Studentlägenhet trea uthyres

Halmstad, Slottsjorden - Skepparegatan
25 maj
3/ Rum
60/ m2
Hyresperiod:24+ månader
Inflyttningsdatum:Omgående inflyttning
+12
6 200 kr
Månadshyra
25 maj

Kostnader

Månatlig hyra
6200 kr

Funktioner

Möblerad
Endast studenter
Balkong

Beskrivning

Möblerad trea uthyres till en eller två skötsamma, djurfria, rökfria högskolestudenter som inte vill bo kvar i stan under sommaren. Denna lägenhet är lämplig för ett par, syskon eller en person då den har öppen planlösning.

Uthyres från 15 augusti 2019 till 10 juni 2020 med förlängning följande läsår från 15 augusti 2020 till 15 juni 2021 och så vidare om hyresgäster så önskar. Halv månadshyra erläggs för augusti och halv månadshyra för juni.

Tre rum och kök i hus på Söder i centrala Halmstad. Huset är byggt 1936 och ligger på Skepparegatan 33 inom fem minuters cykelavstånd från centrum och cirka tio minuter från Högskolan. Södra stranden och naturområdet Alet ligger inom fem minuters promenadavstånd.

Ljus möblerad lägenhet på 60 m2. Våning 1 av 3 (en halv trappa upp). Utrustat kök med diskmaskin. Ett sovrum med utgång till balkong. Vardagsrum med fönster åt söder och väster. Ett öppet sovrum mellan hall och vardagsrum. Rymlig garderob i hallen. Nylagt plastgolv i köket och nyslipad parkett i alla rum utom i sovrummet. Litet badrum med toalett och handfat. Dusch, tvättmaskin och torktumlare i källaren. Tillgång till trädgård.

Hyra 6200 kr/månad. Kostnaderna för el, olja, vatten, sotning, sophämtning och fibernät ingår. Kostnad för TV ingår ej.
Ingen fast telefon. Deposition på 2 månadshyror. Depositionen återbetalas vid avflyttning när lägenheten är inspekterad, flyttstädning godkänd, nycklarna återlämnade och hyreskontraktet upphört att gälla.
Referenser önskas och betalningsanmärkningar accepteras inte.
Trappstädning, gräsklippning och snöröjning på tillhörande trottoar sköts tillsammans med husets övriga hyresgäster.

Fler bilder:
http://www.abc-annons.se/Studentlagenhet-trea-uthyres_303631.htm

Se bostaden på en karta