Möblerat rum uthyres i mysig 2:a

Malmö, Norra Sofielund - Sofielundsvägen
1 februari
1/ Rum
42/ m2
Hyresperiod:Tillsvidare
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+2
3 500 kr
Månadshyra
1 februari

Kostnader

Månadshyra
3500 kr

Beskrivning

Inneboende sökes!

Kom och bo med mig. Jag är en enkel och social tjej på 33 år som söker inneboende under våren då min nuvarande inneboende ska flytta vidare. Jag jobbar heltid på en friskvårdsanläggning och har oregelbundna tider med både kvällar och helger på schemat. Jag gillar friskvård, hälsa, natur, djur, yoga, Indien, andlighet, loppisar, vegetarisk matlagning (äter kött ibland), att dricka te iklädd mina raggsockor m.m

Söker kvinnlig skötsam roomie till min mysiga 2:a på 42 kvadratmeter. Ålder spelar ingen roll, det viktiga är att personkemin stämmer. Har vi några intressen som vi delar är det ju ett plus. Lägenheten finns på sofielundsvägen, ett stenkast från möllan, folkets park och Nobeltorget.

Lugnt och stilla i huset och med en av Malmös finaste innergårdar.

OBS!!!
2 sällskapssjuka katter finns i hemmet så du bör ej vara allergisk eller ogilla katter. Är även hundvakt åt en liten jack Russel då och då.

Vem är du?
Enkel, ärlig och spontan kvinna.
Renlig, skötsam, rökfri. Gillar lugn och ro. Inga betalningsanmärkningar. Inga nattgäster, stökiga besök eller fester är tillåtna. Du ska sköta din del av lägenheten samt diska undan efter dig och hjälpa till att hålla det ordningsamt och trivsamt i vårt gemensamma utrymme. Thats it. Resten löser sig längs vägen :)

Du får ett eget möblerat sovrum med en säng, garderob, nattygsbord och skrivbord om så önskas. Går att justera möbleringen efter önskemål. Vi delar på en del av vardagsrummet med soffa och tv, samt kök/toalett.

Ingår i hyran: kattmys, möbler, köksutrustning, Wi-Fi, el och värme.

Hyra: 3500:-/ månad som betalas månaden innan.

1 månads ömsesidig uppsägningstid, omedelbar uppsägning om någon av kontraktets punkter bryts. Kontrakt skrivs vid inflytt.

Vid intresse skicka en kort beskrivning av dig själv. Vi ses!

Se bostaden på en karta