Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Lysekil

Lediga lägenheter i Lysekil

5 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum
5 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
2 rum lägenhet på 59 m²
Lysekil, Dammvägen
5 318 SEK21 timmar sedan

Liknande annonser i Lysekil

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Lysekil på BostadsPortal

Är det så att du vill hitta en sajt med lediga lägenheter i Lysekil? Då har du kommit helt rätt. Här hos oss på BostadsPortal kan du hitta din nästa lägenhet i Lysekil. Denna ort ligger i Bohuslän i Västra Götalands län. Lysekil ligger längst ut på Stångenäset, där Gullmarn och Åbyfjården möts. Andra mindre orter nära är bland annat Ramsvik, Brastad och Brodalen .

Hitta ett passande bostadsalternativ i Lysekil

Här hos oss kan du dels hitta uthyrare så att du kan hyra lägenhet i Lysekil, men det finns även de som hyr ut andra typer av bostäder. Bland annat kan du hyra hus så väl som hyra stuga och hyra rum i Lysekil .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Lysekil

Vil du snabbt hitta en hyreslägenhet i Lysekil? Vi har två sätt du kan söka fram lediga lägenheter i Lysekil på. Dels finns det en snabbsökning. Den består av en enkel sökruta, längst upp. Dock får du fram alla bostäder i Lysekil när du söker via den. Vill du bara söka efter lägenheter, gå vidare till vår avancerade sökning. Där kan du även filtrera efter annat.

Testa att filtrera din sökning för att hitta en bra lägenhet i Lysekil

Du som vill hitta en perfekt lägenhet i Lysekil, du bör göra en filtrerad sökning för att få fram sådana som matchar de krav du har. Om du behöver ha ett visst antal rum till exempel, då bör du ju fylla i det som ett krav.

Du kan bland annat filtrera efter att lägenheten ska ha ett visst antal kvm, en viss hyra, ett visst inflyttningsdatum. Du kan även klicka i att den ska ha balkong, parkering och mycket mer.

Använd bostadsbevakning för att hitta lediga lägenheter i Lysekil

Ett sätt att hitta lediga lägenheter i Lysekil är så klart att gå in på BostadsPortal varje dag för att göra en ny sökning. Vill du underlätta för dig själv så ska du testa Bostadsbevakning . Börja med att registrera dig hos oss. Sedan gör du en filtrerad sökning, klickar i Bostadsbevakning och kan sedan vänta in mail från oss. För vi skickar nämligen e-post varje gång nya lediga lägenheter i Lysekil som matchar dina krav kommer in.

Inom vilket område i Lysekil vill du hitta lägenhet?

När det gäller områden i Lysekil så har du bland annat Brastad , Sandvik , Grundsund , norra Lysekil och södra Lysekil att välja på.

Så tar du dig till och från Lysekil

Lysekil är placerat ute på en udde och för att ta dig dit så kan du köra bil på väg 162. Det finns även en färja som kan ta dig över Gullmarn. Då har du inte långt till Uddevalla.

Upptäck fantastiska Lysekil

I Lysekil möts du av skogar, berg, öppna landskap och en rik skärgård. Det gör att du under din fritid kan ägna dig åt en mängd olika - och kulturupplevelser så väl som båtliv, friluftsliv, evenemang, nöjen och fiske.

Du har även en hel del sevärdheter i Lysekil. Bland annat Lysekils kyrka. Den är ett stort landmärke du ser då du anländer till staden både från land och från vatten. Kyrkan byggdes i början av 1900-talet och är tillverkad av den för Bohuslän så typiska graniten.

Missa inte heller ett besök på Utsiktstornet på Flaggberget som ger dig en magnifik utsikt över Lysekil.

Curmans villor är en annan sak som du kan kolla in. Dessa byggdes av paret Curman under 1878–1880. Villorna är i fornnordisk stil.

Lysekil har även ett naturreservat som heter Stångehuvud. Detta är ett populärt strövområde med en spännande historia. En rundvandring på Stångehuvud gör att du även kan ta en tur fram till det gamla fyrhuset, som är områdets välkända landmärke sedan slutet av 1800-talet.

Lysekil har en skärgård, så varför inte ta en båttur till olika skärgårdsöarna som till exempel Lilla och Stora Kornö, Gullholmen, Gåsö, Bohus Malmön och Käringön.

I Lysekils finns massor av roliga aktiviteter för både små och stora barn. Mycket tack vare dess läge nära havet. Missa inte heller att ta ett besök på Havets Hus. Där kan du se olika djur och fiskar som finns i farvattnen utanför Lysekil.

Är du intresserad av konst, besök då Lysekils konsthall som ofta har olika utställningar och vernissager. Konsthallen drivs av Lysekils konstförening.

I Lysekil finns även Gamlestan, som har en mängd gamla fina hus att kolla in. Ta även ett besök på Kungstorget som utformades under 1800-talets slut. Vid torget finns det två hus kvar sedan den tiden.

Lysekils kanske pampigaste byggnad är Laurinska villan. Den byggdes 1919 åt fabrikör Laurin som grundade Skandiaverken. Idag är Lysekil lokaltidning, Lysekils Posten de som huserar där.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

Att vara ute och leta efter lägenheter i Lysekil på BostadsPortal är tryggt, då vår sajt är säker. Du ska även veta det att du kan vara trygg när du ska lägenhet i Lysekil via någon av våra uthyrare.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Har du kollat ett tag efter en passande lägenhet i Lysekil, men inte riktigt hittat vad du söker? Ett tips vi vill ge dig är att satsa på en större lägenhet än vad du behöver. Då kan du välja att hyra ut ett av rummen om du vill.

Använd dig av BostadsPortal för att hitta en lägenhet i Lysekil

När du ska leta efter lediga lägenheter i Lysekil, använd dig då av BostadsPortal. Vi kan hjälpa dig med att hitta en hyreslägenhet i Lysekil. Du är även trygg då du vistas på vår sajt. Alla uthyrare är seriösa, så att hyra lägenhet i Lysekil via någon av dem är även det säkert.

Vi rekommenderar att du registrerar ett konto här hos oss på BostadsPortal. För då kan du få tillgång till fler funktioner än om du är oregistrerad. Bostadsbevakning är till exempel något du måste vara registrerad för att använda.

Har du en fråga, ta kontakt med vår kundtjänst. Du kan även kika på vår FAQ-sida.

Vi på BostadsPortal passar även på här och nu att önska dig lycka till i letandet efter en bra lägenhet i Lysekil.

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA