bor här är kvinna 42 år och min son 4 år. Helst skulle jag vilja hitta en barnkär inneboende som är intresserad av ett billigt boende mot att hjälpa mig max 10 tim i veckan med hämtning av min son från förskolan två dagar i veckan och sen vara med honom tills jag kommer hem. Ev barnpassning och lämning någon gång (då istället för en hämtning), men alltid max 10 Tim i veckan. Kanske är du student och vill hellre lägga dina pengar på annat än hyra? Du måste vara barnkär, flexibel och gärna ha leklusten kvar. Hyran är isf 2500 kr i månaden (utan barnvaktsdelen är hyran 6000 kr i månaden).

Vi är vana med att ha inneboende. Vår nuvarande inneboende, som nu flyttar ihop med hennes pojkvän, har haft ovan upplägg och det har funkat jättebra. Om vi ses och vi båda tycker det känns bra, kan ni även få prata med henne och få höra från henne om upplägget och hur det funkat.

Inflytt datum är flexibelt någon gång under aug el sep. Ser gärna nån som vill hyra på lite längre sikt, 10 mån el längre.

Hyran inkluderar alla räkningar och även förbrukningsvaror såsom toalettpapper, tvättmedel, diskmedel etc.

Se bostaden på en karta

Andra resultat i Huvudsta

Populära söktermer