Logga in
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
SEK
max
min
min
-
max
  1. Hem
  2. Lägenheter
  3. Flen

Lediga lägenheter i Flen

63 Resultat
Alla rum
Alla rum1 rum2 rum3 rum4 rum5 rum
63 Resultat
Aktivera bostadsbevakning
Du får ett email, när det kommer nya bostäder - helt kostnadsfritt!
1 rum lägenhet på 38 m²
Flen, Drottninggatan
4 082 SEK9 timmar sedan
Sida1av 4

Liknande annonser i Flen

Populära söktermer
  • Alla Lägenheter

Hitta ledig hyreslägenhet i Flen på BostadsPortal

Ska du leta efter lediga lägenheter i Flen så har du hamnat på rätt sida. Här hos oss på BostadsPortal finns det en hel del av just detta. Flen i sig är en tätort som ligger i Södermanlands län och är placerad vid tre sjöar, Gårdsjön, Bjuren och Orrhammaren. Den är även centralort i Flens kommun.

Hitta ett passande bostadsalternativ i Flen

Här hos oss kan du hitta en bra hyreslägenhet i Flen men vi vill även passa på att säga att du har andra bostadsalternativ med. Du kan till exempel välja att endast hyra ett rum så väl som du kan hyra ett hus eller hyra en stuga i Flen .

Så hittar du snabbt och smidigt en lägenhet i Flen

Vill du helst att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt att söka efter lediga lägenheter i Flen? Söker du via oss så är det enkelt! Du har två alternativ. Du kan söka via snabbsökningsrutan längs upp. Då kommer du dock få upp alla bostadstyper i Flen.

Väljer du att gå vidare till den avancerade sökningen så kan du där söka bara efter lägenheter samt att du då även kan göra en filtrerad sökning.

Välj filtrerad sökning för att hitta en matchande lägenhet i Flen

Den lägenhet i Flen du ska komma att bo i, den ska säkert se ut på ett visst sätt, ligga på ett visst ställe eller vara i en viss storlek, eller hur? För att du ska slippa att se precis varenda lägenhet som är ledig så kan det vara bra att bara söka efter sådana du faktiskt kan tänka dig att hyra.

För att få fram alla lediga lägenheter i Flen som matchar just de krav du har så måste du göra en filtrerad sökning. Där kan du bland annat fylla i vad du max vill betala i hyra eller om lägenheten i sig ska ha ett visst antal rum. Andra filtreringar du kan göra är att klicka i om lägenheten ska ha hiss, balkong, vara tillåten för husdjur och mycket mer.

Bostadsbevakning gör det enklare för dig att hitta lediga lägenheter i Flen

Vi kan hjälpa dig med att hålla koll på lediga lägenheter i Flen. Vår funktion Bostadsbevakning är ett sätt för dig att slippa göra nya sökningar var och varannan dag. För att få tillgång till detta så registrera dig hos oss. Sedan är det bara att göra en sökning med de filtreringar du vill ha, samt klicka i att sökningen ska bevakas. När vi sedan får in lägenheter i Flen som matchar det du valt, så mailar vi dig.

Inom vilket område i Flen vill du hitta lägenhet?

Flen har många trevliga områden där du kan välja att bo. Du har dels centrala Flen men även Mellösa , Malmköping , Sparreholm och Stjärnhov .

Hur du kan ta dig till Flen

Att resa till eller från Flen är enkelt eftersom här går det flera vägar. Bland annat har du riksväg 55 som går norrut mot Malmköping, Strängnäs, Enköping och Uppsala. Sedan finns riksväg 57 österut mot Skebokvarn, Sparreholm, Björnlunda, Gnesta, Järna och Södertälje. Du har även riksväg 55 och 57 västerut samt att länsväg 221 går söderut och ihop med riksväg 52.

Flen har även en egen järnvägsstation som trafikeras av Mälartåg samt att det även går bussar.

I Flen har du en hel del att se och göra

Flen med sina vackra omgivningar har en hel del att erbjuda. Du har många möjligheter att vara aktiv eller att upptäcka naturen. I Flen finns det simhall, sporthall, fotbollsplaner med mera samt att du även har elljusspår.

Gillar du att spela golf så har Flen en egen golfklubb med en 18-hålsbana som är utformad för att vara i harmoni med den sörmländska naturen. Sedan finns det även minigolf, det både i Sveaparken Flen och på Malmköpings Bad & Camping.

Du som gillar att vandra, du har den 100 mil långa Sörmlandsleden att ägna dig åt. Den består av 100 etapper med varierande terräng och svårighetsgrad. En annan vandringsled är Näckrosleden som är på 70 mil.

Sedan finns det även en hel del sevärdheter i Flen samt även i de närliggande orterna som alla tillhör Flen kommun.

Känn dig trygg när du använder BostadsPortal

När du väljer att använda dig av BostadsPortal för att leta efter lediga lägenheter i Flen så kan du vara säker och trygg. Våra sidor i sig är säkra samt att vi har sett till så att alla som hyr ut här är seriösa och noga kollade. Du kan alltså vara trygg i att hyra lägenhet i Flen via någon av dessa.

Hittar du inte det du söker: Hyr en lägenhet och bli själv en hyresvärd

Även om vi har ett mycket brett utbud av lediga lägenheter i Flen så kanske du inte riktigt hittar det du söker? Kanske lägenheten du hittat är perfekt, förutom att den är för stor? Men vet du, då kan du hyra den ändå och sedan välja att hyra ut ett rum till någon som har behov av det.

BostadsPortal bästa valet då du letar lägenhet i Flen

För att du ska hitta en lägenhet i Flen som passar just dig, så se till att använda dig av vår sajt! Här är det enkelt att hitta en passande hyreslägenhet i Flen. Du kan söka på olika sätt så väl som du kan lägga upp bevakningar. Se bara till att du registrerar dig så att du har full tillgång till alla funktioner.

Du som vill bo i Flen kan utöver att söka efter lediga lägenheter i Flen söka efter andra bostadsalternativ med som rum, hus eller stuga.

Har du en fråga eller flera som du skulle vilja ha svar på? Du kan först testa att kolla på vår sida med FAQ, där vi har samlat vanliga frågor och svar. Du kan så klart även kontakta vår kundtjänst om du föredrar att göra det.

Vi på BostadsPortal säger även ett stort lycka till i ditt letande efter den perfekta lägenheten i Flen!

BOSTADSPORTALOm ossBlogg PressSekretesspolicyCookiepolicyVisselblåsardirektiv
SUPPORTHyr ut rumInflyttningsbesiktningUtflyttningsbesiktningHyr ut i andra handKundserviceVillkor
SOCIAL MEDIA