Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Nybro

Lediga lägenheter i Nybro

32 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum
32 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
3 rum lägenhet på 64 m²
Norra Nybro, Vattugatan
8 463 SEK4 dagar sedan
Sida1av 2

Liknande annonser i Nybro

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en ledig hyreslägenhet i Nybro

Välkommen att bo i denna pittoreska småstad, eller någonstans i den mysiga utkanten och i dess levande landsbygd. Kommunen månar om det attraktiva boendet.

Staden är liten och charmig, men kommunen är stor med ett flertal orter. Det finns både kommunala och privata hyreslägenheter i Nybro. BostadsPortal är redo att hjälpa dig att hitta det du söker!

Många möjligheter att hitta andra bostadstyper än lägenheter att hyra i Nybro

Här finns många olika bostadstyper att välja på ifall du är nyfiken på att testa något annat än just lägenhet att hyra. Hos BostadsPortal kan du skräddarsy dina önskemål i det smarta sökverktyget för att hitta nya spännande möjligheter.

Det kan handla om att hyra rum hos någon, hyra någons stuga , eller kanske en hel villa . Vi hjälper dig att hitta rätt!

Enkelt och smidigt att hitta en lägenhet att hyra i Nybro

Det ska vara enkelt att hitta en hyreslägenhet och det finner du hos BostadsPortal. Här går det smidigt att skapa goda kontakter med olika hyresvärdar, vilket i sin tur ger en bättre chans till att nå målet.

Ta hjälp av de smarta sökverktygen för bästa resultat. Precisera genom att ange dina önskemål, såsom yta, antal rum, kostnad, bostadstyp och läge. På så sätt hittar du lättare det du vill ha.

Med vår bostadsbevakning blir det enklare att hitta lägenhet i Nybro

Trots att du hittat ett smart sätt att söka efter lägenheter kan det vara tufft att få tiden att räcka när du ska hålla koll på dem som blir lediga.

Starta en bostadsbevakning genom att registrera din mail och önskade kriterier för ditt framtida boende. Du kan med fördel registrera kriterier för fler boenden för att möjliggöra fler erbjudanden. När det dyker upp en matchande hyreslägenhet skickas ett meddelande till din mail. Ständigt uppdaterad.

Härliga möjligheter i Nybro

En underbar del av Sverige som bjuder på oändliga möjligheter till trivsel. Nybros stora satsning på miljö och hälsa har resulterat i en flera mil lång cykelväg runt staden, som tar dig till de flesta platser.

Flera avgångar med buss går dagligen till omkringliggande städer, och till ännu fler platser kommer du med tåget. Stationen ligger endast ett stenkast ifrån centrum. Ytterligare en bonus är att två flygplatser ligger i nära anknytning, från Växjö och Kalmar kan du ta dig smidigt både inrikes och utrikes.

Besök det unika området Glasriket där det har tillverkats glas vid flera glasbruk under många hundra år. Upplev det magiska hantverket på något av glasbruken. Här kan du även upptäcka en fantastisk kulturhistoria bland vackra naturupplevelser och ett stort utbud av shopping.

Känn dig trygg i Nybro och på vägen dit

Vårdcentraler, specialistvård och främjande inrättningar för barn-ungdom och familj finns på flera platser. Närhet till större sjukhus ifall det skulle krävas mer omfattande vård.

Med starka elevhälsoteam, arbetar Nybro kommun för att skolorna och dess undervisning ska vara anpassade till varje individ. Stor satsning på rätt utbildad personal och hög kompetens främjar barnens välmående och utvecklingsmöjligheter.

Även BostadsPortal vill att du känner dig säker redan från start. Det är en trygg process från start till slut att använda sig av BostadsPortal. Hitta drömboendet hos oss. Vi hjälper både bostadssökande och hyresvärdar, i alla moment.

En aktiv och erfaren kundsupport, en trygg mötesplats, samt en mängd smidiga och seriösa tjänster och möjligheter erbjuds.

Din fritid i Nybro

Cykla dressin längs de gamla järnvägarna, fiska vid någon av alla fina sjöar, eller ta en kurs för att lära dig grunderna i glasblåsning.

Charmiga badplatser finns det gott om, även inomhusmiljö erbjuds, i form av Nybro simhall för avkoppling eller hopp och lek.

Det småskaliga, omväxlande landskapet har många vackra leder med nära anslutning till alla områden i kommunen. Dessa avsatta leder är till för rekreation och friluftsliv. Jakt, fiske, rida eller vandra i den sköna varma småländska naturen. Det går att hitta något för alla!

Hitta din plats för inre vila i de magiska naturreservaten nära tätort. Lätt att snabbt skifta pulserande nöjesliv mot skön rekreation. Vintertid hittas här sydöstra Sveriges finaste vintersportanläggningar ifall man vill åka skidor utför eller på längden.

Skapa en komplett profil för att öka dina möjligheter

Satsa på en välarbetad profil för att öka chanserna till fler kontakter och fler erbjudanden på resan till det du söker! Viktigt då det är din profil som står till grund för hur hyresvärdar och hyresgäster ser på dig. Som ett första intryck.

Du kan hyra en lägenhet och själv bli en hyresvärd

Sitter du på onödigt många kvadratmeter eftersom du tog en hyreslägenhet som egentligen inte var ditt förstahandsval? Eller behöver din ekonomi lite hjälp på traven? Allt är möjligt och uthyrning främjas då BostadsPortal erbjuder många fina tjänster till dig som hyresvärd!

Registrera dig som hyresvärd hos BostadsPortal och få tillgång till alla smarta digitala tjänster.

Vi tillhandahåller en aktiv kundsupport, bred marknadsföring, hjälp med seriösa kontrakt, fler smidiga sökfunktioner samt ett privat meddelandesystem där du tryggt och enkelt kan hålla kontakten med blivande och befintliga hyresgäster.

Det bästa med Nybro

En resa till Nybro är en resa till Glasriket, svensk glasindustrins hjärta. Inne i själva staden besöker du Pukeberg glasbruk, ett av Sveriges äldsta, och Nybro glasbruk, känt för sitt glasmåleri.

Det som mer kännetecknar Nybro är det rika föreningslivet med flera hundra olika föreningar som ger många människor en trygg och aktiv plats att vistas i.

Det finns friluftsområden med något för alla i en omväxlande natur, en charmig och välskött älgpark och ett avbryt till det häftiga James Bond-muséet. En omväxlande stad som ständigt roar, helt enkelt.

Välj Nybro tillsammans med BostadsPortal

Trygga framtiden redan idag genom att hitta ett pålitligt boende som passar in på dina önskade kriterier.

I Nybro är det aldrig långt till naturen, friluftsliv eller rekreation. Här har du nära till allt! Ta hjälp av BostadsPortal för att hitta din rätta hyreslägenhet! Vår professionella kundsupport hjälper dig med eventuella funderingar va mail. Vi finns även att kontakta via Facebook Messenger.

Lycka till med sökandet efter din lägenhet i Nybro!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA